Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lavendor060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
55
17
3
29
Kızlar bir sorum olacak
Geçen Aralık ayında düşük yaptım kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düştü doktor 3 ay korunun kesin dedi. Bizde 5 ay korunduk. Rahim iyice kendini toplasın diye birde benim kan ve demir değerlerim çok çok düşüktü doktor bu şekilde bebeğe bişey veremezsin değerler normale dönmeden denemeyin dedi. Şimdi de 7 aydır deniyoruz olmadı hala. Bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda sizler ne kadar sonra kaldınız Hamile.

ben hic korunmadim ki beklede dememisti hemen basladik biz 4 ay sonra kaldim tekrar. bizim yas ileri olunca 6 ay icinde olmaz ise dr a gidin beklemeyin demisti. sanirim yasimiz onemli faktordu

ben hic korunmadim ki beklede dememisti hemen basladik biz 4 ay sonra kaldim tekrar. bizim yas ileri olunca 6 ay icinde olmaz ise dr a gidin beklemeyin demisti. sanirim yasimiz onemli faktordu
Olabilir çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bizim de bu ay olur. İlk gebeliğim olacak denemeye başladığımız ilk ay kalmıştım ama bunda 7 aydır olmadı. Tekrar kontrole gittim çok şükür bir sorun yok 1 yıla kadar denemeye devam dediler ama bunda hemen olmayınca ister istemez korkuyo insan. Keşke her istediğimiz de olsa hemen

Canım bende 40 gün önce kürtaj oldum benimde demirim ve kan değerlerim düşük demir hapi ve folikasit kullanıyorum 4 gün önce adet oldum adet bitince tekrar denicez gebelik

İnşallah hemencik olur canım. En kısa zamanda benimde olur inşallah. Ne kadar sürede kalabilmiştin hamile

olur hic merak etme nede olsa hamile kalmada sikintin yok allah verecegi zamani bilir sabret azcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…