Sağolun. Çok teşekkür ederim.. Rabbim isteyen herkesle beraber versin insAllahSorunuzun cevabını bilmiyorum ama Allah size hayırlı sağlıklı bir evlat versin. Sizi de hayırlı anne baba eylesin.
Canim ben hastanede yatiyordum. Dustukten sonra da ultrasonda rahim tertemiz cikti. Doktor dedi ki bugun gelmis olsaydin, hamile oldugunu dusunmezdim cok temiz dedi.. Suan kanamam leke seklinde devam ediyor.. Folikasit iciyorum. Ve bugun sogankurune basladim. Ama dogru mu yaptim bilmiyorum..ya bende ayni senin gibi 6 haftalik dusuk yaptim.
ama suan uzerinden bir adet gecti, benim doktorum simdilik korunmaya devam et dedi.
neden boyle farkalr oluyor :/ puffbende baslamak istiyorum.
Aynen canım. Düşükle beraber icerisi de temizlenmis.. Ultrasonda bakti.. Daha kucuk oldugu icin bi regl beklesen yeterli dedi.. Senin doktorun ne dediya bi dakika, bir daha okudum, 5 haftalik gebelik 2 gun once kanama ile sonlandi demissin.
yani daha 2 gun once dusuk yaptin ve doktor tekrar baslayabilirsin mi dedi ? ?
sogan kurunun bir zarari olmaz ya, niye olacak ki?Canim ben hastanede yatiyordum. Dustukten sonra da ultrasonda rahim tertemiz cikti. Doktor dedi ki bugun gelmis olsaydin, hamile oldugunu dusunmezdim cok temiz dedi.. Suan kanamam leke seklinde devam ediyor.. Folikasit iciyorum. Ve bugun sogankurune basladim. Ama dogru mu yaptim bilmiyorum..doktorum 1 regl atlat sonra calismalara devam edebilirsin dedi.. Senin durum ne tatlim? Kanaman cok oldu mu..? Kurtaj mi oldun yoksa kendi mi düştü
Canim benim fazla kanamam gelmiyordu.. Sogan suyunu icince regl gibi kanama basladi.. Sali gunu doktor kontrolum var. Normal hayatina devam edebilirsin pek etkilenmedi rahmin dedi.. Dedi ki dun hamile oldugunu bilmesem bugun hic kese olduğunu falan bilemezdim.. Temizlenmis kan pihtisi dahi yok dedi.. Sali gunu bakicaz artik durumsogan kurunun bir zarari olmaz ya, niye olacak ki?
onu hamile kalmana yardimci olsun diye iciyorsun dogru mu?
ben kurtaj oldum, deli manyak kanamam oldu. agridan ölucem sandim.
smdi de doktorla mesajlastim, ilsiki yasagini kaldirabilriiz ama korunmaya devam dedi. : (
kurtaj kanamasi mi ? o 8-9 gun filan surdu. bi sonraki adet kanamam da normal 7 inci gunum bugun biter.Canim benim fazla kanamam gelmiyordu.. Sogan suyunu icince regl gibi kanama basladi.. Sali gunu doktor kontrolum var. Normal hayatina devam edebilirsin pek etkilenmedi rahmin dedi.. Dedi ki dun hamile oldugunu bilmesem bugun hic kese olduğunu falan bilemezdim.. Temizlenmis kan pihtisi dahi yok dedi.. Sali gunu bakicaz artik durum
Nolcak.. Kac gun kanaman oldu?? Benim daha 2. Gun.. Ateste olcuyorum ben.. Bu sekilde yumurtlama takibi yapiyorum. Hafif pko var bende, gec yumurtluyorum....
Vallahi acayip doğru sonuclar alıyorsun. Benimde tuhafima gitmisti ama bu topiğe katılınca yumurtlama suremi hatta adet döngümü bile takip edebiliyorsun..kurtaj kanamasi mi ? o 8-9 gun filan surdu. bi sonraki adet kanamam da normal 7 inci gunum bugun biter.
ama iste doktor korunun dedi
yumurtlama takibini nasi yapiyosun allasen, ateste olcmek ne demek ? ben bildigin iphone aplikasyona guveniyorum