Düşük sonrası patoloji sonucu

Lmntbrdgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
7.741
2
9.206
118
12 haftalık bebeğimi kaybettim patoloji sonucu 20 gün sonra çıktı ve sonuçta neoplazmaya rastlanmamıştır yazıyor. Tanı kısmına ise iltihabi dejenere ürünü diyor. Hamileligim boyunca Doçent Doktora gittim o doktor sebebi yok bebek beklediği için iltihaplanmis dedi. Ama sorduğumuz başka bir doktor iltihap yüzünden düşmüş dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Patoloji Neoplazma nedir?

Neoplazm, hücrelerin anormal büyümesidir. Neoplazm için başka bir kelime tümör. Bir neoplazm kanserli olmayabilir veya kanserli olabilir. Kanserli olmayan neoplazmalar denir iyi huylu.
Bilgim yok ama internette böyle sonuç çıktı belki kanser veya enfeksiyona bağlı olabilir geçmiş olsun tekrardan doktorun söylediği çok saçma bebek beklediği için ne demek burda bence doktor ihmalide var canım bana öyle geliyor

Cevabınız için teşekkür ederim maalesef bana da öyle gekdi

Benim sonucumda da öyle yazıyor bende mol gebelikten şüphelenilmişti içerde kistik dejenere açıklar mevcuttu. Doktor içerde çok ölü durdu ondan olabilir dedi. Sonucunu tam öğrenebildiniz mi ? Konu eski ama hala buralardaysanız ?

Benim bebeğim içimde ölü olarak 1 gün bile kalmadı kontrole gittiğimde kalbi yavaşlamış durur dedi doktor emin olamadim 2 saat sonra başka bir doktora gittim kalbi durmuş dedi ikinci gittiğim doktor kromozal bozukluk şanssızlık olmuş dedi. Şu an 23 haftalık hamileyim çok çok şükür bir sorunumuz yok. Mol gebelikten şüphelenilmez çünkü mol gebelik ulturasyon da direkt gözükür

Kesecikler gözüktü zaten ama ben ölü şekilde nerdeyse iki haftadan fazla gezmiştim. Sonra patoloji neoplazma rastlanmamıştır yazdı sadece tanıya. İlginç yanı beta değerim de haftasına göre çok çok yüksekti. Siz de öyle yazınca acaba dedim içerdeki o kistler vardı da o mu kalbinin durmasına sebep oldu. Yiyecek ekmekleri yokmuş demek ki allah şimdikini sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

Amin Rabbim sana da hayırlısı ile nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…