Merhaba arkadaşlar
İki hafta önce 8 haftalık boş gebeliği düşük yaptım şu an kanamam kesildi ağrım yok ama ultrasonda 0.8cm lik bir parça kalmış dedilerkürtajdan çok korkuyorum kalsa bi sonraki adetimde kendiliğinden atılmaz mı? düşük yapanların kürtajsız parçaları tamamen ne kadar zamanda atılır? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim!
canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın... Parçanın kalması düşmesi kişiden kişiye değişir... Ben 5 hamilelik yaşadım 6 bebek kaybettim ama hepsi de birbirinden farklıydı... En son düşüğüm martta oldu 6 haftalıktı ve kanamam 76 gün sürdü... 5 günde bir b-hcg baktı dr. um... Bebekten doku kaldığı için kanammamın kesilmediğini söyledi ve bana bi iğne verdi onun üzerine biraz daha düştü değer ama epey sürdü toplamda da 76 gün sonrasında kesildi... Senin kanaman yokmuş ama parça görülmüş... Herkesin bünyesi farklı oluyo bence bi dr.una git derim canım...
Canım öncelikle geçmiş olsun Allahım sağlıklı sıhatli yenisini doğurmayı nasip etsin. yakın zamanda bir arkadaşım parça kaldığı halde düşer diye zamanında kürtaja gitmediği için kanamaları yüzünden doğumdan çoooook sonra gitti ve yine kürtaj olmak zorunda kaldı. Doktorun gel dedi ise git en azından kalmışmı kalmamışmı ona bakar.Merhaba arkadaşlar
İki hafta önce 8 haftalık boş gebeliği düşük yaptım şu an kanamam kesildi ağrım yok ama ultrasonda 0.8cm lik bir parça kalmış dedilerkürtajdan çok korkuyorum kalsa bi sonraki adetimde kendiliğinden atılmaz mı? düşük yapanların kürtajsız parçaları tamamen ne kadar zamanda atılır? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim!
Canım öncelikle geçmiş olsun Allahım sağlıklı sıhatli yenisini doğurmayı nasip etsin. yakın zamanda bir arkadaşım parça kaldığı halde düşer diye zamanında kürtaja gitmediği için kanamaları yüzünden doğumdan çoooook sonra gitti ve yine kürtaj olmak zorunda kaldı. Doktorun gel dedi ise git en azından kalmışmı kalmamışmı ona bakar.
bende bebegimi 10 haftalıkken kaybettim
kürtaj yapılmadı ...2 haftayı geçti hala az az kanmam var..
parça kaldıgındamı böyle oluyor..gecen hafta kontrole gittiğimde rahim temiz demişti..[/QUOT
Geçmiş olsun inşallah parça kalmamıştır temiz dedilerse sıkıntı etmeyin kanaması çok daha uzun sürenlerde var
canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın... Parçanın kalması düşmesi kişiden kişiye değişir... Ben 5 hamilelik yaşadım 6 bebek kaybettim ama hepsi de birbirinden farklıydı... En son düşüğüm martta oldu 6 haftalıktı ve kanamam 76 gün sürdü... 5 günde bir b-hcg baktı dr. um... Bebekten doku kaldığı için kanammamın kesilmediğini söyledi ve bana bi iğne verdi onun üzerine biraz daha düştü değer ama epey sürdü toplamda da 76 gün sonrasında kesildi... Senin kanaman yokmuş ama parça görülmüş... Herkesin bünyesi farklı oluyo bence bi dr.una git derim canım...
Selam bayanlar ben kasim ayinda 6 haftalik bebegimi kaybettim drum bana eve git dinlen gecer yapacak bisey yok dedi.kanamalarimda normal dedi.. 2 ay kesik kesik kanamalar gordum hormonlarim bozulmustur dedim.sonra dogum kontrol hapi kullanmaya karar verdim ve 2 ay kullandim o iki ay boyunca surekli kanamam oldu dr ilaca bunyenin alismaya calisiyordur dedi.. artik hergun adetli olmaktan biktigim icin ilaci biraktim.kanamam kesildi bir ay sonra adet oldum ve son iki aydir tek leke gormedim.dr gittim sancilarim vardi.muayene bile etmeden beni hastaneye sefk etti jinekolog bakti ve acilen kurtaj yapilmasi gerektigini soyledi.. sabah 10 da doktora kontrole gittim aksam acilen kurtaja alindim hastanede nedeni ise (DUSUKTEN SONRA DOKTOR BANA ILAC YADA IGNE VERMEDIGI KONRTOL ETMEDIGI ICIN ICIMDE PARCA KALDIGINI FARK ETMEMIS VE 7 AY BEN O PARCA ILE YASADIM) kurtaj oldum 4 gun once suan evdeyim hastane doktorum dedi 3 hafta iliski olmayacak vajinanin toparlanmasi ve mikrop kapmaman icin. ayrica hamile kalmak istiyorsan en az bir defa adet girmen iyi olur kurtajdan sonra dedi.. doktor deyip guveniyoruz hayatimizi teslim ediyoruz yaptigi ihmale bakin icimdeki parca yumurtaliklarima zarar vermis olabilir yumurtalarininda alinma riski var demisti Allahima sukurler olsun o riski atlattim ama sunu unutmayinki KURTAJDAN SONRA KANAMALARINIZ 10 GUNDEN SONRADA DURMUYOSA MUTLAKA DOKTORA GIDIN...
Çok geçmiş olsun bende 5 gün önce düşük yaptım.bebeğim 6 haftalıktı.yoğun kanama ve şiddetli ağrı yaşadım.şu an hâlâ sancılarım oluyo ama kanamam azaldı.Sayfada okuduklarıma göre parça kalması durumu yaşanıyormuş.Sanırım bugün tekrar doktora gidicem.Sende tekrar doktora görün istersen.Bende kürtaj olmadım.Sancılar parça kaldığında oluyormuş dediler çok korkuyorum şu anbende bebegimi 10 haftalıkken kaybettim
kürtaj yapılmadı ...2 haftayı geçti hala az az kanmam var..
parça kaldıgındamı böyle oluyor..gecen hafta kontrole gittiğimde rahim temiz demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?