Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde 4 veya 6 hafta içinde olması bekleniyor.Kızlar bugün 40 gün doluyor. İlaçlı düşük ardına kürtaj oldu. Ortalama ne zaman adet olmam gerekir?
Buna göre şu sıralar olmamdı lazım o zaman kontrollerde temizdi rahim içi bi sorun olduğu sanmıyorum geç olması olası bişey mi acabaGenelde 4 veya 6 hafta içinde olması bekleniyor.
Olabiliyor gebelik şüpheniz var mı ?Buna göre şu sıralar olmamdı lazım o zaman kontrollerde temizdi rahim içi bi sorun olduğu sanmıyorum geç olması olası bişey mi acaba
Hayır düşük sonrası 2 kere ilişki oldu onda da prezervatifle korunduk. Sonra patoloji sonucu için gittiğimde doktor 40 gün dolmasını bekle bi daha ilişki olmasın dedi bizde yapmadıkOlabiliyor gebelik şüpheniz var mı ?
Anladım ben 9 ekimde kürtaj oldum 12 kasımda regl gördüm. 33 gün sonra geldi ama bende merak edip biraz araştırmıştım 40 günü geçen olmuş. Bence sizin de yakın gelmesi.Hayır düşük sonrası 2 kere ilişki oldu onda da prezervatifle korunduk. Sonra patoloji sonucu için gittiğimde doktor 40 gün dolmasını bekle bi daha ilişki olmasın dedi bizde yapmadık
Ben araştırınca denk gelmedim geç geleni. Düşük sonrası biraz kazıma yaptılar ama 13 mmdi galiba rahim içinde kalınlık kalmıştı ama bunu atarsın bi daha kürtaja almayalım seni demişlerdi. Cidden de attım onu 2 kere falan parça düşürdüm et gibi görünüyordu. Bebek 14 haftalıktı içimde hamilelik materyali kalmadığından emin oldular yoksa bişeyler ters gitti diye düşünürdüm. Acaba bi doktora görünsen miAnladım ben 9 ekimde kürtaj oldum 12 kasımda regl gördüm. 33 gün sonra geldi ama bende merak edip biraz araştırmıştım 40 günü geçen olmuş. Bence sizin de yakın gelmesi.
Teşekkür ederimBu kişiden kişiye değişiyor burada gördüğüm kadarıylada. 2 aya kadar normal sanıyorum ki biraz daha bekleyin olmazsa tekrar kontrole gidersiniz
Canım nasıl rahat edeceksen öyle yap. Benimde 10 haftalıktı rahim ağzı erken kapandığı için kanama devam etmedi o yüzden ilaçla kanama başlatmışlardı.Ben araştırınca denk gelmedim geç geleni. Düşük sonrası biraz kazıma yaptılar ama 13 mmdi galiba rahim içinde kalınlık kalmıştı ama bunu atarsın bi daha kürtaja almayalım seni demişlerdi. Cidden de attım onu 2 kere falan parça düşürdüm et gibi görünüyordu. Bebek 14 haftalıktı içimde hamilelik materyali kalmadığından emin oldular yoksa bişeyler ters gitti diye düşünürdüm. Acaba bi doktora görünsen mi
Bilmiyorum ki 2 hafta sonra kanamam bitti benim. Normal saydılar onuCanım nasıl rahat edeceksen öyle yap. Benimde 10 haftalıktı rahim ağzı erken kapandığı için kanama devam etmedi o yüzden ilaçla kanama başlatmışlardı.
Adet oldum yani şimdi çıktım lavabodan sulandırılmış gibi kan vardı. Adet olduğumu varsayıyorumBenimde 2 hafta sürdü kanamam sonra bitti
Ahahajaj benimle konuşman gerekiyormuşAdet oldum yani şimdi çıktım lavabodan sulandırılmış gibi kan vardı. Adet olduğumu varsayıyorum
Heralde öyle olması lazımmış saolAhahajaj benimle konuşman gerekiyormuş