• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük sonrası lütfen yardım

dilanozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
18
4
36
30
AblalaR temmuz ayında 7 haftalikken düşük yaptim kurtaj olmadım kendiliğinden düştü. Düşük sonrası 10 gunde 15 günde bir adet olmaya başladım doktorum normal dedi. 4 aya giriyorum düşük yapali. Bu ay günüm 32 gün de hasta olucam die beklerken 4 gün gecikti adetim test yaptım tek çizgi çıktı 5.günde usuttum gibi bi böbrek ağrısı çektim onunla beraber kanamam başladı herkes normal dedi ama bu düzensizlik ne zaman biter fikri olan varmı anne olmayı çok istiyorum

En yakın arkadaşlarımdan birtanesi için doktor maksimum bir sene demişti, düzelmeden de hamile kaldı tekrar.

3 ay dedi bana da doktor ama 4 ay oldu korkuyorum sırf bu sebepten birdaha anne olamam die
Böyle bir şey için korkma, hamile kalabiliyorsun her şeyden önce. Çok fazla kafana takma, kendine sorularını sorman için güzel bir doktor belirle, kaygılarını paylaş. Normal hayatına devam et, kafanı rahat tut. Vaktinde gelir bebeğin zaten, ondan sonra da sıkı takiple gebelik gecirirsin.

Böyle bir şey için korkma, hamile kalabiliyorsun her şeyden önce. Çok fazla kafana takma, kendine sorularını sorman için güzel bir doktor belirle, kaygılarını paylaş. Normal hayatına devam et, kafanı rahat tut. Vaktinde gelir bebeğin zaten, ondan sonra da sıkı takiple gebelik gecirirsin.
Fazlasıyla stres yapıyorum nedne bilmiorum ama elimde değil. Dediğiniz gibi iyi bi doktor arayışına girmem lazım sanırım çok teşekkür ederim

Canım bende şubat ayında kürtaj oldum doktorum 3 ay dedi ama ben 1 ay falan korundum.kurtajdan 6ay sonrada hamile kaldım oda düştü malesef .bence arayi açma fazla derim

Nekadar erken hamile kalırsan okadar iyi olur bence senin için .ben düzenli ilişkiye girmediğim zaman kolay kolay hamile kalamıyorum sende düzenli şekilde dikkat et bence

Nekadar erken hamile kalırsan okadar iyi olur bence senin için .ben düzenli ilişkiye girmediğim zaman kolay kolay hamile kalamıyorum sende düzenli şekilde dikkat et bence
Dediklerini için bu ay çok umitliydim canım ovulasyon zamanların çok dikkat ettim. Ama nasip değilmiş demekki

Back