Yok kürtaj olmadım benim daha farklı haftası büyüktü serklaj olmuştum 16 haftalikti enfeksiyon olunca ameliyat oldum anestezili şekilde ipler açıldı o şekilde düşük olduKürtaj mı oldunuz? Vajina kanalı belki tahriş olmuştur ilişkiden sonra da hafif lekelenme geliyordur. Doktora söylediniz mi durumu?
Yaa çok üzücü olmuşYok kürtaj olmadım benim daha farklı haftası büyüktü serklaj olmuştum 16 haftalikti enfeksiyon olunca ameliyat oldum anestezili şekilde ipler açıldı o şekilde düşük oldu
Evet ama çoktan yasak geçti aklıma türlü türlü şeyler geliyor ya rahimde enfeksiyon mu var acaba yada yara mi var yumurtlama kanamasi mi bunları düşünüyorum şuanYaa çok üzücü olmuşbelki henüz ameliyat yaraları iyileşmemiştir. İlişki yasağı koymuş muydu doktor
Yumurtlama kanaması ben mesela yaşıyorum ama 53 gündür kanamanızın geçmemesi normal mi bilemedim. İsterseniz tekrar bir doktora gidin yara felan var mı enfeksiyon var mı bakarlarEvet ama çoktan yasak geçti aklıma türlü türlü şeyler geliyor ya rahimde enfeksiyon mu var acaba yada yara mi var yumurtlama kanamasi mi bunları düşünüyorum şuan
40 gün lohusaliktan sayılıyor zaten e hadi geçen hafta da adet oldum diyelim ee bir kaç gündür lekelenme yasiyorum yumurtlama görmüyorum da pcos olduğum için sanmıyorum yani yumurtlama kanamasida değildir kesin ya yara var yada enfeksiyon ama öyle olsa cinsel ilişki sırasında agri olmaz mı yada kanama ?Yumurtlama kanaması ben mesela yaşıyorum ama 53 gündür kanamanızın geçmemesi normal mi bilemedim. İsterseniz tekrar bir doktora gidin yara felan var mı enfeksiyon var mı bakarlar
Gerçi şöyle bir şeyde var bazı kişilerin lohusalığı 2 ayı bulabiliyor. Vücudunuzun düzeni bozuldu normalde olabilir çokta kafanıza takmayın ama doktor kontorülğnü de ihmal etmeyin yine40 gün lohusaliktan sayılıyor zaten e hadi geçen hafta da adet oldum diyelim ee bir kaç gündür lekelenme yasiyorum yumurtlama görmüyorum da pcos olduğum için sanmıyorum yani yumurtlama kanamasida değildir kesin ya yara var yada enfeksiyon ama öyle olsa cinsel ilişki sırasında agri olmaz mı yada kanama ?
Iste keşke takmasam kafama ama acaba kötü bir şey mi var diyorum kendi kendimeGerçi şöyle bir şeyde var bazı kişilerin lohusalığı 2 ayı bulabiliyor. Vücudunuzun düzeni bozuldu normalde olabilir çokta kafanıza takmayın ama doktor kontorülğnü de ihmal etmeyin yine
Kız ben hamileyim sürekli lekelenmem kanamam oluyor bazen vücut yapıyor nedense senin vücut henüz kendine gelmemiştir o yüzdendir muhtemelenIste keşke takmasam kafama ama acaba kötü bir şey mi var diyorum kendi kendime
Bencede hamileligim de hep kanamayla geçtiği için artık psikolojim bozuldu bunun oncesi de varyani eğer bu ay böyle gecerse önümüzdeki ay giderim doktora artıkKız ben hamileyim sürekli lekelenmem kanamam oluyor bazen vücut yapıyor nedense senin vücut henüz kendine gelmemiştir o yüzdendir muhtemelen
Anlıyorum canım seniBencede hamileligim de hep kanamayla geçtiği için artık psikolojim bozuldu bunun oncesi de varyani eğer bu ay böyle gecerse önümüzdeki ay giderim doktora artık
14. Haftada oldum ilk serklajimi 2. Serklajimi da 15. Haftada oldum ikiz gebelikti ve 16. Haftada maalesef enfeksiyon yüzünden kaybettim bebeklerimiAnlıyorum canım senioeki kaçıncı hafta da serklaj oldun?
Başın sağolsun cennette kavuşursun inşallah meleklerinle çok üzücü14. Haftada oldum ilk serklajimi 2. Serklajimi da 15. Haftada oldum ikiz gebelikti ve 16. Haftada maalesef enfeksiyon yüzünden kaybettim bebeklerimi
Rabbim tez zamanda anne olmayı nasip etsin isteyen herkeseBaşın sağolsun cennette kavuşursun inşallah meleklerinle çok üzücü