Gebeliğe Hazırlık Düsük sonrasi kurtaj

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafam karıştı şimdi kanama bittikten sonra ilişki bsy olmaz dedi
Drların da fikirleri bir olmuyor kimisi kanamadan sonra korunarak ilişkinolur diyor kimisi 15 gün Kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim rahmin toparlanmış bi sorun yok dedi drum zaten kanamamda 5 6 gün sürmüştü 11. Gün ilişkiye girdim ben 15 günde beklemedm yani hatta deum bi adet dönemi korun dedi ben onu da yapmadım

Benimde kürtaj olalı 4 gün oldu haftaya randevum var doktor hiçbirşey demedi gece taburcu oldum hemen okuduğum kadarıyla 1 adet dönemi geçene kadar bekleyin diyen var 3 ay diyen var zaten adet 6 7 haftayı buluyormuş. Korunmalı ilişki konusunu bende merak ediyorum.

Aynen banada 2 adete kadar korunmali iliski dedi ondan sonra hamile kalabilirsin dedi öyle yapacaz bide daha kanamam devam ediyor işte artık ne zaman biterse temizlendikten sonra korunarak ilişki olur

Kızlar patoloji sonucu temiz çıktı benim bu kan pıhtılaşma si sorunu olsaydı patolojide çıkardı değil mi

Ben 8 haftalıkken düşük yaptım doktor 3 ay korun dedi

Kızlar patoloji sonucu temiz çıktı benim bu kan pıhtılaşma si sorunu olsaydı patolojide çıkardı değil mi
Hayır cnm maalesef ki pataloji sonucu çok açıklayıcı bi şey değil kan pıhtılaşması için trombofili paneli testi yaptırmalısın. Devlet hastaneleri ilk düşüklerde yapmıyor. Ama uzun süredir hamile kalamıyorsan ve tedavi gördüysen yapabilirler ünicersite hastanelerinde

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için kendim 4 ay korundum tesadüf internette gördüm böyle bir durumu benim düşük oldu kavga çıktı çok kötü kasıldım bağırdım lekeleme geldi sonra 2 gün sonra kalbi durdu

Bende uzun zmn sonra hamile kaldığım için çok stresliydim sürekli kontrole gidiyodum bi sorun olmadığı halde bişey oluck diye bekliyodum. Bu haftalarda stres bu kdar etkili midir kalp atımını durdurur mu sence

Benim 1 hafta oldu kürtaj olalı 9 haftalıktı kalbi durmuştu bebeğimin. Kanamam yok ama karnıma dokunamıyorum çok ağrıyor.

Salı günü kontrollüm var. Tekrar böyle bişey başıma gelir mi diye çok korkuyorumz. Bebeğim olur mu ne kadar süre bekliyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…