Düşük sonrası hemen gebelik acil kızlar bakar mısınız?

elifkk43

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2024
809
245
28
11 Nisan da düşük yaptım 1400 idi beta . ( progestan 30 olduğu için dış gebelik değil dedi doktor direk kürtaj olmadan kendiliğinden düştü)
26 Nisan da muayene etti rahim duvarın incelmş 4mm dedi beta istedi 9 çıktı. 2 güne sıfırlanır artık dedi.
Cuma günü 3 mayısta tekrar gel demişti gittim muayene etti 6 yumurta gördü ama rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış bakalım beta değerine dedi 7.8 olmuş rahim duvarım. Beta da 11 çıktı.

Eklentiler

• 20240504_155746.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 33
merhaba ben 4 5 ay önce kendiğinden düşük yaşamıştım betahcg azar azar artıyodu kendi düştü 2 ay kanamam sürdü betahcg 2 ayda 0 landı 0 lanana kdr hücre kaldığını düşünüolar

merhaba ben 4 5 ay önce kendiğinden düşük yaşamıştım betahcg azar azar artıyodu kendi düştü 2 ay kanamam sürdü betahcg 2 ayda 0 landı 0 lanana kdr hücre kaldığını düşünüolar
A öyle oluyormuş mu. Sıfırlanmıştı canım 7 gün önce artık . Şimdi tekrar pozitif oluyor anlamadım. Tuhaf

Arkadaşımda senin gibi düşük yaptıktan sonraki ay hamile kaldı şimdi oğlu 1 yaşında , hiç sıkıntı yaşamadı

Arkadaşımda senin gibi düşük yaptıktan sonraki ay hamile kaldı şimdi oğlu 1 yaşında , hiç sıkıntı yaşamadı
Ne güzel yazmışsın canım sağol. Test yaptım koyulaşma olmuş düne göre. 7 yıldır çocuğumuz olmuyordu düşen bebeğim de ilk aşılama da tutmuştu. Şimdi tekrar böyle olduysa mucize diyeceğim .Rabbım büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…