• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük sonrası hamilelik

hazal1595

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
3.308
3.016
248
35
arkadaşlar düşük yaptıktan bir adet dönemi sonra hamile kalanınız var mı bnm düşükten önce adetim 28 güne birdi düşük sonrası ilk adetim 21 gün snra oldu ovulasyonu tutturdum mu bilmiyorum ama çalışmalara başladık :)

bayanlar hadi cvpları alim yardımcı olun bizeee :)

Kalınır tabiki canım niye kalınmasın ki sonuçta yumurtlamaya devam ediyorsun..
ya ümitlenmek istemiyorum ama adet döngüm sadece 7 gün geri geldi ve ayın 7 snden beri korunmuyoruz ilk bebeğimdeki gibi sol kasık ve bacak ağrılarım başladı ve adetime daha var inş gzl haber alırım bu ay :)

Bende yenı dusuk yaptım dr 2 adet donenden sonra tekrar kalabılırsın dedı sımdı 2 ay beklemek zorundayım ıns olur. Umutluyum sız de kaybetmeyın

bn 2 adet dönemi sonrasında kaldım üçüncü adetimi beklerkn sürprz oldu hıc korunmadım

bn 2 adet dönemi sonrasında kaldım üçüncü adetimi beklerkn sürprz oldu hıc korunmadım
çok sevndm sizin adınıza inş bizde yakın zamanda kalırız kimisi çok uzun kalamıyormuş dilerim bebeğini sağlıkla alırsın kucağına kayıp çok kötü birşey rabbim kimseye yaşatmasın bir daha ;)

arkadaşlar ben de geçen sali 6 haftalık bebeğimi kaybettim Allah kimseye yaşatmasın. tek avuntum kürtaja gerek kalmadan kendi kendine düştü. Sormak istediğim kanamam bittikten sonra cinsel beraberlik serbest mi ve adetimi nasıl hesaplıycam

arkadaşlar ben de geçen sali 6 haftalık bebeğimi kaybettim Allah kimseye yaşatmasın. tek avuntum kürtaja gerek kalmadan kendi kendine düştü. Sormak istediğim kanamam bittikten sonra cinsel beraberlik serbest mi ve adetimi nasıl hesaplıycam
cnm bnce hemen değilde bir adet dönemi geçtikten snra korunmayı bırakın çünki bnmde senn gibi ağustosun 3 nde düşük yaptım 6 haftalıktı bnmde doktorum bir adet döenöinden snra korunmayı bırakmamı söyledi bn 21 gün snra geri adet oldum ve ayın 8nden beri korunmuyoruz bu ay umutluyum ama kısmet sende bkle bir adet dönemi bnmde kendi düştü kürtajsız

a. adaşlar düşük yaptıktan bir adet dönemi sonra hamile kalanınız var mı bnm düşükten önce adetim 28 güne birdi düşük sonrası ilk adetim 21 gün snra oldu ovulasyonu tutturdum mu bilmiyorum ama çalışmalara başladık :)

Evet canım benim öyle oldu hatta hiç adet görmedim ben. 2agustosta düşük yaptım yaklaşık 15 gün kanamam devam etti. Bir sonraki adet tarihimin ne zaman olacağını bilmediğim için belirtiler nedeniyle geçen hafta test yaptım pozitif çıktı :) insallah seninde oyle olmustue

a. adaşlar düşük yaptıktan bir adet dönemi sonra hamile kalanınız var mı bnm düşükten önce adetim 28 güne birdi düşük sonrası ilk adetim 21 gün snra oldu ovulasyonu tutturdum mu bilmiyorum ama çalışmalara başladık :)

Evet canım benim öyle oldu hatta hiç adet görmedim ben. 2agustosta düşük yaptım yaklaşık 15 gün kanamam devam etti. Bir sonraki adet tarihimin ne zaman olacağını bilmediğim için belirtiler nedeniyle geçen hafta test yaptım pozitif çıktı :) insallah seninde oyle olmustue

valla cnm bn bugun idrar testi yaptım negatif çıktı daha erken die sanırım 13 gün geçti ilşkinn üzernden adetme daha 6 gün var benmde adet tarihlerm karıştı belki geç döllenme olabilir dio doktorlar bekleyeceğim artık adet geçmesini bn düşün snrası 21 gün snra normal adetimi gördüm her zmnki gibi bakalım hayırlısı çok sevndm senn adına inş sağlıklı bir şeklde alırsın kucağına kayıp çok kötü birşey rabbm yaşatmasın kimseye ;)

Merhaba arkadaşlar bende 21 ağustosta düşük yaptım, tabi daha 2,5 aylık olduğu için bilememiştim, kananam olduğunda doktora gittim ve 10 gün önce kalp atışının durmuş olduğunu söyledi hemen kürtaj yaptı tabi kürtajımda sorunlu geçti kanımı durduramamış, benim korkum da şöyle ilk bebeğim erken doğmuştu suyum fazla olduğu için 7,5 aylık doğdu kızım, çok yorucu bir süreç geçirdik 6 ay hastaneden çıkamadı, 6 aylıkken eve çıkardılar fakat tabi nomal değildi bebek nefes alamıyodu kendi kendine boğazını delip kanül taktılar makinaya bağladılar beslenmesini ağzından yapamıyodu burundan besleniyodu, hala ağızdan yapamıyo bu kez midesinden delik açtılar ordan besleniyo şu an 2,5 yaşında kızım, hala boğazı delik ama şükürki makinadan çıktı inşalah bir gün boğazı kapanıp sesini de duyabileceğim kızım, işte korkum odur ki ilk gebeliğim böyle olunca ikincide böyle düşükle sonlandı, doktorum 2 ay sonra hamile kalabileceğimi söyledi ama işte korkmak korkutmak istemesem de kendimi acaba diyorum, durumumu anlatmak zor arkadaşlar yaşayan bilir, ağızdan beslenen, ağlayınca gülünce sesi çıkan, emekleyip yürüyebilen bir bebeğin hasretini çekiyorum, onlar da bir tarafa önümde bir tane bebeğim var onun neler çektiğini biliyorum tabi hal böyle olunca korkmamak mümkün değil, dualarınızı eksik etmeyin inşallah Rabbim herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende 21 ağustosta düşük yaptım, tabi daha 2,5 aylık olduğu için bilememiştim, kananam olduğunda doktora gittim ve 10 gün önce kalp atışının durmuş olduğunu söyledi hemen kürtaj yaptı tabi kürtajımda sorunlu geçti kanımı durduramamış, benim korkum da şöyle ilk bebeğim erken doğmuştu suyum fazla olduğu için 7,5 aylık doğdu kızım, çok yorucu bir süreç geçirdik 6 ay hastaneden çıkamadı, 6 aylıkken eve çıkardılar fakat tabi nomal değildi bebek nefes alamıyodu kendi kendine boğazını delip kanül taktılar makinaya bağladılar beslenmesini ağzından yapamıyodu burundan besleniyodu, hala ağızdan yapamıyo bu kez midesinden delik açtılar ordan besleniyo şu an 2,5 yaşında kızım, hala boğazı delik ama şükürki makinadan çıktı inşalah bir gün boğazı kapanıp sesini de duyabileceğim kızım, işte korkum odur ki ilk gebeliğim böyle olunca ikincide böyle düşükle sonlandı, doktorum 2 ay sonra hamile kalabileceğimi söyledi ama işte korkmak korkutmak istemesem de kendimi acaba diyorum, durumumu anlatmak zor arkadaşlar yaşayan bilir, ağızdan beslenen, ağlayınca gülünce sesi çıkan, emekleyip yürüyebilen bir bebeğin hasretini çekiyorum, onlar da bir tarafa önümde bir tane bebeğim var onun neler çektiğini biliyorum tabi hal böyle olunca korkmamak mümkün değil, dualarınızı eksik etmeyin inşallah Rabbim herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
valla cnm hiç canını sıkma eminim çok zor birşeydir ama rabbim seni diğer dünyada emin ol mükafatlandıracak ben senn yerinde olsam bir genetik kan testi yaptırım ban bnm ilk gebeliğimde bebeğim anne karnında geliişimi gerileyerek düüştü doktorum 3 düşük yaaprsam bu testi isteyeceğini söledi ama bn bklemek istemedim araştırma hastahnesinde tanıdık doktor aracılığyla yaptırdım ve sonuç düşündüğüm gibi çıktı genetik kan pıhtılaşması çıktı eğer bebeğim doğsa bie sakat olurmuş bnm sana önerm yaptır bu testi umarım rabbim sana sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder diğer yavrunuda tez zamanda iileştrir onlar melek çünki :(

hazal1595 .!.:
valla cnm bn bugun idrar testi yaptım negatif çıktı daha erken die sanırım 13 gün geçti ilşkinn üzernden adetme daha 6 gün var benmde adet tarihlerm karıştı belki geç döllenme olabilir dio doktorlar bekleyeceğim artık adet geçmesini bn düşün snrası 21 gün snra normal adetimi gördüm her zmnki gibi bakalım hayırlısı çok sevndm senn adına inş sağlıklı bir şeklde alırsın kucağına kayıp çok kötü birşey rabbm yaşatmasın kimseye :KK66:
Sağol canım inşallah sende biran önce hayırlı haberler alırsın

valla cnm hiç canını sıkma eminim çok zor birşeydir ama rabbim seni diğer dünyada emin ol mükafatlandıracak ben senn yerinde olsam bir genetik kan testi yaptırım ban bnm ilk gebeliğimde bebeğim anne karnında geliişimi gerileyerek düüştü doktorum 3 düşük yaaprsam bu testi isteyeceğini söledi ama bn bklemek istemedim araştırma hastahnesinde tanıdık doktor aracılığyla yaptırdım ve sonuç düşündüğüm gibi çıktı genetik kan pıhtılaşması çıktı eğer bebeğim doğsa bie sakat olurmuş bnm sana önerm yaptır bu testi umarım rabbim sana sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder diğer yavrunuda tez zamanda iileştrir onlar melek çünki :KK43:
teşekkür ederim ilginiz için, ben de düşük yaptığımda doktoruma söyledim hani kürtaj olurken bebekten fln bir parça alınıp genetiğe mi göndersek die de size pahalıya mal olur dedi, açıkcası bende düşünmüyor değilim acaba bana önerebileceğiniz bir eğitim araştırma hastanesi varmıdır?

teşekkür ederim ilginiz için, ben de düşük yaptığımda doktoruma söyledim hani kürtaj olurken bebekten fln bir parça alınıp genetiğe mi göndersek die de size pahalıya mal olur dedi, açıkcası bende düşünmüyor değilim acaba bana önerebileceğiniz bir eğitim araştırma hastanesi varmıdır?
valla cnm bn hataydayım mustafa kemal üniverstesinde yaptırdım oradaki doktor tanıdıktı normalde 3 düşük olmadı mı yapmıyorlar sende doktoa üç düşük yaptım ilk bebeğimden snra dersen ve ilk bebeğinin durumunu anlatırsan senden de kesin ister bu testi araştırmada ücret almıyorlar ama kesinlkle 3 düşük var de hangi şehirdesin oranın eğer tıp fakültesi hastahanesi varsa oraya git trombofili paneli testi özelden 1500 tlye falan yapıyorlar bu arada ama araştırmada ücret yok yardımcı olabildiysem ne mutlu zor zmnlar çok ii bilirim :(

valla cnm bn hataydayım mustafa kemal üniverstesinde yaptırdım oradaki doktor tanıdıktı normalde 3 düşük olmadı mı yapmıyorlar sende doktoa üç düşük yaptım ilk bebeğimden snra dersen ve ilk bebeğinin durumunu anlatırsan senden de kesin ister bu testi araştırmada ücret almıyorlar ama kesinlkle 3 düşük var de hangi şehirdesin oranın eğer tıp fakültesi hastahanesi varsa oraya git trombofili paneli testi özelden 1500 tlye falan yapıyorlar bu arada ama araştırmada ücret yok yardımcı olabildiysem ne mutlu zor zmnlar çok ii bilirim :KK43:
Teşekkür ederim canım gayet iyi aydınlattın, ben Amasya'da yaşıyorum, burda eğitim araştırma yok, en yakın sırayla Samsun, Tokat, Çorum, Ankara artık benimde tanıdık bir doktor bulmam lazım sonuçta ilk hamileliğim sorunlu geçti, erken doğum yaptım, ikinci düşük hani üç düşük desem belki anlarlar düşük yapmadığımı böyle anlatırsam belki anlayışlı biriyse yapar inşallah sonuçta benim bebeğim Samsunda doğdu bütün doktorlar tanıyo belki aracı olup yardımcı olurlar inşşallahhh :110:bayramdansonra gitcem artık durumdan haberdar ederim tekrar teşekkür ederim ilginiz için benim kızım ayşem için de dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri :KK37:

Teşekkür ederim canım gayet iyi aydınlattın, ben Amasya'da yaşıyorum, burda eğitim araştırma yok, en yakın sırayla Samsun, Tokat, Çorum, Ankara artık benimde tanıdık bir doktor bulmam lazım sonuçta ilk hamileliğim sorunlu geçti, erken doğum yaptım, ikinci düşük hani üç düşük desem belki anlarlar düşük yapmadığımı böyle anlatırsam belki anlayışlı biriyse yapar inşallah sonuçta benim bebeğim Samsunda doğdu bütün doktorlar tanıyo belki aracı olup yardımcı olurlar inşşallahhh :110:bayramdansonra gitcem artık durumdan haberdar ederim tekrar teşekkür ederim ilginiz için benim kızım ayşem için de dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri :KK37:
rabbim o bebeğinizi tez zamanda iileştirsin sizede mükafatını versn inş bekliyorum haberlerinizi rabbim gönlünüze göre versin tevekkül edin bn düşükten snra bu ay istedm ama olmadı hasta oldum maalesef demek vakti değil sizde dualarınızı eksin etmeyin size yardımcı olduysam ve sonucu eğer o çıkarsa bende çok sevinirim ;)

Merhaba arkadaşlar,
Ben de geçen yıl düşük yaptım 11 haftalıktı ve kürtaj oldum, sonrasında uzunca bir süre korunduk, şimdi 4 aydır korunmuyoruz fakat malesef hamile kalamıyorum. Psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü ciddi anlamda tüm günümü bunla geçirip ahlanıp vahlanmıyorum ama bu kadar sürmesi de beni rahatsız etmeye başladı, kürtjla alakası var mıdır diye düşünmeye başladım,çünkü düşükle sonuçlanan hamileliğimde ilk denemede hamile kalmıştım. Geçen ay ovulasyon testi yaptım 2 hafta süresince ama hiç bir gün de kıpkırmızı bir çizgi göremedim, sadece bir gün diğerlerinden daha kırmızıydı ama yine de diğer çizgi kadar değildi. Doktora gitme konusuna eşim çok yanaşmıyor çünkü gidip muayene olduğum doktor bana herhangi bir problem yok 1 yıl deneyin dedi. Konuyla ilgili tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi.

Back