- 9 Kasım 2022
- 312
- 166
- 27
-
- Konu Sahibi sevgiiiiii3
Merhaba bende bir ay once dediğiniz gibi transfer oldum gelişim göstermedi kese kalp atışını duyamadık kese bozulunca kalan parçaları kürtaj oldum şimdi ilk regliyi geçirdim kurtajda kalan parçaları aldılar birkaç günden sonra kanamam olmadı doktorum beklersen çok kanaman olur ve parça kalırsa yapisikliga kadar sebep olabilir oyuzden kürtaj en iyisi dedi sizin neden kürtaj yapmadı acaba merak ettimMerhabalar ben tüp bebekle hamile kaldım yavaş gelişiyordu 8. Hafta kontrolümde fetüsün 6.haftada kaldığı gelişimin durduğu söylenerek ilaçlar kesildi ve 5 gün sonra evde düşük yaptım kontrole gittim parça kaldığı söylendi bana antibiyotik Ağrı kesici ve Metiler diye bir ilaç verildi çok kanaman olacak parça düşecek denildi ama ciddi anlamda bi kanamam ve ağrım olmadı 2-3 gün farklı zamanlarda normal bir kanama oldu cuma günü kontrole gideceğim tekrardan , sorum şu Metiler kullanıp hiç parça düşmeyen veya kanaması fazla olmayan var mı ? Ve bu süreçten ne zaman sonra hamilelik planladınız ve hamile kaldınız (tüp bebek olarak )
Bana Bülent tıraş kürtajı normalde yapıyoruz ama tüp bebeklerde yapmıyoruz dediler rahim zarar görürmüş o yüzden ilaçsız düşük denedik öyle de oldu , ben ilaca rağmen gitmezse yine kürtaja mı döenerler sizceMerhaba bende bir ay once dediğiniz gibi transfer oldum gelişim göstermedi kese kalp atışını duyamadık kese bozulunca kalan parçaları kürtaj oldum şimdi ilk regliyi geçirdim kurtajda kalan parçaları aldılar birkaç günden sonra kanamam olmadı doktorum beklersen çok kanaman olur ve parça kalırsa yapisikliga kadar sebep olabilir oyuzden kürtaj en iyisi dedi sizin neden kürtaj yapmadı acaba merak ettim
Siz kürtajdan kaç gün sonra regl oldunuzMerhaba bende bir ay once dediğiniz gibi transfer oldum gelişim göstermedi kese kalp atışını duyamadık kese bozulunca kalan parçaları kürtaj oldum şimdi ilk regliyi geçirdim kurtajda kalan parçaları aldılar birkaç günden sonra kanamam olmadı doktorum beklersen çok kanaman olur ve parça kalırsa yapisikliga kadar sebep olabilir oyuzden kürtaj en iyisi dedi sizin neden kürtaj yapmadı acaba merak ettim
Yani parça kalırsa yaparlar başka yolu olduğunu düşünmüyorum çok şükür reglin gecikmedi benim 28 günde oluyordum normal de yine aynısı oldu ama bende regli masajıyla destekledim reglimin gelmesiniBana Bülent tıraş kürtajı normalde yapıyoruz ama tüp bebeklerde yapmıyoruz dediler rahim zarar görürmüş o yüzden ilaçsız düşük denedik öyle de oldu , ben ilaca rağmen gitmezse yine kürtaja mı döenerler sizce
Yani kürtajdan 28 gün sonra mı ?Yani parça kalırsa yaparlar başka yolu olduğunu düşünmüyorum çok şükür reglin gecikmedi benim 28 günde oluyordum normal de yine aynısı oldu ama bende regli masajıyla destekledim reglimin gelme
Aynen 3 Mayıs kürtaj oldum 30-31 indede regliYani kürtajdan 28 gün sonra mı ?
Merhaba daha sonra kürtaj oldunuz mu? Ben de boş gebelik geçirdim, dün gece evde keseyi düşürdüm doktor metiler diye bir hap verdi yarın kontrole çağırdı rahim incelmediyse kürtaj yapılmalı dedi. Sizde süreç nasıl ilerledi ?Merhabalar ben tüp bebekle hamile kaldım yavaş gelişiyordu 8. Hafta kontrolümde fetüsün 6.haftada kaldığı gelişimin durduğu söylenerek ilaçlar kesildi ve 5 gün sonra evde düşük yaptım kontrole gittim parça kaldığı söylendi bana antibiyotik Ağrı kesici ve Metiler diye bir ilaç verildi çok kanaman olacak parça düşecek denildi ama ciddi anlamda bi kanamam ve ağrım olmadı 2-3 gün farklı zamanlarda normal bir kanama oldu cuma günü kontrole gideceğim tekrardan , sorum şu Metiler kullanıp hiç parça düşmeyen veya kanaması fazla olmayan var mı ? Ve bu süreçten ne zaman sonra hamilelik planladınız ve hamile kaldınız (tüp bebek olarak )