- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- Konu Sahibi Buyuk_umutlar
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 mayisda 17 haftalik ikizlerimi kaybettim( 17 mayisda ultrasonda rahmin temiz olduğu soylendi. Zaten akintim lekelenmem de geçmişdi. 21 mayisda eşimle korunmasiz iliski oldu. Ultrasonda gelişen yumurta bile yoktu. Eşime daha bekleyelim dedim ama malum aylardir iliski olmadiği için dinletemedim. Ilişki sonrasi hemen kalkip yikandim bir dakika bile beklemedim. Ben 20 ay sonra hamile kalmişdim o yuzden birsey olmaz diyerek denedik. Zaten şuan da ayni dusuncedeyim. 25 mayisda aksam gebelik testi yaptim acaba hcg sifirlandimi diye. Gozle çok az gorulur bir cizgi çikti. Ben de sonuç onlu civarlarda kalmiş gibi dusundum. Çunki hamile kaldigim ay değerim 19ken baya belirgindi. Şimdiki test çok çok silikdi. Neyse bugun sabah tekrarladim testi oncekinden daha belirgindi yine silikdi ama pembeliyi falan daha fazlaydi. Iliskinin 9cu gunu oluyor. Uzun oldu yazim. Ama sorum şu. Dusuk yapip testde takip edenler ne zaman sifirlandi?5 gun once çok çok silikdi bu beş gune tamamen bitmesi gerekmezmiydi? Acaba yeni hamilelik habercisi mi? Deneyimi olan var mi? Bu arada lohusayken iliskiyi gunah sayanlar olacakdir. Ben araşdirarken buldugum kaynakda 40 gun onceden kanama bittiyse gusul alip ibadet ve iliskiye izin var gibiydi. InsaAllah gunah ya da haram işlememişdir( bu konuda da aydinlatirsaniz sevinirim