Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrasi hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Buyuk_umutlar

🇦🇿🇹🇷
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
3.847
3.427
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 mayisda 17 haftalik ikizlerimi kaybettim( 17 mayisda ultrasonda rahmin temiz olduğu soylendi. Zaten akintim lekelenmem de geçmişdi. 21 mayisda eşimle korunmasiz iliski oldu. Ultrasonda gelişen yumurta bile yoktu. Eşime daha bekleyelim dedim ama malum aylardir iliski olmadiği için dinletemedim. Ilişki sonrasi hemen kalkip yikandim bir dakika bile beklemedim. Ben 20 ay sonra hamile kalmişdim o yuzden birsey olmaz diyerek denedik. Zaten şuan da ayni dusuncedeyim. 25 mayisda aksam gebelik testi yaptim acaba hcg sifirlandimi diye. Gozle çok az gorulur bir cizgi çikti. Ben de sonuç onlu civarlarda kalmiş gibi dusundum. Çunki hamile kaldigim ay değerim 19ken baya belirgindi. Şimdiki test çok çok silikdi. Neyse bugun sabah tekrarladim testi oncekinden daha belirgindi yine silikdi ama pembeliyi falan daha fazlaydi. Iliskinin 9cu gunu oluyor. Uzun oldu yazim. Ama sorum şu. Dusuk yapip testde takip edenler ne zaman sifirlandi?5 gun once çok çok silikdi bu beş gune tamamen bitmesi gerekmezmiydi? Acaba yeni hamilelik habercisi mi? Deneyimi olan var mi? Bu arada lohusayken iliskiyi gunah sayanlar olacakdir. Ben araşdirarken buldugum kaynakda 40 gun onceden kanama bittiyse gusul alip ibadet ve iliskiye izin var gibiydi. InsaAllah gunah ya da haram işlememişdir( bu konuda da aydinlatirsaniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar. Ben 1 mayisda 17 haftalik ikizlerimi kaybettim( 17 mayisda ultrasonda rahmin temiz olduğu soylendi. Zaten akintim lekelenmem de geçmişdi. 21 mayisda eşimle korunmasiz iliski oldu. Ultrasonda gelişen yumurta bile yoktu. Eşime daha bekleyelim dedim ama malum aylardir iliski olmadiği için dinletemedim. Ilişki sonrasi hemen kalkip yikandim bir dakika bile beklemedim. Ben 20 ay sonra hamile kalmişdim o yuzden birsey olmaz diyerek denedik. Zaten şuan da ayni dusuncedeyim. 25 mayisda aksam gebelik testi yaptim acaba hcg sifirlandimi diye. Gozle çok az gorulur bir cizgi çikti. Ben de sonuç onlu civarlarda kalmiş gibi dusundum. Çunki hamile kaldigim ay değerim 19ken baya belirgindi. Şimdiki test çok çok silikdi. Neyse bugun sabah tekrarladim testi oncekinden daha belirgindi yine silikdi ama pembeliyi falan daha fazlaydi. Iliskinin 9cu gunu oluyor. Uzun oldu yazim. Ama sorum şu. Dusuk yapip testde takip edenler ne zaman sifirlandi?5 gun once çok çok silikdi bu beş gune tamamen bitmesi gerekmezmiydi? Acaba yeni hamilelik habercisi mi? Deneyimi olan var mi? Bu arada lohusayken iliskiyi gunah sayanlar olacakdir. Ben araşdirarken buldugum kaynakda 40 gun onceden kanama bittiyse gusul alip ibadet ve iliskiye izin var gibiydi. InsaAllah gunah ya da haram işlememişdir( bu konuda da aydinlatirsaniz sevinirim
Benm düşükten sonra on günde beta sıfırlandı

6 haftalıktı dusuk kanaması 21 şubatta başladı 7 martta falan sıfırlanmıstı sıFırlamdan tekrar kalır msn bilmiyorm ama olabilir bende bir ay korundum yine kaldım
Sagsaglim kucağiniza alirsiniz InsaAllah 🤲 sifirlanmamişsa bile çok dusuk rakamlardadir. Sifirlanmadan da mumkunmuş. En az bir adet gormeyi ben de isterim. Ama içimde oyle bir boşluk var ki hamile kalirsam da çok mutlu olurum. Baya buyukduler benimkiler😔

• Üzgünüm
Reactions: Z P
Sagsaglim kucağiniza alirsiniz InsaAllah 🤲 sifirlanmamişsa bile çok dusuk rakamlardadir. Sifirlanmadan da mumkunmuş. En az bir adet gormeyi ben de isterim. Ama içimde oyle bir boşluk var ki hamile kalirsam da çok mutlu olurum. Baya buyukduler benimkiler😔
Benm hiç yook insallah gönlünden geçendir bence mümkün ya bizde düşükten sonra ilk girdiğimiz iliskide hamile kaldım

Gecmis olsun canim bende 15 haftalikken düsük yasadim öncelikle dogum yaptirip sonrasinda kürdaj oldum :KK43:Allah kimseye yasatmasin cok zordu:KK43: benim düsügüm 10 mart oldu.10 gün kanamam oldu.nisan 14 ilk adetimi oldum doktor eyer istersen tekrar deneye bilirsin dedi bu gecen sürec icinde antipiyotik kulandim infeksiyon nedeniyle bebisimi kaybetigim icin.Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin:KK43:

• Üzgünüm
Reactions: Z P
Gecmis olsun canim bende 15 haftalikken düsük yasadim öncelikle dogum yaptirip sonrasinda kürdaj oldum :KK43:Allah kimseye yasatmasin cok zordu:KK43: benim düsügüm 10 mart oldu.10 gün kanamam oldu.nisan 14 ilk adetimi oldum doktor eyer istersen tekrar deneye bilirsin dedi bu gecen sürec icinde antipiyotik kulandim infeksiyon nedeniyle bebisimi kaybetigim icin.Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin:KK43:
Ah canim sana da geçmiş olsun. Ben de neler neler yaşadim. Duyan sen nasil atlattin diyor. Hem bebeklerimi kaybettim hem de enfeksiyondan sepsis oldum. Komaya giriyordum. Yani doktorun demesiyke sadece bizi 1 saat kurtardi. Geç kalinsaydi kaybedicekdik seni dedj. Ben de ilk bir hafta hastanede hem damardan, hem altdan hem agizda antibiotik yedim. En yuksek dozla. Çunki deyerlerim aşiri yuksekdi ve enfeksiyon tüm bedenimi kaplamişdi. 40dan aşagi atesim dusmuyordu. Bende akut bir olay oldugu için hemen bastirilmaya çalişildi. Işte enfeksiyon da olduğu için onceden hamile kalmakdan şu an korkuyorum. Ama o kadar boşlukdayimki Allahim ver ama alma diye de dua ediyorum

5 haftalık düşük yaptım 6-7 günde sıfırlandı
En son doktorum kontrole gidince tekrar kan testi istedi ve beta 0,01 di

5 haftalık düşük yaptım 6-7 günde sıfırlandı
En son doktorum kontrole gidince tekrar kan testi istedi ve beta 0,01 di
Geçmiş olsun( benimki buyukdu hem sonra okudumki baya zaman aliyormuş bazen sifirlanma. 5 gun sonra test yapicam yine çikarsa kanda teyit edicem. Artim gormezsem artik adeti bekliycem. Galiba en mantiklisi bu. Cunki acabalar hiç bitmiyor kafamdan

Geçmiş olsun( benimki buyukdu hem sonra okudumki baya zaman aliyormuş bazen sifirlanma. 5 gun sonra test yapicam yine çikarsa kanda teyit edicem. Artim gormezsem artik adeti bekliycem. Galiba en mantiklisi bu. Cunki acabalar hiç bitmiyor kafamdan
Ben düşük sonrası 3 adet gördüm, üzerine eklenme olmasın diye şimdi tekrar düşünüyorum nasipse

Benimde 20 gunde 6 ya kadar dusmustu. Sonraki tahlili 1 ay sinra vermisim orda 2 ye dusmustu. Benim hamile olmadigim degerler hep 2 dir. Muhtemelen 1 ayda olmasi gereken degere inmis.

Lekelenme 40 gun surdu benim ara ara normal bence yani bana oyle demisti dr lar.
Evet bana da oyle demisti ama 2 hafta sonra kesdi. Ara sira çok hareket edincr oluyordu ama tam bir ayin tamaminda daha farkli olmaya basladi diye belki adetdir düşük sebebinden ilk ay az oluyorum diye dusundum. Kekik suyuyla, soğan suyuyla adetimi getirmeye çalişiyorum ben de. Ilk adeti ne zaman gordunuz? Doktor ne kadar korunma verdi acaba size? Yani ben çok zor hamile kalmişdim 20 ay sonra. Yine geç olur diye korkuyorum(

X