düşük sonrası hamile kalanlar

adya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
492
301
36
düşük sonrası hamile kalanlar varsa benimle ve benim gibilerle tecrübelerini paylaşmalarını rica edecektim.

-canım ben ilk düşüğümden 2 yıl sonra hamile kaldım ama kısmet değilmiş onu da 2 aylıkken yine düşükle kaybettim birde benim düşüklerim hep kürtajla alındı sancılı bir süreçti yani...son düşüğümün üzerinden tam bir yıl geçmişti ki ben tekrar hamile kaldım çok şükür bu sefer Rabbim nasip etti 4.aya kadar geldik doktorumda iyi çıktı iğne ve hap kullanıyorum şuan gebeliğim boyunca da kullanacağım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

2 kez aynı şeyi yaşamanın sebebi neymiş acaba öğrenebildin mi peki canım? rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

-amin canım...işin en tuhaf yanı da o zaten çünkü öğrenemedim ilk düşüğüm tüp bebek tedavisi sonrasında oldu ama tüp bebek tedavimi yapan doktor doğru dürüst hiçbir açıklamadı bulunmadı olabilirmiş normalmiş ilk gebelikmiş rahim kabul edememiş falan filan ama elle tutulur bişey yok yani...2. düşüğümde de aynısını yaşadım parça patolojiye gitti kanıma bakıldı falan ama hiç birşey çıkmadı bende tam durumum ile ilgili bir üniversite hastanesine gitmeyi planlıyordum ki kendiliğinden hamile kaldım...çok şükür bu bebeğimde 4,5 aya kadar geldik...ama bu hamileliğimde ilk aylardan bu yana hergün progestan (hormon)hapı, claxine iğne (kan sulandırıcı) ve coraspin hap kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadım...ne diyim Rabbim bu yavrumu bana bağışlasın...

bu ilaçları doktor ne dedi verdi bir test sonrası mı yoksa düşük yaşamıssın diyemi öncesinde canım.

bu ilaçları doktor ne dedi verdi bir test sonrası mı yoksa düşük yaşamıssın diyemi öncesinde canım.
-hemogram, idrar, guatr ve troid testi yaptı ama hepsi normal çıktı. bu ilaçları öncesinde düşük yaşamam sebebiyle verdi. zaten sonradan internette araştırdım biraz benim kullandığım ilaçlar düşük yapan kişilere sonraki gebeliğinde rutin verilen ilaçlarmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…