iyi hadi gözün aydin canim insallah hamile oldugunun haberinide aliriz
inş tatlım bi adet daha oluyum düşünüyorum hemen olursa inş. bu 2. adetimdi , 3ü görünce start vercem kız hemen
kızlar bende 1 ay önce kürtaj oldum adetimden 2gün geçti ama hala olmadım . Test yapmayada cesaret edemiyorum. Ilk hamileliğimdeki belirtileri yaşıyorm ama sadece göğüslerimde ağrı yok. Sizce olabilir mi dua edincanim çok geçmiş olsun , ben kürtaj sonrası ilk adetimi gününde geldi ama çok çok farklıydı 2 gün lekelenme oldu sadece bende yapışıklık olmasın korkusuyla civan perçemi içti söküttü toplam 9 gün oldum , sonra ikinci adetimi de şimdi oluyorum, ilki düzenli olmuştu ama 2. adetim 5 gün gecikti mesala, kan tahlili yaptır mutlaka , ben yaptırdım bebek olabilir dediler ama korunmuştukta galiba hormonlarım düşmedi henüz inş. parça bırakmaışlardır içimde bende bugün 2. tahlili yaptırdım yarın belli olcak değerin düşüp düşmediği , bebek olduğunu sanmıyorum günün gecikmiştir, belirtiler genellikle psikolojik oluyor tahlil yap yoksa civan perçemi iç için iyice temizlensin , pıhtılar parçalar düşüyor içince , bişy kalmaması lazım içinde , seni çok iyi anlıyorum bir sorun olursa sor canm çekinme 3 ay çocuk yapmamaya çalış ,rahmin toparlansın , ayrıca kürtaj olunca doğum yapmış gibi lohusa oluyormuşsun tüm depoların boşalıyormuş , folik asitine dvm et .
Çok teşekkür ederim canım cevabın ve yardımın için. Kürtajdan sonra azar azar 10gün kanamam oldu ilaç verdi doktor onunla kalan parçayı attım. 6gün oldu bugün adetim geceli tık yok. Oruçluykende kan tahlili vermek istemiyorum. Eşimde hüsrana uğramak istemediğin bırak olursa olur diyo ne yapacağımı bilemedim
Çok teşekkür ederim canım cevabın ve yardımın için. Kürtajdan sonra azar azar 10gün kanamam oldu ilaç verdi doktor onunla kalan parçayı attım. 6gün oldu bugün adetim geceli tık yok. Oruçluykende kan tahlili vermek istemiyorum. Eşimde hüsrana uğramak istemediğin bırak olursa olur diyo ne yapacağımı bilemedim
canım bende senin gibiydim geçen hafta, günüm 5 gün geçti tık yoktu tahlil verdim 2.85 çıktı dr olabilirde olmayabilirde dedi o bebek ihtimali üzerinde durdu ben parça, sonra dün tekrar yaptırdım 1.09 a düşmüş sevindim, tahlil verdim ertesi gün kendiliğinden adet oldum, sen de bi git, kan verince oruç bozulmuyor diye biliyorum çünki vücuduna giren bi katı yada sıvı bişy yok, ihmal etme mutlaka git aklında bişy kalmasın, ilaçta içemiyor insan hamilelik ihtimalinden ,
canım bende senin gibiydim geçen hafta, günüm 5 gün geçti tık yoktu tahlil verdim 2.85 çıktı dr olabilirde olmayabilirde dedi o bebek ihtimali üzerinde durdu ben parça, sonra dün tekrar yaptırdım 1.09 a düşmüş sevindim, tahlil verdim ertesi gün kendiliğinden adet oldum, sen de bi git, kan verince oruç bozulmuyor diye biliyorum çünki vücuduna giren bi katı yada sıvı bişy yok, ihmal etme mutlaka git aklında bişy kalmasın, ilaçta içemiyor insan hamilelik ihtimalinden ,
Aynen öyle hic bişey yapamıyorum aklım hep orda canım. Orucun bozulmadığını biliyorum da kan verince bayilabiliyorum o yüzden tedirginim .s
1.kürtajdan 4 ay sonra tekrar hemile kaldım 2,kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar oldu ve sağlıkla doğurdum rabbim inş gönlüne göre versin
Slmm kızlarr önceliklee... hepinize gecmiş olsun bende 06.19.2013de kürtaj oldum bebegımın kalbi durmuştu.. ilk düşüğümdü doktorum eşim ve benden genetik testler istedi yaptırdık.. benım sonuclarım cıkmıs fakat hala maillemediler.. umarım sıkıntı yoktur.. kurtajdan yirmi gun sonra adet gördüm 7 gun surdu cok sancılıydı doktor.. ıkı ay korunma vermişti fakat bizz adet bıtımınden ıkı gun sonra kaza ile korunamadık... tamda yumurtlama dönemınden bır gun onceydı.. umarım hamile kalmam.. aslında cook istiyorum fakat korkuyorumda hesaplara göre 6 agustosta adet gorecegım bakalım ıns bir aksilik cıkmaz cunkı aynı seyleri yasamaktan endişeliyim.. umarım rabbım ısteyen herkese verır..
allah analı babalı büyütsün inş. canm , sana sorum olcaktı , 1. düşükten sonra herhangi bi test yaptırdın mı pıhtılaşma felan ? kromozom yada başka bi test, yada 2. den sonra yaptırdınmı, bi sebebi varmıymış ? bide neye dikkat ettin son bebeğinde düşmemesi için?
Tatlım bende 7 ocakta zorunlu kürtaj yaşadım üzerinden 5 aydan fazla zaman geçti fakat ben hala cesaret edemiyorum :S
mrb canım benim 3.tüp bebekti malesef eşimde sprem azlığı var diye tüp bebek yapıldı bana tahlil 2 bebekte de yapılmadı yapılsa belki 2 bebeğimde yaşardı pıht.sebebi ile yapılan tahliller var pt, ptt gibi basit bir kanla anlaşılan tahlili bana yapmadılar(
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? kürtaj sonrası yada düşük sonrası hemen test yaptırdınızmı ? ( genetik ) - kromozom , yada pıhtılaşma testi yada başka bişy, ilk gebeliğimdi kalbi durdu, 3.ayım dolunca tekrar denicem ama testi yaptırmalımıyım yaptırmamalımıyım bilemedim, bu hafta yaptırmak istiyorum ama kafam karıştı yardımcı olun lütfenSİZCE YAPTIRILMALI MI BU TESTLER , YOKSA YAPTIRMAYINCA DA SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE DOGUMA KADAR GELİNİYORMU ?
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? kürtaj sonrası yada düşük sonrası hemen test yaptırdınızmı ? ( genetik ) - kromozom , yada pıhtılaşma testi yada başka bişy, ilk gebeliğimdi kalbi durdu, 3.ayım dolunca tekrar denicem ama testi yaptırmalımıyım yaptırmamalımıyım bilemedim, bu hafta yaptırmak istiyorum ama kafam karıştı yardımcı olun lütfenSİZCE YAPTIRILMALI MI BU TESTLER , YOKSA YAPTIRMAYINCA DA SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE DOGUMA KADAR GELİNİYORMU ?
kan pıhtılaşması var ailemde bende de olabilir diyin artık nerdeyse aile hekimleri bile yapıyr basit bir tahlil allah yaşatmasın ama önlemini alırsın
canımmm bence kesinlikle yaptırmalısın.. benım sonuclarım cıktı şimdi hepsi normal içim rahatladı enazından biliyorumkii sorun bende değil.. ama şimdide eşiminkilerii merakla beklliiiyorum.. sende yaptır enazından bır rahatsızlıgın varmı yokmu ogrenırsın bırdaha yasamamak ıcın tum cabamız.. takdir yaradanın umarım herkes.. gönlune su serpicek bir evlada kavusur.. ve sanırım haklısın taktıkca gelmıyooor :))
Arkadaslar oncelikle şunu soyliyim sakın moralinizi bozmayın.. Bu zamanda inanın dusuk yapmadan doguran nadir goruyorum. Ben 3 kez dusuk yaptım, ikisşnde kurtaj olmak zorunda kaldım. Hepsinin ardından da yine sorunsuz gebe kaldım. Benim doktorum şkinci dusukten sonra arastırma yoluna gitmişti ve pıhtılaşma çıkmıştı bende. İnşallah ikinci kayıplatınızı yaşamayın ama olursa da mutlaka kontrol edilmeli tedbir alınmalı yoksa bizim gibi ilk üç ay kayıplaı değil daha ilerlemiş gebeliklerde çok daha yıkıcı kayıplara yol açabilir. Ma ilk dusuk herkeste olabiliyor ve ikincide çoğunlukla sorun çıkmıyor. Allah hepinizin gonlune gore versin...
çok saol canim benm çok moral verdin, bende şansa bırakmak istemiyorum , allah o acıyı bir daha yaşatmasın , bebeğin allahın izniyle yine olacağına inanıyorum ama sonuna kadar sağlıklı şekilde gelsin istiyorum, heriey Allahtan tabi, rabbim izin verirse pıhtılaşma olsa da bişy olmaz ,inş bişy yoktur , ailemde bildiğim kadar yok , genelde genetikmiş sanırım , toxoplazma çıkmadı şükür, bunada baktırmak istiyorum ama bakan hastane bulamıyoruz 3 milyon nüfuslu şehirde , rezalet .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?