düsük sonrasi hamile kalanlar...

lilifee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
21
0
86
Almanya
Merhaba arkadaslar ben 06.04.2013 de düsük yaptim nerdeyse iki ay oldu ama düsükten sonra sadece 1 defa adet gördüm ikinci adetimi görmem gerekirdi 01.06. yani iki günüm gecti esimle geri cekilme yöntemiyle korunuyoruz ikinci kez anne baba olmak istiyoruz allah izin verirse acaba hamile kalmis olabilirmiyim sizce erkenmi yine düsük yapmaktan cok korkuyorum her nekadar bebegim 5 haftalik olsada beni cok üzdü cok korkuyorum acikcasi. kürtajda olmadim bebegim kendiliginde düstü doktorum iki üc ay dikkat et demisti ama...

canım bende 2 kez kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için ama en güzeli6 ay beklemek diyorlar geçmiş olsun

1.kürtajdan 4 ay sonra tekrar hemile kaldım 2,kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar oldu ve sağlıkla doğurdum rabbim inş gönlüne göre versin

tesekkürler kizlar gecmis olsun sizede ben kürtaj olmadim o yüzden doktorum 6 ay beklemene gerek yok ama en azinda 2 3 ay bekle daha iyi olur dedi bende istiyorum beklemeyi hatta kisa kadar beklemek istiyordum ama bugün ücüncü günüm adetim gecikti düsük yaptiktan sonra ikinci adetim olacakti ama hayirlisi olsun yarin doktor randevum var bakalim yarinda olmassam kan vereyim.

Geçmiş olsun.Düşük sonrası adet gecikmesi bende de var.10 şubatta düşük yaptım.3 kere adet gördüm ama 38 günde bi oluyorum.Bi test yap varsa silik de olsa çıkar.Ama adetin düzensizleşmiş de olabilir. Hakkında hayırlısı inş.

merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri üyeyim ama ilk defa yazıcam..
kafam çok karışık ve moralim çok bozuk...durumu özetleyeyim size
25/02 tarihinde bebeğin kalp atışları olmadığ için kürtaj olmak zorunda kaldım. dr um 2. hamilelik için 2 kez regl olmam gerektiğin söyledi.öyle de yaptım..son adet tarihim 28.04 idi günüm geçti idrar testi yaptım ve pozitifi çıktı..dün hafif kasık ağrılarım oldu ve bugün o nedenle dr gittim. kötü şeyler olduğunu söyledi ; ne olduğunu sorunca da anlayamacağımı söyledi ? dna testi yaptırmam gerektiğini (500 tl lik bir test) ve iğne vurulmam gerektiğini söyledi bunun dışında progestan verdi...2. kez aynı şeyleri yaşamamak için önlem olsun diye olduğpunu söyledi..
bu arada bir tane 5 yaşında bir oğlum var yani kürtaj olayını br kere yaşadım ve nedeni de hamile olduğumu bilmeden yoğun ilaç kullanmamdı..
başına böyle gelen başka bayanlarda var mı ? açıkçası dr lara artık güven olmuyor her şeyi para için yapıyorlarmış gibi geliyor bana.
o nedenle sizlerden yaşayan arkadaşlar varsa yaşadıklarını paylaşırlarsa sevinirim..
herkese sağlıklı ve mutlu hamilelik diliyorum.

yazamyı unutmuşum dr keseyi gördü.. yani hamileyim...

Allah sağlıkla tamamina erdirsin öncelikle.
2.kez ayni seyi yaşamamaniz icin demis.. igne, pruloton depot olabilir.dusugu engellesin diye
Devlette; genetik test tekrarlayan düşüklerde talep ediliyor. Ama ilk düşükte yaptıranlar özelde yaptiriyor ve zamandan da kazaniyor
Ama ucretlerde yuksek dedigin gibi
Ama direk bu testi istemesi neden? Ne gordu yada ne düşünduki
Testi kendilerimi yapıyor?

amin cümlemize versin rabbim sağlıklı bebişler. evet kendi hastanelerinde yapılıyormuş test; iğne de raporla alınabiliyormuş..
kafamı karıştıran ve moralimi bozan şey; keseyi gördükten sonra olumsuz şeyler görüyorum deyip arkasında da siz anlamazsınız demesi....(

Tatlım bende 7 ocakta zorunlu kürtaj yaşadım üzerinden 5 aydan fazla zaman geçti fakat ben hala cesaret edemiyorum :S

tesekkürler sanada gecmis olsun hamile degilmisim adet gecikmesi yasamisim sadece düzensizlik yasiyorum bakalim ne zaman düzene girecek.

canim gecmis olsun hic bir fikrim yok bence baska bir doktora daha gitsen iyi olur bazi doktorlar para almak icin insanin gözünü korkutuyor

mrb arkadaşlar allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inş.

yaklaşık 50 gün önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş , ilk adetimi gününde oldum 26. günde , ama ikinci adetimi hala olmadım dr. 3 ay korunma verdi bizde korunuyorduk daha doğrusu eşim korunuyordu ama hamile olma ihtimali yine oluyormu acaba , endişem 1,5 ay boyunca çok fazla antibiyotik kullanmış olmam , hamileyken gittiğim ve kürtajımı yapan doktorun ihmalliğinden çok fazla iltihap çıktı başka dr a gittiğimde onu temizleyene kadar 500 lük kullandım çok fazla ve yumurtalama dönemimde beraber olmuştuk korunmuştuk adetim 2 gün geçti tık yok

içim içimi yiyor hamileyken antibiyotik kullanımında tekrarmı alıyorlar bebeği? bişyde içemiyorum adet oliyim die ya hamileysem die asm de testin saati de geçti yapmıyorlar saat 9.30dan sonra , sorum kürtajdan sonra ilk adetini düzenli olupta 2. adeti düzensiz olan varmı ? korunmayla da hamile kalınıyormu ? birde kullandığım antibiyotiği okudum ilk 3 ay kullanılmamalıdır diyor ,
bi fikir verin nolur kafam çok karışık endişeliyim ilaç söz konusu olmasaydı bile sadece bir adet geçti üzerinden rahim toparlandı mı ki diye de korkuyorum ((((((((((((

canim gecmis olsun öncelikle benim düsükten sonraki adetim zamaninda gelmisti ama ikinci adetim 3 gün gecikti zaten antibiyotikten dolayida gecikmis olabilir allah gönlüne göre versin iylesene kadar dikkat edin esinle onda sonra bakarsiniz artik bebis calismalarina

çok tşk ederim canm benm, biraz önce oldum adetimi , dün de kan tahlili vermiştim bugün öğrencem bakalım yine de ne dicek :))) 5 gün gecikti benimde kafayı yicektim çok fazla da antibiyotik kullandım yumurtlama döneminde , doktora sordum o ilaç c grubu dedi pek ii deil dedi iiyice endişelenmiştim , kırmızıları görünce ohh dedimm :) çok saol tatlım allah razı olsn içimi rahatlattın demekki bu gecikme normal

kızlar bende 1 ay önce kürtaj oldum adetimden 2gün geçti ama hala olmadım . Test yapmayada cesaret edemiyorum. Ilk hamileliğimdeki belirtileri yaşıyorm ama sadece göğüslerimde ağrı yok. Sizce olabilir mi dua edin

canim gecmis olsun korunmadinizmi ? en az 2 ay adet görüpte öyle denemek lazimmis benim doktorum öyle demisti umarim istedigin gibi olur ama düsükten sonra adetler düzensizlesiyo bir süre yinede allah hepimize hayirlisini versin test yap bence sonucta kacilmaz bir son haa unutmadan ben kürtaj olmadim kendiliginde temizlendim sen kürtaj olmussun sanirim daha uzun beklemen gerekiyo 6 ay kadar öyle duymustum.

iyi hadi gözün aydin canim insallah hamile oldugunun haberinide aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…