- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 123
- Konu Sahibi yagmur0007
15 haftalık bebeğimi kaybettim. Göğüslerim süt doldu. Semsert oldu. Buz torbası koyuyorum. Başka ne yapabilirim. Ne zaman kesilir süt. Bilgisi olan var mı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun basin sagolsun cnm. Tez zamanda tekrar olur anne olmak insaAllah.15 haftalık bebeğimi kaybettim. Göğüslerim süt doldu. Semsert oldu. Buz torbası koyuyorum. Başka ne yapabilirim. Ne zaman kesilir süt. Bilgisi olan var mı.
Neden oldu bilmiyorum zaten. Bebeğim sağlıklıydı ama kanama ve sancı durmadı ve düştü. Çok üzgünüm. Kontrole gittiğimde daha ayrıntılı soracağım dr.a.Canım çok şişerse sağman gerekiyor yoksa iltihap olur daha fazla uğraşırsın, 15 hafta düşük için geç değil mi artık ben de şaşırdım açıkçası ilk 12 hafta düşük tehlikes olur diye biliyordum. Geçmiş olsun canım 15. Haftada düşmesi bana anormal geldi belki test falan ister doktorun
Sağol canım inşallah Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir isteyen herkese. Senin kaç haftalık düştü. Nasıl oldu?Allah tez zamanda sağlıklısından nasip etsin inşallah.Yavaş yavaş gidiyor eski haline dönüyor yani.Benim de çok şişmişti baya bi 95 falan olmuştu göğüslerim kürtajdan sonra gitti yavaş yavaş.75e kadar düştü.Adet oldukça daha da toparladım.Ucunu da sıkmamak lazımmış süt falan gelmemesi için.
10. Haftadaydı ama sonra normale döndü Zaman geçtikçe.Çok çok süt olmuştu bende de ama ellememek gerekiyormuş hiç.Sağol canım inşallah Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir isteyen herkese. Senin kaç haftalık düştü. Nasıl oldu?
2 ay sonra kaldım ama hemen düştü.4 aydır deniyorum olmadı tekrar.Takip de yapıyoruz ama vakti var demek ki1s3m ben de ellemiyorum hiç süt akmaya başlamasın diye. Sen tekrar hamile kaldın mı sonra. Çok istiyorum ben ama Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.
Teşekkürler canım. İnşallah hem psikolojik hem de fiziksel olarak atlatabilirim bugünleri. Çok zormuş gerçekten.Benimde 13+4de kalbi durduğu için kürtaj olmuştum 45-50gun fln sanırım hala sis ve dolgundu süt te geliyordu ama zamanla geçiyor regl olunca daha normal e dönüyor . Sıkmamak gerek mümkünse çok dolgulu sütyen de kullanmayın ki baskı olmasın. Çok rahatsız olursan süt hormonunu düşüren ilaçlar var diye biliyorum doktoruna danışp alabilirsin ama beklersen 2ay içersinde kaybolur
15 haftalık bebeğimi kaybettim. Göğüslerim süt doldu. Semsert oldu. Buz torbası koyuyorum. Başka ne yapabilirim. Ne zaman kesilir süt. Bilgisi olan var mı.
Aynen ya nasıl sızlıyor. İnşallah çabuk geçer. Hala bi değişiklik yok bende kaç gün oldu.Canım bende aynı senin gibi 16 haftalık normal Doğumla düşük yaptım benimde rahim açılmasından dolayı çocukta bi problem olmadığı halde Doğum oldu. Benimde göğüslerime süt geldi bir hafta içinde azalan ağrıyla geçti. Ben hep soğuk suyla ovaladım. Bi arkadaş sıkı südyen giyme yazmış ama nette sıkı südyen kullanın yazıyordu ki zaten eski südyenlerimin hiç biri olmadığı için mecbur sıkı kullanmak zorunda kaldım![]()
Aynen ya nasıl sızlıyor. İnşallah çabuk geçer. Hala bi değişiklik yok bende kaç gün oldu.