Düşük Sonrası Gebelik

babyyodaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
8
2
28
Kızlar 17.haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve normal doğum ile düşük yaparak gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık. Kürtaj olmadım, bir ay ara sonrası 3 aydır deniyoruz hala hamile kalamadım 🥲 oysaki ilk gebeliğim ilk ayda gerçekleşmişti benzer yollardan geçen var mı?

Kızlar 17.haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve normal doğum ile düşük yaparak gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık. Kürtaj olmadım, bir ay ara sonrası 3 aydır deniyoruz hala hamile kalamadım 🥲 oysaki ilk gebeliğim ilk ayda gerçekleşmişti benzer yollardan geçen var mı?
Çok çok geçmiş olsun. Bende 1 ay önce 6 haftalık düşük yaptım adet olmadım hala. İnşallah bende hemen gebe kalırım

Bana doğum yaptın ne güzel hemen hamile kalırsın dediler bu ayda olmazsa 4 ay olacak maalesef, adetin gelmesi 40 günü buluyor

Bende 2022 yılında 19 haftalık gebeliğimi normal yolla sonlandırmak zorunda kaldılar çok zor oldu benimki 1 sene korkudan kendim ara verdim 1 sene kendi olmadı bakalım bekliyoruz hala 🥲

Bende 2022 yılında 19 haftalık gebeliğimi normal yolla sonlandırmak zorunda kaldılar çok zor oldu benimki 1 sene korkudan kendim ara verdim 1 sene kendi olmadı bakalım bekliyoruz hala 🥲
Ya ben tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum, ya olmazsa korkumda var bu kafayla bu stresle zaten olmayacak gibi duruyor 🥲

Ya ben tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum, ya olmazsa korkumda var bu kafayla bu stresle zaten olmayacak gibi duruyor 🥲
Ben çok korkmuştum 3 gün bebek kendi olsun diye beklettiler suyum gelmişti bebek susuzdu baktılar olmuyor ilaç verip sonra suni sancı ile doğuma aldılar yani dua ede ede 4 saatte doğum oldu sonra kürtaj hastane sürecim baya uzun oldu benim sonra da çok koktum bir daha bu üzüntüyü yaşarim diye ama atlatiliyor şuan bebişim olsun çok istiyorum 35 yasındayım diğer bebeğimde 6 sene sonra olmuştu nasip olmadı doğal yolla olsun diye diretiyorum ama iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum . Senin daha yeni inşallah hemen atlatırsın ve bebişim kucağına alırsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bugün regl 2. günüm hormon testı verdim geçen sefer verdiğim testte (estradıol )hormonu 219 çıktı LH 1,60 sımdı yenı sonuclar saat 15:00 gibi cıkıcak yumurtam çatlamıyormuş benim :KK43: yani anlamadım doktor tahliller bi tuaf tekrar yapalım erken menopaz bıle olabılırsın dedı :KK43: bu testleri yaptıran var mı aranızda

Ben hamilelik düşünüyorum diye doktora gittiğimde vermiştim ama sonuçları değerlendirme fırsatımız olmamıştı araya deprem girdi sonra da kendiliğimden hamile kaldım diye bunlara baktırmak aklıma gelmemişti çok şaşırdım açıkçası sonuçta hamile kalmışsınız normal yolla düşük yaşanmış da olsa

Ben hamilelik düşünüyorum diye doktora gittiğimde vermiştim ama sonuçları değerlendirme fırsatımız olmamıştı araya deprem girdi sonra da kendiliğimden hamile kaldım diye bunlara baktırmak aklıma gelmemişti çok şaşırdım açıkçası sonuçta hamile kalmışsınız normal yolla düşük yaşanmış da olsa
bilmiyorum ki çok şaşırdım zaten bende dogumdan sonra haşimato çıktı belki hormonu etkılemiş olabilir 35 yaşındayım annem 39 yaşında menepoza gırdi korkmuyor deyilim benim bazı şeyleri hızlandırmam gerekecek anlaşılan oluruna bırakmıştım ama panik yaptım şimdi belkı bu testleri verenınız vardır bı sorayım dedım

bilmiyorum ki çok şaşırdım zaten bende dogumdan sonra haşimato çıktı belki hormonu etkılemiş olabilir 35 yaşındayım annem 39 yaşında menepoza gırdi korkmuyor deyilim benim bazı şeyleri hızlandırmam gerekecek anlaşılan oluruna bırakmıştım ama panik yaptım şimdi belkı bu testleri verenınız vardır bı sorayım dedım
Hiç panik olmayın her şey olacağına varır bu testleri veren varsa da umarım olumlu haberlerini verir de bir nebze olsun içiniz rahatlar

Benimde ilk düşük oldu 8 haftalıktı, bu 19 haftalık tı bir anda erken doğum oldu suyum geldi. Suni sancı vererek doğurdum çok acı çektim .😞 Bebek istiyorum ne kadar süre geçmeli acaba yaşayan var mi ?

5 ay sonra korunmayı bırak demişti bana doktor vücut kendini bir toparlasin ama ben yapmadım korkudan işte şimdi regl 10 gün gecikti bakalım bekliyoruz rabbim hayırlısını versin

X