Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Irmakb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
35
24
3
27
Arkadaşlar tecrübeli olanlar varsa yardımcı olabilir mi. Ben 1 senedir evliyim 45 gün önce 4 aylık bebeğim karnımda öldü kürtaja gün verdiler ama günü gelmeden kendi düştü yani kürtaj olmadım. Düşükten 35 gün sonra adet oldum ve şuan diğer adet günüme 13 gün var. Yeniden gebelik istiyorum. Düşükten sonra hemen hamile kalabilen var mı

Hamile kalırsın bı probleminiz yoksa ama

Düşük sebebi araştırıldı mı pekii??

20 haftalık bebegıme erken dogum yaptım nasıl kırtaj olmadın buyuk gebelıkte plasenta parcası kalıyo bn kurtaj oldm normal kendı dusmesıne ragmen

20 haftalık bebegıme erken dogum yaptım nasıl kırtaj olmadın buyuk gebelıkte plasenta parcası kalıyo bn kurtaj oldm normal kendı dusmesıne ragmen
Bebeğimin kalbi durdu ve biz bunu 20 gün sonra fark ettittik ve kesenin bozulmasıyla düştü tabi cok zor oldu ı ama parça kalmadıgı için kürtaja gerek duyulmadı

Bebeğimin kalbi durdu ve biz bunu 20 gün sonra fark ettittik ve kesenin bozulmasıyla düştü tabi cok zor oldu ı ama parça kalmadıgı için kürtaja gerek duyulmadı
Anladm kurtaj olmadıgın ıcın sanslısın ben ıkı kere oldm cok zordu kanamalarım yenı gectı bugun 21mayısyan buyana

Merhaba bende mayısta iki aylık bebeğimi gelişmedi diye kürtaj oldum doktor iki adet dönemi bekle dedi .Ben bir adet bekledim tam günümde oldum hatta ikinciyi beklemedim 10 gün var adetime inşallah yine anne olurum dua edin

Ben de 8 haftalikken kaybettim 25 mayısta kürtaj yapıldı.İlk gebelikti yas 33.Bana 10 gün mühlet verdi sadece.Herhangi bir problem çıkmadı 24 haziranda regl başladı
Halk arasında kürtajdan ya da düşükten sonra hemen hamile kalırsın deniyor.Insallah:))umudum temmuz bekliyorum hayirlisiyla

Anladm kurtaj olmadıgın ıcın sanslısın ben ıkı kere oldm cok zordu kanamalarım yenı gectı bugun 21mayısyan buyana
Kürtaj cok zor ve cok riskli. Aynı sekilde bana da cok doktor dedi kürtaja alcaz diye ama ben istemedim doğal yollarla düşük oldu ve hiç ilaç kullanmadım. Ve artık hangi doktora güveceğimi şaşırdım. Gece kalmadan önce bana yumurtaların düzelsiz çalışıyor cocuğun olmaz dedi. Dediği ay hamile kaldım hemde tedavisiz. 2 aylıkken bebek yaşamıyo dediler başka bir doktor bir sıkıntı yok kalbi atıyor dedi. 4 aylıktı en son artık tamamen öldü dendiğinde. Kafana ne kadar sıkıntı yaparsan o kadar problemli gebelik oluyor. İnşallah yine olur cünkü cok istiyorum. Tabi takdir Allahın ve Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.

Ben de 8 haftalikken kaybettim 25 mayısta kürtaj yapıldı.İlk gebelikti yas 33.Bana 10 gün mühlet verdi sadece.Herhangi bir problem çıkmadı 24 haziranda regl başladı
Halk arasında kürtajdan ya da düşükten sonra hemen hamile kalırsın deniyor.Insallah:))umudum temmuz bekliyorum hayirlisiyla
Suan bende sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba bende mayısta iki aylık bebeğimi gelişmedi diye kürtaj oldum doktor iki adet dönemi bekle dedi .Ben bir adet bekledim tam günümde oldum hatta ikinciyi beklemedim 10 gün var adetime inşallah yine anne olurum dua edin
Bütün dualarım aynı zamanda seninle de olsun inşallah benim de 10 gün var senin gibi bende bekliyorum :)

Peki bu iki kürtaj ne ladar aralıklarla oldu yani ilk kürtajdan sonra ne zaman gebe kaldın tekrar?
Daha 45 gun oldu bebegımı kaybedelı 21 mayıs be 4 temmuzda oldm ıcerde ufak parca vardı kanamam bıtmıyodu oarca patalojıye gıttı daha sonucu cıkmadı bugun kanamam bıttı gıbı erken dogum yaptm bn ama plasenta parcaşatı kalmstı daha duzgun drlara gıdıp arastırma yaptırmadm bıdahakı gbelk ıcın uc ay dedıler rahım seklı kalp gıbı dedler bnde merk edıyrm nekdr sonra hamıle kalınır

Daha 45 gun oldu bebegımı kaybedelı 21 mayıs be 4 temmuzda oldm ıcerde ufak parca vardı kanamam bıtmıyodu oarca patalojıye gıttı daha sonucu cıkmadı bugun kanamam bıttı gıbı erken dogum yaptm bn ama plasenta parcaşatı kalmstı daha duzgun drlara gıdıp arastırma yaptırmadm bıdahakı gbelk ıcın uc ay dedıler rahım seklı kalp gıbı dedler bnde merk edıyrm nekdr sonra hamıle kalınır
En az 3 aya rahim normale dönüyor ama zaten ilk kürtajdan sonra ilk adet düzensiz olabiliyor. Düşük kanamam 11 gün sürdü arkasına 33 gün sonra adet oldum ben. O zamanla düzene giriyor ama kendi gebeliğimi istediğim gibi seninde en kısa zamanda bir bebeğin olsun isterim dularım seninle inşallah Rabbım en kısa zamanda yine nasip eder. Cok zor bir bebeği kaybetmek benim 33 gün boyunca göğüsümden süt bile geldi. Ben 10gün evden pencereye bile bakmadım pisikolijim mahvolmştu

Ben geçen sene temmuz ayında düşük yaptım. Kalan parçalar için kürtaj oldum. O günden beri hamile kalamıyorum. Yumurta tembelliği ve adet düzensizliği başladı düşükten sonra. Evlendikten 2 ay sonra hamile kalmıştım oysa. Bence bir süre gebelik için bekleyin vücut kendini hemen toplayamıupr ne yazıkki

Back