Gebeliğe Hazırlık Dusuk sonrasi Gebelik ( erken su gelmesi)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Jasmine88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
21
2
36
Meraba arkadaslar,
Iki hafta once erken su gelmesi nedeniyle 15 haftalik dusuk yaptim, suyum 13 haftada gelmis ama fark etmemisim, onceden 11 haftadan itibaren pembe akintim vardi ve doktor progestan igne ve yatak istirahati dedi, ama hicbiri ise yaramadi , kontole gittigimde su hic yok denildi ve hemen hastaneye gonderildim , hastanede 1 hafta bekletidim sonuna bebegi dogurmam gerekildi soylendi , cunku su hic yoktu ve bebek gelismes sadece risk aliriz denildi, hata komisyon seklinde karar verirldi .
Benim sourum su acaba erken suyu gelip bebegini kaybeten diger hamileligi nasil gecirdiler, yine ayni sey old mu , yada erken dogum oldu mu
Luttfen cevap yazin cok uzugunum suanda

Bende melek kızımın suyu bitmesi sonucu kaybettim 45 gun oldu. Öncelikle sebebini söyledi mi doktorun

Bende melek kızımın suyu bitmesi sonucu kaybettim 45 gun oldu. Öncelikle sebebini söyledi mi doktorun
Kac haftalikti sizinki, ben cinsiyeti bile ogrenemdim aslinda soylemediler gorunmuyor dediler su olmadigi icin..enfeksiyon olabilir denildi streptokok b vardi bende ama emin degiliz henuz arastrima analiz yapilicak . Size ne denildi hem hamile kalmayi dusunuyormusunuz ?

Kac haftalikti sizinki, ben cinsiyeti bile ogrenemdim aslinda soylemediler gorunmuyor dediler su olmadigi icin..enfeksiyon olabilir denildi streptokok b vardi bende ama emin degiliz henuz arastrima analiz yapilicak . Size ne denildi hem hamile kalmayi dusunuyormusunuz ?
Normalde 17 haftalık olmasi gerekirken 15 haftada kalmis suyu bitmesi sonucu. Bebegimde kromozom bozukluğu varmış o yüzden bitmiş suyu. Bebeğini genetiği yolladin mi peki? Evet doktorum 1 aylik korunma verdi sadece

Normalde 17 haftalık olmasi gerekirken 15 haftada kalmis suyu bitmesi sonucu. Bebegimde kromozom bozukluğu varmış o yüzden bitmiş suyu. Bebeğini genetiği yolladin mi peki? Evet doktorum 1 aylik korunma verdi sadece
Evet yolladim sonucu bekliyoruz..umarim en kisa zamanda hamile kalip alirsin kucagina yavrunu

X