Düşük sonrası gebe kalmak

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
33
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benım hikayem şöyle 3 ay önce düşüğüm bir düşük yasadım ilk adetten sonra korunmadım ama hala gebelık olmadı böyle bir durum yasayan var mı

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benım hikayem şöyle 3 ay önce düşüğüm bir düşük yasadım ilk adetten sonra korunmadım ama hala gebelık olmadı böyle bir durum yasayan var mı
Kaçıncı denemede tutmuştu bebek

İlk düşüğüm maalesef

Allahım inşallah ikimizde bu ay nasıp eder ben şu an adetim ilk gebeliğim çatlatma iğnesi İle oldu bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem bakalım sizin düşüğünün sebebi neydı

Allahım inşallah ikimizde bu ay nasıp eder ben şu an adetim ilk gebeliğim çatlatma iğnesi İle oldu bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem bakalım sizin düşüğünün sebebi neydı
Amin inşşş..Benim denemeye karar verdiğimiz ay hemen tuttu..ama maalesef gelişmedi 8. Haftada olması gerekirken 6 da kalmış ...sizinki nedn olmuş

Ben 9 haftalık biliyordum 7 haftalıkken kalbı durmus gec öğrendım sonra kürtaj oldum patoloji temız cıktı pıhtılaşma testi yaptırmadık ilk düşüklerde yapmıyorlar bır de benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı belkı de sebebi buydu düşüğümün

Ben 9 haftalık biliyordum 7 haftalıkken kalbı durmus gec öğrendım sonra kürtaj oldum patoloji temız cıktı pıhtılaşma testi yaptırmadık ilk düşüklerde yapmıyorlar bır de benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı belkı de sebebi buydu düşüğümün
Aynen ilk düşükte yapmıyorlar özeldede çok pahalı..akışına bıraktık umarım rabbim bi an önce sağlıkla hayırlısıyla kucağımızı doldudur..çok zor çok yıpranmış durumdaym

Amin Aynı şekilde bende öyle cok istemiştim bu bebegı o kadar mutlu olmuştum kı hamıle oldugumu öğrendıgım zaman şu an bır boşluktayım resmen

İnşallah tekrardan hamıle kalırız ve bu sefer bebeğimizi kucağımıza alırız siz nerelisiniz bu arada

Gaziantepliyim ama samsunda yasıyorum

Benimde bir yıl olmak üzere karar verdiğimz ay hemen tutmuştu...ne sevinmiştik kuzum bizi hiç bekletmedi hemen geldi diye...
Ben baya ugrasmıştım ama ne yazık ki mucızem gıttı benden

Back
X