- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.794
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı denemede tutmuştu bebekMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benım hikayem şöyle 3 ay önce düşüğüm bir düşük yasadım ilk adetten sonra korunmadım ama hala gebelık olmadı böyle bir durum yasayan var mı
Benimde öyle malesef ..tek adet oldum ve hemen denedim bakalım bir haftaya belli olur inşİlk düşüğüm maalesef
Amin inşşş..Benim denemeye karar verdiğimiz ay hemen tuttu..ama maalesef gelişmedi 8. Haftada olması gerekirken 6 da kalmış ...sizinki nedn olmuşAllahım inşallah ikimizde bu ay nasıp eder ben şu an adetim ilk gebeliğim çatlatma iğnesi İle oldu bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem bakalım sizin düşüğünün sebebi neydı
Aynen ilk düşükte yapmıyorlar özeldede çok pahalı..akışına bıraktık umarım rabbim bi an önce sağlıkla hayırlısıyla kucağımızı doldudur..çok zor çok yıpranmış durumdaymBen 9 haftalık biliyordum 7 haftalıkken kalbı durmus gec öğrendım sonra kürtaj oldum patoloji temız cıktı pıhtılaşma testi yaptırmadık ilk düşüklerde yapmıyorlar bır de benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı belkı de sebebi buydu düşüğümün
Aynı şeyleri yaşıyoruz malesf...Amin Aynı şekilde bende öyle cok istemiştim bu bebegı o kadar mutlu olmuştum kı hamıle oldugumu öğrendıgım zaman şu an bır boşluktayım resmen
Amin inşİnşallah tekrardan hamıle kalırız ve bu sefer bebeğimizi kucağımıza alırız siz nerelisiniz bu arada
Yaş kaçGaziantepliyim ama samsunda yasıyorum
27 bende kaç yıllık evlisnz ne kadardır deniyorsunz28 sizin
28Yaş kaç
2 yıl olacak evlılığım 1. Yılım denemem de 6. Ayımda tuttu sızın27 bende kaç yıllık evlisnz ne kadardır deniyorsunz
Benimde bir yıl olmak üzere karar verdiğimz ay hemen tutmuştu...ne sevinmiştik kuzum bizi hiç bekletmedi hemen geldi diye...2 yıl olacak evlılığım 1. Yılım denemem de 6. Ayımda tuttu sızın
Ben baya ugrasmıştım ama ne yazık ki mucızem gıttı bendenBenimde bir yıl olmak üzere karar verdiğimz ay hemen tutmuştu...ne sevinmiştik kuzum bizi hiç bekletmedi hemen geldi diye...