Ya beni çok mutlu ettin Allah razı olsun seni de hayırlısıyla kurtarsın kucağına aldığın gün olsun inşallah evet başka sorun yok bildiğim kadarıyla bu aydan sonra oluruna bırakacam inşallah bebeğim olur inşallah Allah istesin yeterki değil miCanım tabiki de doğal yolla hamile kalabilirsin. Önce bu konuyu takıntı yapmaman gerek. Ama benim arkadaşım da bi tüple hamile kaldı, hem de hiç beklemediği ve düşünmedigi bi anda. Çok şükür başka sağlık sorunun Yok, dollenecek yumurta zaten bi tüpten geliyor yani iki tüplü bi insanin da herhangi birinden gelen yumurtayla bebeği oluyor. Şu mübarek akşamda dua ediyorum Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ya ne kadar güzel yani tek tüple tedavisiz kalınıyorsa Harika bişey bu Allah razı olsun yüreğime su serptiniz inşallah dediğiniz gibi olur bende hiç gerek duymadan hamile kalırım iyi ki de açmışım bu konuyu kendi kendimi yemek zorunda kalmıcam sayenizdeCanım hiç kötü düsünüp boş yere canını sıkma. Bizler bile bazen sadece sağ tarafta bazen sadece sol tarafta 1 tane yumurtamiz olusacak sekilde yumurtluyoruz. Kuzeniminde aynı şekilde ameliyatla bir tüpü alinmıstı tek tüple maşaAllah 2 kız bir oglan 3 tane arka arkaya doğal yolla hamile kaldı yani olmayacak mı gibi bir düsunceye aman ha sakın kapılip da stres yapma. Allah ol dedikten sonra olur vardır her şeyin bir zamanı bir vakti. Sen elinden geleni yap bol bol da dua et Allah'in izni ile olur inşaAllah.
Ya ne kadar güzel yani tek tüple tedavisiz kalınıyorsa Harika bişey bu Allah razı olsun yüreğime su serptiniz inşallah dediğiniz gibi olur bende hiç gerek duymadan hamile kalırım iyi ki de açmışım bu konuyu kendi kendimi yemek zorunda kalmıcam sayenizde
Seninde olacaktır Emin’im hele ki sebepsiz ise günü gelmemiş demek ki inşallah o duyguyu Yaşar ilk seferde kucağına alırsın amin amin aminInşaAllah kısa zamanda kalırsin canim. Stres etme olacagi var ise de oldurmazsin. Takma yani oluruna bırak. Bak bende 2 tane tüp turp gibi saglam yerinde duruyoama Rabbim nasip edip ol demeyince olmuyor iste. Hakkina hayirlisi olsun canım. Kendi kendini yeme hiç. Bol bol gelen günleri degerlendirmeye bak
Seninde olacaktır Emin’im hele ki sebepsiz ise günü gelmemiş demek ki inşallah o duyguyu Yaşar ilk seferde kucağına alırsın amin amin amin
Aminnnnnn inşallah canım benimAminnn inşaAllah canım ben ve benim gibi bebişi olmayanlara Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı imanlı ve hayırlı bir evlat nasip etsin o duyguyu hepimize tattirsin inşaAllah.
Konuyu görünce kendimi okuyorum zannettim bende 4aylık düşük sonrası korunmasız 3yıl çocuğumuz olmadı sonra hiç beklemediğim bi anda hamile oldugumu ögrendim 1.5ay sevincini yaşadım ama dış gebelik oldugunu ögrendim iç kanama geçirdim ve benimde sag tüpüm alındı seninle kader arkadaşıyız benim dururum 10kasım akşamı gerçekleşti korunuyorum 6ay kadar devam edip sonra hsg çektirmek istiyorum sol tüpte hasar veya tıkanıklık varmı diye ondan sonra tekrar düşünüyorum inş Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş banada umut oldu bu konudaki yorumlar Çünki 2tüple bile sebepsiz hamile kalamazken tek tüple nasıl olacak diyordum Allah hepinizden razı olsun mübarek gecenin hürmetine kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin yüce mevlamMerhaba bana yardımcı olacak Ümit olacak bu halleri yaşayıp doğal yollla hamile kalanlar lütfen yazın ,
Bundan sekiz ay önce 1 buçuk aylık düşük yaşadım sonda iki ay sonunda 7 haftalık hamile olduğumu dış gebelik olduğunu öğrendim kapalı ameliyatla sağ tüpüm alındı doktorum sol tüple kalırsın dedi üzerinden altı ay geçti korunduk bu ay korunmayı bırakacam sizce şansım varım kızlar yumurtalıklar çalışıyor adetimde düzene girdi şükür ama korkuyorum Ya olmazsa diye
Aminnn çok aminnn insanoğlu zaman geçtikçe herşey başına geliyor hiç ummadık şeyler yaşatıyor insana hepimize Umut olsun aynen öyle hamile kalabiliyoruz sadece 6 deneme de üç şansımız var ama var Allah ol desin yeter ki ben sadece merak ettim çevrem de çok duydum tek tüple tedavisiz üst üste hamile kalanları inşallh o şanslı kullardan oluruz bizde kucağımıza yavrularımızı alırız inşallahKonuyu görünce kendimi okuyorum zannettim bende 4aylık düşük sonrası korunmasız 3yıl çocuğumuz olmadı sonra hiç beklemediğim bi anda hamile oldugumu ögrendim 1.5ay sevincini yaşadım ama dış gebelik oldugunu ögrendim iç kanama geçirdim ve benimde sag tüpüm alındı seninle kader arkadaşıyız benim dururum 10kasım akşamı gerçekleşti korunuyorum 6ay kadar devam edip sonra hsg çektirmek istiyorum sol tüpte hasar veya tıkanıklık varmı diye ondan sonra tekrar düşünüyorum inş Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş banada umut oldu bu konudaki yorumlar Çünki 2tüple bile sebepsiz hamile kalamazken tek tüple nasıl olacak diyordum Allah hepinizden razı olsun mübarek gecenin hürmetine kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin yüce mevlam
Rabbim ol desin yeterki her ay kafama takıyodum ama hamile kaldıgım ay takmadım kendime başka ugraşlar buldum gerçekten kafaya takmadınmı oluyormuş stres çok büyük etken sen korunmayı bırakmışsın gelişme olursa beni haberdar edersen çok mutlu olurum canım senin içinde dua edicem Rabbim tez vakitte nasip etsin inşAminnn çok aminnn insanoğlu zaman geçtikçe herşey başına geliyor hiç ummadık şeyler yaşatıyor insana hepimize Umut olsun aynen öyle hamile kalabiliyoruz sadece 6 deneme de üç şansımız var ama var Allah ol desin yeter ki ben sadece merak ettim çevrem de çok duydum tek tüple tedavisiz üst üste hamile kalanları inşallh o şanslı kullardan oluruz bizde kucağımıza yavrularımızı alırız inşallah
Ya tabi ki ederim sende öyle yine stres etmeden beklemeyi dene bende öyle yapıcam inşallah olacak yüzde elli şamsımızı da kafadan atalım allah senin benim herkesin yardımcısı olsun bu ay yeni başlayacaz oluruna bırakacaz şu an regl im üçüncü günü zamanını bekliyor bebeklerimiz :)Rabbim ol desin yeterki her ay kafama takıyodum ama hamile kaldıgım ay takmadım kendime başka ugraşlar buldum gerçekten kafaya takmadınmı oluyormuş stres çok büyük etken sen korunmayı bırakmışsın gelişme olursa beni haberdar edersen çok mutlu olurum canım senin içinde dua edicem Rabbim tez vakitte nasip etsin inş
Ya tabi ki ederim sende öyle yine stres etmeden beklemeyi dene bende öyle yapıcam inşallah olacak yüzde elli şamsımızı da kafadan atalım allah senin benim herkesin yardımcısı olsun bu ay yeni başlayacaz oluruna bırakacaz şu an regl im üçüncü günü zamanını bekliyor bebeklerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?