Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
düşük sonrası beta hcg değerler tam sıfırlanmadan hamile kalınabiliyor mu?
3 haftalık bi gebelikte düşük yaptım bi ayoldu.değerlerim çok düzenli iniyo ama çok yavaş temizlenyo kandan.beta hcg değerleri tam olarak kandan temizlenmeden yeni bi gebelik olur mu acaba????
ya peki kan değerlerin temiz miydi yoksa hala beta hcg değerlerin yüksek miydi hamile kaldığında.ben beta hcg değerlerm hala sıfırlanmadı çok yavaş düşüyo.yeme içmeden kaynaklıymış dr dedi.
3 haftalık bi gebelikte düşük yaptım bi ayoldu.değerlerim çok düzenli iniyo ama çok yavaş temizlenyo kandan.beta hcg değerleri tam olarak kandan temizlenmeden yeni bi gebelik olur mu acaba????
cnm kımyasal gebelıkmıydı senınkı eger kımyasalsa zaten 3 haftada duşmuş olmalı eger duşmedıyse ve kanamanda yoksa eger mudahale edılmelı zaten kanaman deavm edıyosa calışma olmaz
ee eger kımyasalda degılse korunman gerekır
cnm kımyasal gebelıkmıydı senınkı eger kımyasalsa zaten 3 haftada duşmuş olmalı eger duşmedıyse ve kanamanda yoksa eger mudahale edılmelı zaten kanaman deavm edıyosa calışma olmaz
ee eger kımyasalda degılse korunman gerekır
öncelikle cvp için çok tşk. ya kimyasal gebelk değildi.kürtaj olmadım gerek yok dedi doktr.rahmin tertemz dedi korunmana gerek yok dedi.çocuk istyrz eşimle ama beta hcg değerlrm heniz kandan tam temzlenmdği için ,yeni gebelik oluşuyo mu öyle bilemyrmkanamam 10 gün falan sürdü.tamamen temizlendim kanamadan ama şu an kahverengi akıntım var kaç gündr...bunu sebei ne olablr acabagebelik değildir bildiğim kadaryla...
çok tşk cvp için:)bebek işini askıya aldım.gece gündüz sandalyede oturp ders çalışa çalışa kuyruksokumu sorunum çkti şmdi de:18:2 hafta sonra sınavm var dualarını beklyrm.sınavdan sonra doktra gdcem kuyruk sokumu için.inş bebekte hayırlısıyla olur bakalım zamanı ne zamanmş.kısmeti ne zamansa o zamn olr inş.