How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

düşük sonrası adet

rehal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
407
0
116
Amasya
temmuzun 9 da düşük yaptım ama hala adet olmadım böyle bişey yaşayan varsa lütfen cavap versin çok korkuyorum hamileyimdir diye yardım

ben 7 haftalıkken kürtaj olmustum bebegimin kalbi durdugu icin tam 45 gün sonra oldum
seninki baya gecikmis
bence jinekologuna danıs

temmuzun 9 da düşük yaptım ama hala adet olmadım böyle bişey yaşayan varsa lütfen cavap versin çok korkuyorum hamileyimdir diye yardım

geçmiş olsun bacım.Bende Nisan ayında 10 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım gelişemediği için.Ama korkma adet gecikmesi ilk 1-2 ay normalmiş.ben kürtajdan 46 gün sonra oldum Haziran ayında.Sonra 40 gün gecikme tekrar oldu Temmuz ayında. vee şimdi yine hamileyim.O yüzden sakın umutsuzluğa korkuya kapılma canım.Eğer doktor kontrolüne gittiysen düşükten sonra ve hiç bir sorunun yoksa vücut anca kendini toparlıyor.BHCG düşecek ve sen adet olacaksın.Ama eğer korunmadıysanız bu süre zarfında doktora kontrole gitmeni tavsiye ederim.İnşallah bir an önce toparlanırsın ve bebişine kavuşursun bacım.

çok korkuyorum kızlar bu 3 cü düşüğümdü en kısa zamanda doktoruma gidicem bende 2 de kürtaj olmuştum 40 gün sürmüştü ama bu çok uzun sürdü ve hiç bir belirti yok adet olmama dair

mrb arkadaşlar...1 aylık düşük yaptım.beta hcg değerlerim çok çok yavaş düşüyo.bu normal mi acaba bilgisi olan var mı?düşük yapalı bir ay oldu ama hala beta hcg dğerlerim 5in altına inmedi.normal mi acaba.bilgidi olan varsa cvplarsa sevnrm.

çok korkuyorum kızlar bu 3 cü düşüğümdü en kısa zamanda doktoruma gidicem bende 2 de kürtaj olmuştum 40 gün sürmüştü ama bu çok uzun sürdü ve hiç bir belirti yok adet olmama dair

ben de düşük yaptım bir ay oluyo.doktorum "düşükten sonra edet gecikmesi oluyo bazı bayanlarda.normaldir" dedi bana.

inşallah normaldir canım ya korkuyorum cuma doktora gidicem bir şey yoktur inşallah

mrb arkadaşlar...1 aylık düşük yaptım.beta hcg değerlerim çok çok yavaş düşüyo.bu normal mi acaba bilgisi olan var mı?düşük yapalı bir ay oldu ama hala beta hcg dğerlerim 5in altına inmedi.normal mi acaba.bilgidi olan varsa cvplarsa sevnrm.

canım seninki yavaş ilerliyo benimki 15 gün içinde sıfırlandıydı doktoruna gösteryomusun değerlerini

1 Ağustosta mecburi olarak 11 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırıldı. Drum ilk 2 adetin düzensiz olabileceğini özellikle ileri hafta gebeliklerde ilk adetin 2-3 ay sonra bile olabileceğini söylemişti. Ben geç olursam ve kürtajdan sonra bir problem olduysa diye çok endişelendim. Ancak 36. günde ilk adetimi görmeye başladım. İlk gün az az genelde tuvaletteyken geldi, fakat 2 gündür inanılmaz yoğun kanamam var. Pedden ziyade tuvalette şıpır şıpır kıpkırmızı kan, sanki daha önceki adetlerimde böyle olmuyordu:(( Drumla konuştuk ilk kanamanın yoğun olması normal ama yinede 2 gün içinde hiç azalmazsa ya da daha da artarsa mutlaka gel dedi. İlk adetin böyle yoğun kanamalı geçmesi normal midir? böyle bişey yaşayan var mı aranızda?

Back