Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşük Sonrası Adet Olmadan Gebelik
- Konu Sahibi Guzeste
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- düşük gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mart 2024
- 19
- 12
- 3
- 34
Merhaba, sanırım sizinle aynı dönemde düşük yapmışız benim de 6 haftalıktı kendiliğinden düştü ama 16 gün sürdü düşmesi ve kanamamın bitmesi. Üç ayrı doktora sordum üçü de farklı cevaplar verdi. 1 tanesi 2 adet dönemi bekle dedi, diğeri 1 adet dönemi bekleyip deneyebilirsin dedi. Sonuncucu çok uzman değildi zaten 2 adet beklesen iyi olur falan dedi ama ona hiç güvenmedim zaten. Burada hiç adet görmeden hamile kalanları okudum ama ben beklicem sanırım..
Merhaba, sanırım sizinle aynı dönemde düşük yapmışız benim de 6 haftalıktı kendiliğinden düştü ama 16 gün sürdü düşmesi ve kanamamın bitmesi. Üç ayrı doktora sordum üçü de farklı cevaplar verdi. 1 tanesi 2 adet dönemi bekle dedi, diğeri 1 adet dönemi bekleyip deneyebilirsin dedi. Sonuncucu çok uzman değildi zaten 2 adet beklesen iyi olur falan dedi ama ona hiç güvenmedim zaten. Burada hiç adet görmeden hamile kalanları okudum ama ben beklicem sanırım..
Merhaba, sanırım sizinle aynı dönemde düşük yapmışız benim de 6 haftalıktı kendiliğinden düştü ama 16 gün sürdü düşmesi ve kanamamın bitmesi. Üç ayrı doktora sordum üçü de farklı cevaplar verdi. 1 tanesi 2 adet dönemi bekle dedi, diğeri 1 adet dönemi bekleyip deneyebilirsin dedi. Sonuncucu çok uzman değildi zaten 2 adet beklesen iyi olur falan dedi ama ona hiç güvenmedim zaten. Burada hiç adet görmeden hamile kalanları
Merhaba çok çok geçmiş olsun size de benim doktorum 1 adet sonrası deneyebilirsiniz dedi. Hatta eskiden 3 ay bekle diyorduk ama hiç gerek yok dedi. Ben Almanya'dayim burda doktora gitmem baya zor sağlık sistemi bizim orda daha iyi. O yüzden tekrar gidip kan falan veremedim. Sizin kan aliminizi nasıl yaptılar hormon değerlerinizi her hafta vs kontrol ettiler mi burda sadece üçüncü gün alındı kan daha almadilar. O yüzden hormon seviyem ne durumda bilmiyorum. Ama hiç korunmak istemiyorum tekrar nasip etsin rabbim hepimizeMerhaba, sanırım sizinle aynı dönemde düşük yapmışız benim de 6 haftalıktı kendiliğinden düştü ama 16 gün sürdü düşmesi ve kanamamın bitmesi. Üç ayrı doktora sordum üçü de farklı cevaplar verdi. 1 tanesi 2 adet dönemi bekle dedi, diğeri 1 adet dönemi bekleyip deneyebilirsin dedi. Sonuncucu çok uzman değildi zaten 2 adet beklesen iyi olur falan dedi ama ona hiç güvenmedim zaten. Burada hiç adet görmeden hamile kalanları okudum ama ben beklicem sanırım..
- 25 Mart 2024
- 19
- 12
- 3
- 34
ben 4 kez falan kan verdim en son beta hcg 6 'ya düşmüştü bir daha baktırmadım ama ultrasonda parça falan kalmamış dedi. bazı kan testleri yaptı onlarda da birşey çıkmadı. Ben de hemen denemek istiyordum 1 adetten sonra ama şimdi 2 adet beklicem sanırım eşim onu duyduğu için kabul etmiyor öncesini. Ama hiç adet görmeden hamile kalanları da okudum forumda biliyorum bu olayın doğrusu nedir gerçekten.
Ben de beklemeliyim sanırım en azından 1 adet. Çünkü hiç kanima falan bakılmadi. İnşallah sağlıkla sihhatle nasıp olur hepimizeben 4 kez falan kan verdim en son beta hcg 6 'ya düşmüştü bir daha baktırmadım ama ultrasonda parça falan kalmamış dedi. bazı kan testleri yaptı onlarda da birşey çıkmadı. Ben de hemen denemek istiyordum 1 adetten sonra ama şimdi 2 adet beklicem sanırım eşim onu duyduğu için kabul etmiyor öncesini. Ama hiç adet görmeden hamile kalanları da okudum forumda biliyorum bu olayın doğrusu nedir gerçekten
- 25 Mart 2024
- 19
- 12
- 3
- 34
Aminnn inşallah canım. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yaptı. Aslın rahim duvarı kalın oluyormuş 1 adetten sonra denenebilir psikolojik olarakta uygunsan. Ama hiç adet görmeden deneme istersen belki betan sıfırlanmamıştır. Adetten sonra garentilemiş olursunBen de beklemeliyim sanırım en azından 1 adet. Çünkü hiç kanima falan bakılmadi. İnşallah sağlıkla sihhatle nasıp olur hepimize
Ya en iki kez aldılar zaten beta birinde 21 di diğerinde 8. Psikolojik olarak hazırım çünkü hemen geri hamile olmak istiyor insan. En iyisi bu gebelik testi yapayım. Beta hala yüksekse gebe çıkarım. Teşekkür ederimAminnn inşallah canım. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yaptı. Aslın rahim duvarı kalın oluyormuş 1 adetten sonra denenebilir psikolojik olarakta uygunsan. Ama hiç adet görmeden deneme istersen belki betan sıfırlanmamıştır. Adetten sonra garentilemiş olursun
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunRica ederim. 8 'e düştüyse sıfırlanmıştır bence ama için rahat etsin diye test yapabilirsin tabi. Hayırlısı olsun ve geçmiş olsun tekrar