• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası adet görmeme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Canlar iyi akşamlar. 30 ocakta düşük yaptım burdaki çoğu arkadaşım bilir o gün kürtaj oldum ve doktorum tarlusal ilaç verdi yaklaşık bir hafta oldu biteli ve regl başlamadı 2 gün önce gebelik testi yaptım bisey çıkmadı ve midem ağrıyor bulanıyor ilk hamilelikteki gibi sizce hamile ola bilir miyim ayrıca not düşeyim betam rahatlıkla sifirlanmistir cunku ben 16yla öğrendim zaten değerim düşüktü 2 gün sonra 7ye düşmüştü betam yani düşük yaptığım yok beta hcg bakıldı bidaha baktrmadim o yüzden sizce hamilelik şüphesi yüzde kaç?

Canm bence ilacın etkisi de ola bilir ama emin olmadan bir daha ilaç kullanma bebeğine zarar verir 1 hafta daha bekle ve gelmezse direk kan ver hiç testle uğraşma çünkü burda bu ara çok duyuyorum ikinci çizgiyi görüp kanda çıkmayan bende buna dail

Canm bence ilacın etkisi de ola bilir ama emin olmadan bir daha ilaç kullanma bebeğine zarar verir 1 hafta daha bekle ve gelmezse direk kan ver hiç testle uğraşma çünkü burda bu ara çok duyuyorum ikinci çizgiyi görüp kanda çıkmayan bende buna dail
Abla ben onu doktor kontrolünde kullandım o yüzden peki ne kadar sürede regl oldun

Bi de ben 60 gun regl olmadım banada söktürücü verdi dr kullanmak istemedim belki vardır diye ve kullanmadan 1 hafta sonra kendim regl oldum ve o regl dan sonra hamile kaldım

Düşükten sonra mi
Aynen abla doktor bi gün verdi o gün benim yanimda gel diye gittim ve tarlusal yazdı gene hormon testi yaptırdı hamilelikten dolayı prolaktinim 30a yükselmiş bide dostinex yazdı haftada 1 kez olmak şartıyla kullanıyorum o yüzden dedim acaba gebeligim olabilirmi diye

Bi de ben 60 gun regl olmadım banada söktürücü verdi dr kullanmak istemedim belki vardır diye ve kullanmadan 1 hafta sonra kendim regl oldum ve o regl dan sonra hamile kaldım
Ben kullandım tarlusali doktor kötülük için vermez diye düşündüm 10 gün kullandım 10 gün sonra gelcek dedi geçen aradım 1 hafta daha bekleyelim dedi bende öyle deyince bekledim test yaptım çıkmadı

Back