cnm bnde 2 üşük yaşadım ve ve ilk adetim düşükten 21 gn snra geldi o bitti 15 gün snra tekrar adet gördüm doktora gittim doktor normal 2-3 ay olur düzensizlk ama snra düzene girmezse gel dedi kafana takma olur bu arada çok geçmiş olsun kayıp yaşamak çok kötü
birşey değil cnm bnmde adetim düzene anca 3 ay snra girdi düşükten snra bir ayda iki kez adet gördüm bu ay ovu testi kullanıyorum catlama gününü eski düzenmde gösterdi bu ay düzene girdi adetim bnm inş tez zmnda düzene girer ve gelir sağlıklı bebişlerCok tesekkur ederim hem cevap icin hem de kaybimi paylastigin icin..
8 ekimde dusuk yapmistim. 11 kasimda ilk adetimi gordum. Hersey yoluna girdi sanmistim. Ancak oyle olmadi. Aralik ayinda adet gormedim. Aralık sonunda doktora gittim. Doktor, yumurtlama olmadigi icin adet olmadigimi, bu durumun tamamen dusuk sebebiyle oldugunu ve birkac ay duzen konusunda sıkıntı olmasinin normal oldugunu soyleyerek tarlusal adli adet getirici bir hap verdi. Bu hapi 4 gun gunde 3 kere tok karna ictim. Doktor, 14 gun icinde adet olacagimi söyledi. Ancak ben 18 gun sonra bugun bir miktar kan görebildim. Umarim devami gelir ve eski saglikli halime biran once donerim.
Bunlari anlatmamin sebebi, bekleme doneminde nette araştırmama ve burada konu açmama rağmen bir cevap bulamamis olmam ve benim gibi sıkıntılı gunler yasayan veya yasayacak olan arkadaslara cevap olabilmek.
Yuce rabbim herkese once sağlık, sonra da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Sevgilee
Gecmis olsun oncelikle. Ilk adet normal zamanda oldugundan daha farkli olabiliyo. kurtaj sonrasi kontrole gittiysen korkma. Ama tekrar hamile kalmak icin 3 ay beklemek lazim diye biliyorum rahim hazir olmadan kalirsan bebis tutunamiyomus ama adet bitiminde bi doktora gidersen sana rahim durumunu soyler sende ona gore hareket edersinArkadaşlar merhaba mar 7 beş haftalık bebeğim kaybettim nişanın 24 e kadar adet görmedim simdi olmaya başladı afedersiniz ama çok koyu rengi çok az ve çok ama çok ağrılı geçiyor düşüj yapdigimda olmamıştı bu kadar agrim sizce normlamidir ..bu adet bitiminde tekrar hamile kalmak istiyorum erkenmi acaba yardımlarınızı bekliyorum
Gecmis olsun oncelikle. Ilk adet normal zamanda oldugun
Gecmis olsun oncelikle. Ilk adet normal zamanda oldugundan daha farkli olabiliyo. kurtaj sonrasi kontrole gittiysen korkma. Ama tekrar hamile kalmak icin 3 ay beklemek lazim diye biliyorum rahim hazir olmadan kalirsan bebis tutunamiyomus ama adet bitiminde bi doktora gidersen sana rahim durumunu soyler sende ona gore hareket edersin
Gecmis olsun oncelikle. Ilk adet normal zamanda oldugundan daha farkli olabiliyo. kurtaj sonrasi kontrole gittiysen korkma. Ama tekrar hamile kalmak icin 3 ay beklemek lazim diye biliyorum rahim hazir olmadan kalirsan bebis tutunamiyomus ama adet bitiminde bi doktora gidersen sana rahim durumunu soyler sende ona gore hareket edersin
Arkadaşlar merhaba mar 7 beş haftalık bebeğim kaybettim nişanın 24 e kadar adet görmedim simdi olmaya başladı afedersiniz ama çok koyu rengi çok az ve çok ama çok ağrılı geçiyor düşüj yapdigimda olmamıştı bu kadar agrim sizce normlamidir ..bu adet bitiminde tekrar hamile kalmak istiyorum erkenmi acaba yardımlarınızı bekliyorum
Canım düşükten sonrailk adeetim çok az kanamalı oldu uç gün sürdü leke tarzindaydi sahada olmadım gecikti test Yaptim hhamile de değilim yani bünyeye göre değişiyor doktorunm aaltı aya kadar ancak toparlarsin dedi korkutma kendini korunduysan tekrar düşük yapma ihtimalini yok sonuçta düşük kanamasının nasıl olduğunu biliyorsun.için rahat etsin istiyorsan da doktorunla ilitişime geç.geçmiş olsun canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?