dusuk sonrasi 2. gebelik

hulyaaak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
4
3
1
45
Merhaba Arkadaslar, ben 2 ay once dusuk yaptim doktorum 1 ay korunmami soyledi ve sonrasinda tekrar deneyebilirsin dedi. aynen oyle yaptik su an 5 haftalik hamileyim en azindan test oyle soyluyor ama bende hic bir belirti yok ilkindeki gibi goguslerde hassasiyet bulanti vb hicbiri yok ama test hep pozitif. Yurtdisinda yasiyorum burada bebek 8 haftalik olmadan hicbirseye bakmiyorlar malesef. Icinizde boyle bir sey yasayan oldu mu hic yani hic belirti yasamadan saglikli hamilelik geciren ?

Hamileliğin ilk belirtisi genelde karın alt ağrısı oluyor
umarim oyledir, bir sorun yoktur. cunku ilk hamile kaldigimda goguslerimin agrisindan duramiyordum ilk haftalardan itibaren daha sonra dusuk oldu gerci 9. haftada. Ama simdi hic birsey yok belirti olarak kasik agrisi disinda. Boyle birsey deneyimleyen var mi merak ettim. belirti olmadigi halde saglikli bir hamileligi olan var mi ?

Bazıları hiç hiç hissetmiyor canım seninde öyledir umarım inşallah hamilesindir

Allah kucağınıza almayıda nasip etsin :) bende aynı duyguları yaşadım sizi çok iyi anlıyorum bebeğinizin sağlık durumu nasıl ilerledi merak ediyorum benimde 2 ay olacak kürtajımdan sonra geven zaman ve korunmuyorum . Çoğu kışı tehlikeli olduğunu söylüyor merak ediyorum

Merhaba,
Oncelikle tesekkurederim iyi dileklerin icin. Su anda 27 haftamdayim ve oglum da gayet saglikli gorunuyor. Su ana kadar hic bir sorun yasamadim. Benim doktorum herhangi bir tehlike oldugunu soylemedi sadece 1 ay korunmami sonrasinda hamile kalabilecegimi soylemisti. Kurtajdan sonra ilk 3 ayda hamile kalma olasiligin daha yuksek oluyormus hatta sanirim hormonlarla ilgili. Bence 2 ay yeterli bir suredir. Umarim bir an once sende hamile kalirsin ve bebegini kucagina alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…