• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük sonrası bitmeyen kanama

ozveoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
11
12
3
41
Merhaba,
Geciken adetim sonrası şiddetli kasık ağrısı ve kanamam olmuştu. Önce adet olduğumu sandım fakat bir haftada bitmesi gereken adet kanamam iki hafta olduğu halde bitmeyince doktora gittim. Düşük yaptığımı söyledi dr. Ağrım olmayınca da kalan parça temizlensin diye cytotec diye bir ilaç verdi. Rahimde kasılma yapıp parçayı vücut atiyormus. Kurtaj yapmayacağım dedi. Ilacı içinde yine kasık sancısı ve kanamam oldu. Dr bu arada iki defa beta hcg kan testi için çağırdı. Değerlerin 380 lerden 9.51 e düştü. Fakat muayene etmedi parça kalmış midir dedigim halde. Kalmamıştır deyip gönderdi. Başka bir dr a gitmeyi düşünüyorum çünkü hala leke şeklinde bazen de daha fazla kanamam oluyor. Normal mi bu durum başına gelen var mi? Açıkçası muayene etmemesi biraz lakayitca geldi. Bu arada ilk kanamam 2 aralikta oldu ve hala az da olsa devan ediyor.

Bende daha önce bir düşündüğüm de cytotec kullandım bir aya yakın sürdü kanamam , genel de kürtajla müdahale etmemek için bir de doğumu hızlandırmak adına kullanılan asıl amaçlı mide rahatsızlıklarını gidermek olan eczanelerde satılmayan sadece doktorların temin edebildiği bir ilaçtır.Değer sıfırlandığında genelde muayene ediyorlar ama içinize sinmediyse başka bir doktora muayene olmakta fayda var tabi ki,geçmiş olsun.

Kanamanız devam ederken parça kalıp kalmadığını anlayamazlar. Kanamalı olan yerleri parça olarak görebilir . Gördüğü parçayı kanama sanabilir
Kanamanız bittikten birsüre sonra gidin

Geçmiş olsun

Ben düşük yaptigimda çok ağrılı oldu ama bana ilaç vermedi doktor iki günde bir tahlil yaptırdım kanda sıfırlanana kadar. Kanamam da on gün gibi bi sürede bitti yanlış hatırlamıyorsam

Benim 2 aralıkta iki gün yoğundu sonra azaldı. Leke halinde geliyordu iki gündür biraz fazlalasti sanki. 9.51 e düştü beta hcg 0 olmadi henüz. Çok teşekkürler içim rahatladı. Ilk hamileligimde 2013 de bebek gelişmediği için kürtaj yapılmıştı. Ama onda bu kadar kanama olmamıştı biraz da o yüzden endiselendim.

Canım öncelikle geçmiş olsun bende düşük yapıyorum perşembe başladı parçalar düşmeye devam ediyor hala biraz azaldı şiddeti perşembe günü dr gidicem inş. Gerek kalmaz kürtaja bhcg batırıyorum perşembe 1370 di cumartesi 420 olmuştu yarin yine baktiricam bakalım

Bende daha önce bir düşündüğüm de cytotec kullandım bir aya yakın sürdü kanamam , genel de kürtajla müdahale etmemek için bir de doğumu hızlandırmak adına kullanılan asıl amaçlı mide rahatsızlıklarını gidermek olan eczanelerde satılmayan sadece doktorların temin edebildiği bir ilaçtır.Değer sıfırlandığında genelde muayene ediyorlar ama içinize sinmediyse başka bir doktora muayene olmakta fayda var tabi ki,geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı. Ilac ı netten araştırdım bahsettiğin bilgilere ulaştım. Dr için de nette hep olumlu yorumlar var. Işte insan yine de tedirgin oluyor

Canım öncelikle geçmiş olsun bende düşük yapıyorum perşembe başladı parçalar düşmeye devam ediyor hala biraz azaldı şiddeti perşembe günü dr gidicem inş. Gerek kalmaz kürtaja bhcg batırıyorum perşembe 1370 di cumartesi 420 olmuştu yarin yine baktiricam bakalım
Evet Benim de ilk yaptırdığım da bhcg yi 380 birkaç gün sonra 45 3 gün önceki de 9.51 düşüyor aslında.

Sana da çok geçmiş olsun canım. Kadını yıpratan süreçler. Benim de bhcg üç gün öncek tahlilimde 9.51 e düştü. Inşallah senin de kürtajla gerek kalmaz.

canım 21 eylülde düşük yaptım kasımın ilk haftasına dek damla damla da olsa geldi ve ilk adetimi 10 aralıkta oldum

Uzun sürebiliyor yani. Teşekkürler canım ya benzer şeyleri duymak rahatlatıyor.

rica ederim canım
ben de uzun sürünce arastırmıştım senin gibi :)
dr normal demişti rahim ve yumurtalıklarda sıkıntı olmadıgı sürece korkma canım
inşallah meleklerimize kavusuruz hayırlısıyla

rica ederim canım
ben de uzun sürünce arastırmıştım senin gibi :)
dr normal demişti rahim ve yumurtalıklarda sıkıntı olmadıgı sürece korkma canım
inşallah meleklerimize kavusuruz hayırlısıyla
Inşallah senin ilk cocuk olacak sanırım. Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına bir melek versin inşallah. Benim 3.5 yaşında bir oğlum var. Yorucu ama en güzel duygu anne olmak. Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin

Inşallah senin ilk cocuk olacak sanırım. Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına bir melek versin inşallah. Benim 3.5 yaşında bir oğlum var. Yorucu ama en güzel duygu anne olmak. Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin

amin canım Allah razı olsun benim 7 yasında bir kızım var :)

Merhaba, düşük yaptığınızı söylemişsiniz sanırım şimdi hamilesiniz. Düşükten ne kadar sonra gebe kaldınız?

Merhaba, düşük yaptığınızı söylemişsiniz sanırım şimdi hamilesiniz. Düşükten ne kadar sonra gebe kaldınız?
20 aralıkta düşük başladı 10 gün surdu kanama 7 ocak ta hamile kaldım hic adet olmadim

Merhaba,
Geciken adetim sonrası şiddetli kasık ağrısı ve kanamam olmuştu. Önce adet olduğumu sandım fakat bir haftada bitmesi gereken adet kanamam iki hafta olduğu halde bitmeyince doktora gittim. Düşük yaptığımı söyledi dr. Ağrım olmayınca da kalan parça temizlensin diye cytotec diye bir ilaç verdi. Rahimde kasılma yapıp parçayı vücut atiyormus. Kurtaj yapmayacağım dedi. Ilacı içinde yine kasık sancısı ve kanamam oldu. Dr bu arada iki defa beta hcg kan testi için çağırdı. Değerlerin 380 lerden 9.51 e düştü. Fakat muayene etmedi parça kalmış midir dedigim halde. Kalmamıştır deyip gönderdi. Başka bir dr a gitmeyi düşünüyorum çünkü hala leke şeklinde bazen de daha fazla kanamam oluyor. Normal mi bu durum başına gelen var mi? Açıkçası muayene etmemesi biraz lakayitca geldi. Bu arada ilk kanamam 2 aralikta oldu ve hala az da olsa devan ediyor.
Özel hastaneye git parça kalmistir belki

Back