- 23 Mayıs 2013
- 379
- 322
-
- Konu Sahibi miniqim_naz_bnm
Merhaba kızlar dün lekelenmem olduğu için dr a gittim dr düşük riski olarak değerlendiricez dedi iğne verdi 2 tane hafta da bir kullanılcakmış birini dün akşam vuruldum korkuyorum düşerse diye çalışan biriyim otobüsle gidip geliyorum işe insanlar çok anlayışsız korkuyorum bu tempoda bişey olacak diye varmı böyle başına gelen kimse
Bilmiyorum iyi mi yaptı kotumu baktı ultrasondan yeri falan çok iyi sağlıklı görünüyor dedi ama biz yinede tedbiri elden bırakmamak adına düşük riski olarak tedavi edicez dedi enfeksiyonda var bebek küçük olduğu için tedaviye baslayamiyoruz bakalım kısmet bundan sonrası ınş güzel olur herşey
kötü kötü düşünme bebegim iş yerinde patronun haberi yok mu ? Gerçi insanlar okadar Vicdansız ki Eminim Rapor istemiştir.yorulmamaya çalışıyorum...Umarım bebişim beni bırakmaz
KORKMA CANIM BOL DUA ET DOKTORLAR BU KONUDA DAHA SOĞUK KANLI BENDE ÇOK KORKTUM ÇALISAN BIRIYIM HER GUN OTOBUSTE İŞTE AYAKTA OLABILIYORUM ZAMAN ZAMAN AMA KORKMA RIZKI VARSA BI SEY OLMAZ AMA ILACINI KULLAN BENIM DOKTORUMDA OYLE DEDİ RIZKI VARSA HİÇ Bİ ŞEY OLMAZ YORMA KENDINI FAZLA DINLENMEYE BAK SONUÇTA DOKUZ AY BI SEY OLMASIN DIYE BEBEKLERIMIZE DUA EDECEGIZMerhaba kızlar dün lekelenmem olduğu için dr a gittim dr düşük riski olarak değerlendiricez dedi iğne verdi 2 tane hafta da bir kullanılcakmış birini dün akşam vuruldum korkuyorum düşerse diye çalışan biriyim otobüsle gidip geliyorum işe insanlar çok anlayışsız korkuyorum bu tempoda bişey olacak diye varmı böyle başına gelen kimse
KORKMA CANIM BOL DUA ET DOKTORLAR BU KONUDA DAHA SOĞUK KANLI BENDE ÇOK KORKTUM ÇALISAN BIRIYIM HER GUN OTOBUSTE İŞTE AYAKTA OLABILIYORUM ZAMAN ZAMAN AMA KORKMA RIZKI VARSA BI SEY OLMAZ AMA ILACINI KULLAN BENIM DOKTORUMDA OYLE DEDİ RIZKI VARSA HİÇ Bİ ŞEY OLMAZ YORMA KENDINI FAZLA DINLENMEYE BAK SONUÇTA DOKUZ AY BI SEY OLMASIN DIYE BEBEKLERIMIZE DUA EDECEGIZ
kalp atışınıda duyarsın çok güzel bı duygu simdiden söylümmmÖyle bakalım bekliyorum kontrolüm var 18 inde kalp atışnı duyarsak sıkıntı yokmuş bide 2 hafta geriden gidiyoruz şuanda daha 5 haftalıkmış anlayamadım bu durumu
Merhaba kızlar dün lekelenmem olduğu için dr a gittim dr düşük riski olarak değerlendiricez dedi iğne verdi 2 tane hafta da bir kullanılcakmış birini dün akşam vuruldum korkuyorum düşerse diye çalışan biriyim otobüsle gidip geliyorum işe insanlar çok anlayışsız korkuyorum bu tempoda bişey olacak diye varmı böyle başına gelen kimse
Merhaba tebrik ederim öncelikle... Minik ellerini de kucağında göstersin Rabbim... Benim de 7-8. haftada lekelenmem oldu hap vermişti doktorum ve rapor verdi ihtimale karşı tedbir için... Evde çok hareket etmedim genelde yattım.. İnşallah miniğin sana sımsıkı sarılmıştır.. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.. Annelik işte daha rahmine düştüğü andan itibaren başlıyor.. Daha ne güzel ne tatlı telaş tedirglinlikler var önünde.. Rabbim hepsini göstersin inşallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin.. Allah'a emanetsin...
kalp atışınıda duyarsın çok güzel bı duygu simdiden söylümmmannelık duyguların bı anda devreye geçıyor
maşallah duyarsın inşallah ve rahatlarsınHayırlısıyla bi duysam en azından biraz daha rahatlayacağım :) 2. kez anne olcam ama sanki ilk gibi buda çok heycanlıyım :):9
Aminnnnnn tek dilegimiz insallah saglicakla alirizmini40516820 .!.:teşekkür ederim Allah hepimizinkini sağlıkla kucaklamayı nasip eder inş
bu konuda katılıyorum yurdum insanı sağolsun küçüçük çocuğunu bile kaldırmıyor koltuktan bazen karnım ağrıyor ayakta durmaktan dinlenmek sarttanrı bebeğinize kavuştursun..ama gerçekten dinlenme şart..benimde 6- 7 haftalıkken olmuştu..sadece tuvalete kalk demişti doktor..aynen uyguladım..rapor alın rahat etmeniz gerekiyor..birde otobüste sakıncalı benim açımdan..kimsenin yer vereceğinide sanmıyorum..