• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük riski

Hilalresul1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
4
0
1
39
IMG-20180723-WA0007.jpeg
Merhaba hanımlar , henüz yeni uyeyim , biraz riski ve stresli bir hamilelik yaşıyorum . Öncelikle konuya en başından başlamak isterim , sizlerde bilgilerinizi paylasirsaniz bir nebze sayenizde rahatlarim ben en son 21 Mayıs'ta toplam üç gün süren regl oldum , haziran ayı boyunca hiç regl olmadım , temmuz 7 de suphelendim ve çubuk test aldım çift cizgi çıktı , sonrasında ertesi günü hastaneye gittim beta kan testi yaptirdigmda 1037 değeri çıktı . Ama ultrasonda gözükmedi sanırım yeni kaldigim için. Sonrasında 20 temmuzda öğlen kahverengi damlacıklar şeklinde kanama geldi siyah ufak parçalar ve birazda regl şeklinde kokuluydu , sonrasında hemen doktoruma gittim 20 temmuzda beta kan tahlili istedi ve sonuç ikibin li değer çıktı kese yeni oluşmuş şuan için düşük yok ama riskte var dedi bana , ' progestan' hap verdi ve iki adet iğne verdi haftada birer kere vurulcaksin dedi , kanamam devam ediyor ilaç içtiğim halde , fakat şiddetli sancilarim yok. Sanki adet görüyor gibiyim . Ama sürekli doktora gitme isteği oluşuyor korku var açıkçası hem kendi hem bebeğin sağlığı için. Nette okuduğumda ' üstüne görme ' diye bir durumda varmış , acaba o sekildemi suanki durumum bilemiyorum . Belki de geç döllenme sır diyende var , bebek içini temizlermis streslendirdiler diyende var . İlaclarima iğneye devam ediyorum . Ultrason resmimde ensinki şu şekilde , heyecanla yorumlarınızı bekliyorum , şimdiden çok teşekkürler

Eki Görüntüle 2172355 Merhaba hanımlar , henüz yeni uyeyim , biraz riski ve stresli bir hamilelik yaşıyorum . Öncelikle konuya en başından başlamak isterim , sizlerde bilgilerinizi paylasirsaniz bir nebze sayenizde rahatlarim ben en son 21 Mayıs'ta toplam üç gün süren regl oldum , haziran ayı boyunca hiç regl olmadım , temmuz 7 de suphelendim ve çubuk test aldım çift cizgi çıktı , sonrasında ertesi günü hastaneye gittim beta kan testi yaptirdigmda 1037 değeri çıktı . Ama ultrasonda gözükmedi sanırım yeni kaldigim için. Sonrasında 20 temmuzda öğlen kahverengi damlacıklar şeklinde kanama geldi siyah ufak parçalar ve birazda regl şeklinde kokuluydu , sonrasında hemen doktoruma gittim 20 temmuzda beta kan tahlili istedi ve sonuç ikibin li değer çıktı kese yeni oluşmuş şuan için düşük yok ama riskte var dedi bana , ' progestan' hap verdi ve iki adet iğne verdi haftada birer kere vurulcaksin dedi , kanamam devam ediyor ilaç içtiğim halde , fakat şiddetli sancilarim yok. Sanki adet görüyor gibiyim . Ama sürekli doktora gitme isteği oluşuyor korku var açıkçası hem kendi hem bebeğin sağlığı için. Nette okuduğumda ' üstüne görme ' diye bir durumda varmış , acaba o sekildemi suanki durumum bilemiyorum . Belki de geç döllenme sır diyende var , bebek içini temizlermis streslendirdiler diyende var . İlaclarima iğneye devam ediyorum . Ultrason resmimde ensinki şu şekilde , heyecanla yorumlarınızı bekliyorum , şimdiden çok teşekkürler
Yanı yanlış anlamadıysam 8 temmuzda 1037 olan değer 20 temmuzda sadece 2000 lerde çıkmış.
Bi oluşum olmuş evet geç döllenme gibi.
Ama bence sağlıklı ilerlemiyor canım.
Benim son regl tarihim 26 mayıs olduğu halde her şeyi çok net hep gördük.
Sen yine de elinden geleni yap kullan ilaçlarını.
Ben de ilk bebeğimi böyle kaybettim.
İlaca rağmen kanamam kesilmedi ve kürtaj olmuştum.
Her ne olursa olsun canını sıkıp üzülme lütfen.
Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.

Canım doktor baktı ve o üstte resmini attığım ultrasonu çekti. Şimdilik gebelik devam ediyor kanda ve ultrasonda normal herşey dedi . Üçüncü gebeligim bu , hem sürpriz oldu , hemde dediğiniz gibi geç döllenme diyen var , doktorum bana üç hafta sonraya randevunu al henüz kese izin içi oluşmamış oluşma evresinde dedi ,üç hafta sonra içi oluşur ve bebeğin kalp sesini duyarız dedi . Beş gundur kanamam var , yoğun değil damla damla geliyor bulantı ateşlenme sancı felan yok. Normal adet görüyor gibiyim . Anlamadım .

Eki Görüntüle 2172355 Merhaba hanımlar , henüz yeni uyeyim , biraz riski ve stresli bir hamilelik yaşıyorum . Öncelikle konuya en başından başlamak isterim , sizlerde bilgilerinizi paylasirsaniz bir nebze sayenizde rahatlarim ben en son 21 Mayıs'ta toplam üç gün süren regl oldum , haziran ayı boyunca hiç regl olmadım , temmuz 7 de suphelendim ve çubuk test aldım çift cizgi çıktı , sonrasında ertesi günü hastaneye gittim beta kan testi yaptirdigmda 1037 değeri çıktı . Ama ultrasonda gözükmedi sanırım yeni kaldigim için. Sonrasında 20 temmuzda öğlen kahverengi damlacıklar şeklinde kanama geldi siyah ufak parçalar ve birazda regl şeklinde kokuluydu , sonrasında hemen doktoruma gittim 20 temmuzda beta kan tahlili istedi ve sonuç ikibin li değer çıktı kese yeni oluşmuş şuan için düşük yok ama riskte var dedi bana , ' progestan' hap verdi ve iki adet iğne verdi haftada birer kere vurulcaksin dedi , kanamam devam ediyor ilaç içtiğim halde , fakat şiddetli sancilarim yok. Sanki adet görüyor gibiyim . Ama sürekli doktora gitme isteği oluşuyor korku var açıkçası hem kendi hem bebeğin sağlığı için. Nette okuduğumda ' üstüne görme ' diye bir durumda varmış , acaba o sekildemi suanki durumum bilemiyorum . Belki de geç döllenme sır diyende var , bebek içini temizlermis streslendirdiler diyende var . İlaclarima iğneye devam ediyorum . Ultrason resmimde ensinki şu şekilde , heyecanla yorumlarınızı bekliyorum , şimdiden çok teşekkürler
dinlenin. doktor demistir zaten. istirahat etmek gerek.

Beta hcg iki günde bir iki kat artar sizin 13 gün sonra iki kat artmış görünüyor.Allah gönlünüze göre versin ama kimyasal olabilir :(

Çarşamba günü gittim doktora bana 5+1 günlük gebesiniz ama kesenin içi boş hala oluşmamış dedi kanamam hala devam ediyor , yüksek ihtimalle düşük dedi , ve bir hafta bekleyin kanamaniz artarsa gelin yoksa 6. Haftaya kdr bekleyelim düşmüşse kese , kürtaja alcaz dedi yani gebeligim sonlandi. Rabbimin takdiri. Moral olarak bitmiş durumdayım . Çok zormuş gerçekten . Okurken nasıl etkilenip üzülüyorsun insanlara . Ama başına geldi , rabbim kimselere yasatmasin . Ama dediğim gibi rabbimin takdiri. Pazartesi günü yine gidicem . Eğer kese kendisi dusmemisse kürtaja alcaklar

Çarşamba günü gittim doktora bana 5+1 günlük gebesiniz ama kesenin içi boş hala oluşmamış dedi kanamam hala devam ediyor , yüksek ihtimalle düşük dedi , ve bir hafta bekleyin kanamaniz artarsa gelin yoksa 6. Haftaya kdr bekleyelim düşmüşse kese , kürtaja alcaz dedi yani gebeligim sonlandi. Rabbimin takdiri. Moral olarak bitmiş durumdayım . Çok zormuş gerçekten . Okurken nasıl etkilenip üzülüyorsun insanlara . Ama başına geldi , rabbim kimselere yasatmasin . Ama dediğim gibi rabbimin takdiri. Pazartesi günü yine gidicem . Eğer kese kendisi dusmemisse kürtaja alcaklar
Geçmiş olsun üzülmeyin gebeliğin ilerlediği bir vakitte düşmesi daha çok üzerdi sizi çok vakit kaybetmediniz yeniden hamile kalırsınız inş sağlıklı bir hamilelik olsun.10 haftadan önceki düşüklerde kürtaj yapılmıyor diye biliyorum başka doktora da gitmenizi öneririm

Back