Düşük riski progestan kullanımı acil yardım..

elifcemre40

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
8
1
29
Hayırlı akşamlar 6 haftalık hamileyim bugun doktor hareketlilik gördüğünü canlanma olduğunu ama bir hafta snra net kalp atışını duyacagimizi söyledi 4 gundur once kahverengi sonra kirmiziya donen kAnamam başladı progestan igne verdi uc gune bir 5 tane ve progestan verdi sbah aksam kanaman olursa agizdan olmazsa vajinadan dedi igneyi bugun yaptrdm hemen ama ayaga kalktigimda hemen kanama basliyo ardindan sanci korkuyorum acikcasi basina gelen varmi birde bugun igne yaptirdim ama hapida kullanacakmym bugun onu sormayi unuttum kullananlar bana bilgi verirse cok sevinirim .

Kese etrafında kanama alanı olabilir. Endişe etmeyin dinlenin ilaçlarınızı günlük kullanın. Nasibi varsa sıkıntı olmadan büyüyecektir

Canım hamilelik sürecinde kanama lekelenme sık görülen ve anormal bir durum olarak değerlendirilir yapılması gereken sadece dinlenmek ve sadece tuvalete kalkmak progestan tavsiye edilir kullanılır Rabbim sağlıcakla yavruna kavuştursun inşallah bende Şuan 16 haftalık gebeyim kahverengi lekelenme oldu bebek sağlıklı kalbi atıyor ama düşük tehdidi var tedbir alacağız dedi doktorum sadece yatıyorum beyaz çamaşır kullan sık su iç

Eczacına danış canım biz ne desek yanlış yönlendirmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…