- 30 Nisan 2022
- 94
- 2
- 38
- Konu Sahibi Teacherozlem
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 9 haftalık gebeyim dün sabah kanama başladı az miktarda hemen doktora gittim serum takıldı iğne yapıldı Progestan hapımı tekrar başladı doktor. Tüp bebek doktorum tüm progestanları yavaş yavaş kesmişti ve artık bana gelme yakında bir doktora git dedi(geçen pazar son progestanımı içtim) çarşamba da kanamam oldu bir gün öncesi mutfakta çok yordum kendimi belim çok ağrıdı acaba ondan mı oldu diye kendimi suçlamadan edemiyorum dünden beri kanama devam ediyor her tuvalete gittiğimde kesilmeye başlamıştı az az kahverengi şekilde peçeteye geliyordu, sabaha karşı tuvalete çıktım daha kırmızı ve daha çok geldi peçeteye şimdi yine kahve rengi şekilde peçeteye geliyor az değil tabi sildikçe geliyor biraz tuvalete de akıyor kahveye döndü çok korkuyorum daha önce başına gelen var mı sağlıkla evladını kucağına alan anneler destek mesajlarınıza çok ihtiyacım var dualarınıza da ne olur dua edin sağlıkla alayım kucağıma yavrumu (son olarak Allah tüp bebek doktorunun da insaflısına denk getirsin dün yazdım hocam kanamam var diye kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmaya devam edeyim mi dedim bana artık soru sormuyorsunuz kendi doktorunuza sorun demez mi bir güzel paylamış beni Allah bir daha düşürmesin) bu doktorum ile bir haftadır tanışıyorum ama tüp bebek doktoru öyle mi sürecin başından beri her şeye hakim diyecek başka sözüm yok