Gebeliğe Hazırlık Düşük olur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Merhaba kızlar 4 haftalik hamileyim. Az önce evde bi karton kutuyu ayagimla ittim boş sandım dolu hatta coo agriymis. Kasigima hafif ağrı girdi ve minicik vajinal akıntı geldi şeffaf renkte. Su an panikten de olabilir karnim hafig agriyo bi sy olur mu doktora gitmeli miyim

Doktorlar bu konuyu abartmayin diyor canim agir kaldirdim diye hemen cocuk dusmez. Oyle olsa kanaman olurdu vajinal akinti hep oluyor. Korkma ama madem bu kadar tedirgin oldun dokkar et bundan sonra

Doktorlar bu konuyu abartmayin diyor canim agir kaldirdim diye hemen cocuk dusmez. Oyle olsa kanaman olurdu vajinal akinti hep oluyor. Korkma ama madem bu kadar tedirgin oldun dokkar et bundan sonra

Henüz daha kese bile oluşmadı doktor 5.haftada gel öyle bakalim ancak o zaman saglikli bir gebelik veya degil diyebilirim o zamana kadar dinlen dedi. Iste tamamen dikkatsizliğime geldi. Yapar yapmaz akinti ve sanci gelince çok korktum

Benim hala hapsurunca bile sancim oluyo egilip dogrulunca vucudunda olmayan birsey alismasi biraz surer canim strese sokma kendini simdiden.

Kan olmadkca korkma canım bu haftalar ağrı olmasıda çok normal ama yinede dikkat et
12.5 kilo kızım var 2 yaşında bazen kucağıma almak zorunda kalıyorum çok şükür bişe olmadı olmazda inşaAllah

Kan olmadkca korkma canım bu haftalar ağrı olmasıda çok normal ama yinede dikkat et
12.5 kilo kızım var 2 yaşında bazen kucağıma almak zorunda kalıyorum çok şükür bişe olmadı olmazda inşaAllah
Cok sağol canım. Panik yapınca karnima falan da psikolojik ağrı girdi ilk olunca tecrubesizlikten korktum

Cok sağol canım. Panik yapınca karnima falan da psikolojik ağrı girdi ilk olunca tecrubesizlikten korktum
Öyle canım ilki farklı oluyo benim ikinci gebeliğim hiç ilki gibi değil ilk hamilelik prenseslik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…