Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorlar bu konuyu abartmayin diyor canim agir kaldirdim diye hemen cocuk dusmez. Oyle olsa kanaman olurdu vajinal akinti hep oluyor. Korkma ama madem bu kadar tedirgin oldun dokkar et bundan sonraMerhaba kızlar 4 haftalik hamileyim. Az önce evde bi karton kutuyu ayagimla ittim boş sandım dolu hatta coo agriymis. Kasigima hafif ağrı girdi ve minicik vajinal akıntı geldi şeffaf renkte. Su an panikten de olabilir karnim hafig agriyo bi sy olur mu doktora gitmeli miyim
Doktorlar bu konuyu abartmayin diyor canim agir kaldirdim diye hemen cocuk dusmez. Oyle olsa kanaman olurdu vajinal akinti hep oluyor. Korkma ama madem bu kadar tedirgin oldun dokkar et bundan sonra
Benim hala hapsurunca bile sancim oluyo egilip dogrulunca vucudunda olmayan birsey alismasi biraz surer canim strese sokma kendini simdiden.Henüz daha kese bile oluşmadı doktor 5.haftada gel öyle bakalim ancak o zaman saglikli bir gebelik veya degil diyebilirim o zamana kadar dinlen dedi. Iste tamamen dikkatsizliğime geldi. Yapar yapmaz akinti ve sanci gelince çok korktum
Benim hala hapsurunca bile sancim oluyo egilip dogrulunca vucudunda olmayan birsey alismasi biraz surer canim strese sokma kendini simdiden.
Lekelenmen olursa hemen doktora gidersin canim ama suanda kese bile gorunmuyoken doktor sana birsey soylemez. Uzan dinlen gececektirBi sıkıntı yoktur diyosun dimi![]()
Sağol kuzumLekelenmen olursa hemen doktora gidersin canim ama suanda kese bile gorunmuyoken doktor sana birsey soylemez. Uzan dinlen gececektir
Cok sağol canım. Panik yapınca karnima falan da psikolojik ağrı girdi ilk olunca tecrubesizlikten korktumKan olmadkca korkma canım bu haftalar ağrı olmasıda çok normal ama yinede dikkat et
12.5 kilo kızım var 2 yaşında bazen kucağıma almak zorunda kalıyorum çok şükür bişe olmadı olmazda inşaAllah
Öyle canım ilki farklı oluyoCok sağol canım. Panik yapınca karnima falan da psikolojik ağrı girdi ilk olunca tecrubesizlikten korktum![]()
Öyle canım ilki farklı oluyobenim ikinci gebeliğim hiç ilki gibi değil
ilk hamilelik prenseslik
Aynen öyletadını çıkarayım o zaman
Kirmizilari gormeden sikinti yok demektir. Sgalikli bir gebelikte kolay kolay dusuk olmuyor zaten.Bi sıkıntı yoktur diyosun dimi![]()
Amin canimAynen öyleAllah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllah