• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük olan bthcgm yükseldi

merveogrtmnn

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
444
298
23
Merhaba kızlar adetimden 4 gün önce 10 bthcg değeri ile hamile olduğumu öğrendim kimyasal olduğunu düşündüm 2 gün sonra 58 oldu 2 gün sonra 98 oldu 4 gün bekledim bugün 578 olmuş çok şükür şimdilik sağlıklı gibi ben çok fazla bu durumda olup hamile olan var mı diye bakmıştım buraya bunun için belki birine umut olur diye yazmak istedim

Merhaba kızlar adetimden 4 gün önce 10 bthcg değeri ile hamile olduğumu öğrendim kimyasal olduğunu düşündüm 2 gün sonra 58 oldu 2 gün sonra 98 oldu 4 gün bekledim bugün 578 olmuş çok şükür şimdilik sağlıklı gibi ben çok fazla bu durumda olup hamile olan var mı diye bakmıştım buraya bunun için belki birine umut olur diye yazmak istedim
Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağıniza da alırsınız inşallah 🤲
İlk öğrendiğinizde ne gibi belirtileriniz vardi aceba

Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağıniza da alırsınız inşallah 🤲
İlk öğrendiğinizde ne gibi belirtileriniz vardi aceba
Benim adet günümde yerleşme kanamam oldu hafifkahverengi leke ondan önce de tek belirtim afedersiniz çok fazla gaz karın gurultusu olmasaydı şu an çok fazla akıntı oluyor beyaz süt kıvamında

Cok sevindim senin için sağlıkla ilerler inşallah 🥰 kimyasaldan sonra bu ay olur mu bilmiyorum bende🥺

Benim adet günümde yerleşme kanamam oldu hafifkahverengi leke ondan önce de tek belirtim afedersiniz çok fazla gaz karın gurultusu olmasaydı şu an çok fazla akıntı oluyor beyaz süt kıvamında
Gecen benimde tek seferlik beyaz süt kıvamında akıntım oldu ama tek seferlik oldu daha sonra tek seferlik yapışkan gibi akıntı oldu şu an fazla akıntım yok adetim de daha var bu gün çatlmanin 10. Günü bı iki gün önce tahlil vermiştim gebelik çıkmadı biraz acele ettim tabi neyse şu an belim çok ağrıyor hafif göğüs hassasiyeti var karnımda tuhaf bı ağrı var nasıl desem arada bir batma gibi bı his oluyor
Sizde göğüs hassasiyeti olmuş muydu acaba?
Adetinizden bı iki gün önce

Gecen benimde tek seferlik beyaz süt kıvamında akıntım oldu ama tek seferlik oldu daha sonra tek seferlik yapışkan gibi akıntı oldu şu an fazla akıntım yok adetim de daha var bu gün çatlmanin 10. Günü bı iki gün önce tahlil vermiştim gebelik çıkmadı biraz acele ettim tabi neyse şu an belim çok ağrıyor hafif göğüs hassasiyeti var karnımda tuhaf bı ağrı var nasıl desem arada bir batma gibi bı his oluyor
Sizde göğüs hassasiyeti olmuş muydu acaba?
Adetinizden bı iki gün önce
Evet adetimden 1 hafta önce başladı göğüs ağrım halsizlik de çok vardı

Normal aslında değerlerin. Sadece erken öğrenmişsin ve yükseldiğini görmüşsün. Adetin geçmesini beklemek bu yüzden önemli, öncesinde henüz küçük olduğu için değer de küçük oluyor.

Evet ilk yaşadım 🥺 değerim az yükseldi ve günümde regl oldum. Klomen ne işe yarıyor doktor mu vermişti sana canım
Evet canım ben kimyasal gebelik geçirdim 7 ay önce ve 5 aydır çocuk olmuyordu yumurta geliştirici bir ilaç doktor yazdı. Ne zamandır istiyorsunuz bebek ?

Back