düşük olabilir mi?

minnie

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.475
9.799
398
Ankara
arkadaşlar bi önceki adetim aşırı ağrılı ve fazla oldu ve iki tane büyük pıhtı düştü içimden biri pede biri tuvalete.ben çikolata kisti hastasıyım gebe kalamıyorum daha önceden ağrı ve küçük pıhtılar olsa da hiç böyle bi adet dönemi geçirmedim sabahtan akşama kadar 10 tane gece pedlerinden kulllandım ağrımda çoktu bu adet dönemimdee tam tersi çok rahat ve ağrısız geçti pıhtı falanda yoktu kısacassı bu şekilde bişey yaşayan oldu mu adet döneminde düşük olur mu merak ettim

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, yaz başında ben de böyle şiddetli bir regl dönemi geçirmiştim ve araştırmıştım. edindiğim bilgikere göre bu olay kötü değil aksine iyi, rahim iyice temizleniyormuş. ayrıca umarım en kısa zamanda hamile kalırsın :)

çok tşk ederim umarım kalırım kalamazsam tedavi olacam zaten:)

hadi inş. minnie cim, canım günün geçmişmiydi, kimyasal gebelik olabilir mi acaba? benim arkadaşımdan da parça düşmüştü incelemeye gönderdi doktoru iltihap mış o parça,

eger kimyasal gebelikse diğer ay hemen hamile kalırsın büyük ihtimal , hatta halk arasında ona yerini temizliyor deniyormuş , sağlık ocağındaki ebe söylemişti bana da,

değilse de üzülme, için iyice temizlenmiştir, önceki adetlerden kalanlar olabilir

günüm geçmemişti taşındığım ay yaşadım bunu belki gebelikle alakası yoktur ama hiç böyle adet dönemi geçirmemiştim.hakkımda hayırlı neyse o olsun ....

günüm geçmemişti taşındığım ay yaşadım bunu belki gebelikle alakası yoktur ama hiç böyle adet dönemi geçirmemiştim.hakkımda hayırlı neyse o olsun ....

Canim kistlerde atilirken bu sekilde oluyirmus dayimin esinin cok buyuk kistleri vardi dr dogim kontrol hapi vermisti bir ay kullandi sonrasindaki adetinde anlattigunin aymisini yasadi
.
Bana gekince benim adetkerim genelde o sekile yasaniyor ilk uc gun asla ped kullanamam ozellikle cocuk bezi alirim

kistimde var ama neden kaynaklandı bilemiyorum ilk defa böyle adet aşırı ağrı ve yoğun kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…