• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük nedenini anlamak için yapılan testler....

findikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
463
115
103
40
İstanbul
Kızlar 1 yıl içinde 2 kürtajım oldu:(( Eşimin spermlerinde problem vardı ve ilki tüp bebek tedavisinde oldu. 2si tuttu fakat kalp atışları alınamadı:( 2.side kendiliğimden hamile kaldım ve onnunda kalp atışları duyuldu fakat 2 hafta sonra kontrele gittiğimde kalbi durmuştu.Bebeğimi 2 aylıkken aldılar.2 ay oldu.Çok zor gerçekten Allahım yardımcımız olsun.Doktor bazı testler istedi.

---HABİTUEL ABORTUS PANELİ---
KROMOZOM ANALİZİ (BAY BAYAN) - kan heparin

TROMBOFİLİ PANELİ (BAYAN)
**Faktör V Leiden Mutasyonu - Kan Edta
**Protrombin Gen Mutasyon - Kan Edta
**MTHFR GEN MUTASYON - Kan Edta

---İNFERTİLİTE PANELİ----
Y KROMOZOM MİKRODELESYON ANALİZİ (BAY) - Kan Edta

Bunları istedi doktorumuz genetiks ve burç diye biyer var sorduk.1.000tl tutuyor nerdeyse.Bizde ssk geçen bir yer araştırıyorz.Uyguna yapan bilidğiniz yer varmı kızlar???

slm o testlerin hepsini bende yaptırdım.Ama ben Antalya da yaşıyorum fakültede yaptırdım hatta bebeğimide patolojiye yollamışlardı göremedim bile 3 aylıktı.Neyse ben hiç ücret ödemedim ssk dan yaralandım sende fakülteleri araştır canım geçmişolur inşallah hepimize

canım öncelikle allah sabır versin

---HABİTUEL ABORTUS PANELİ---
KROMOZOM ANALİZİ (BAY BAYAN) - kan heparin
TROMBOFİLİ PANELİ (BAYAN)
canım benden sadece bunlar istendi geçen hafta trombofili paneli için kan verdim ege üniversitesinde.para ödemedim. ama diğer testler için 3 ay sonraya gün verdiler.öğretim üyesinin muayenehanesine gidip prim ödersen hemen yaparız dedi. muayene ücreti 200 tl miş.
sonuçlar 15-20 günde çıkar dediler.

Back
X