Düşük nedenini anlamak için yapılan testler....

findikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
463
115
103
40
İstanbul
Kızlar 1 yıl içinde 2 kürtajım oldu( Eşimin spermlerinde problem vardı ve ilki tüp bebek tedavisinde oldu. 2si tuttu fakat kalp atışları alınamadı 2.side kendiliğimden hamile kaldım ve onnunda kalp atışları duyuldu fakat 2 hafta sonra kontrele gittiğimde kalbi durmuştu.Bebeğimi 2 aylıkken aldılar.2 ay oldu.Çok zor gerçekten Allahım yardımcımız olsun.Doktor bazı testler istedi.

---HABİTUEL ABORTUS PANELİ---
KROMOZOM ANALİZİ (BAY BAYAN) - kan heparin

TROMBOFİLİ PANELİ (BAYAN)
**Faktör V Leiden Mutasyonu - Kan Edta
**Protrombin Gen Mutasyon - Kan Edta
**MTHFR GEN MUTASYON - Kan Edta

---İNFERTİLİTE PANELİ----
Y KROMOZOM MİKRODELESYON ANALİZİ (BAY) - Kan Edta

Bunları istedi doktorumuz genetiks ve burç diye biyer var sorduk.1.000tl tutuyor nerdeyse.Bizde ssk geçen bir yer araştırıyorz.Uyguna yapan bilidğiniz yer varmı kızlar???

slm o testlerin hepsini bende yaptırdım.Ama ben Antalya da yaşıyorum fakültede yaptırdım hatta bebeğimide patolojiye yollamışlardı göremedim bile 3 aylıktı.Neyse ben hiç ücret ödemedim ssk dan yaralandım sende fakülteleri araştır canım geçmişolur inşallah hepimize

canım öncelikle allah sabır versin

---HABİTUEL ABORTUS PANELİ---
KROMOZOM ANALİZİ (BAY BAYAN) - kan heparin
TROMBOFİLİ PANELİ (BAYAN)
canım benden sadece bunlar istendi geçen hafta trombofili paneli için kan verdim ege üniversitesinde.para ödemedim. ama diğer testler için 3 ay sonraya gün verdiler.öğretim üyesinin muayenehanesine gidip prim ödersen hemen yaparız dedi. muayene ücreti 200 tl miş.
sonuçlar 15-20 günde çıkar dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…