- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
-
Saolun size de çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın peki kaç gün sürüyor kanama1. Düşüğüm şöyle oldu Önce kahverengi lekelenme ile başladi ve kırmızıya döndu yavaş yavaş çoğaldir bebeğin düştüğünü az çok hissedersiniz pıhtı çıkışı gibi bir his ondan sonra adet kanamasina döner .
2 düşük yaptım
2. Si daha farklıydı sadece lekelenme vardı düşük yapmışim haberim yoktu ulturasonda öğrendim
Geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın
Birde kanama artsa bile kürtaj olmam gerekir mi ilaki kese dün en son 5 haftalıktı1. Düşüğüm şöyle oldu Önce kahverengi lekelenme ile başladi ve kırmızıya döndu yavaş yavaş çoğaldir bebeğin düştüğünü az çok hissedersiniz pıhtı çıkışı gibi bir his ondan sonra adet kanamasina döner .
2 düşük yaptım
2. Si daha farklıydı sadece lekelenme vardı düşük yapmışim haberim yoktu ulturasonda öğrendim
Geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın
Herkeste farklı olabilir benim 8 haftalikti bebeklerim 6. Haftada başladı lekelenme 8. Haftada düşük oldu bir 10 günde adet gördüm bitti bu arada bu günler geçecek ve çok üzülmüştüm şimdi bir tane bebeğim var Allah'ın izniyle hepsi geçiyorSaolun size de çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın peki kaç gün sürüyor kanama
Eğer düşükte içinizde hiç parça kalmazsa gerekmez mutlaka doktor kontrolüne gidin baksınlar ben kürtaj olmadım ikisi de evde spontane düşük oldu parça kalmadı şükürBirde kanama artsa bile kürtaj olmam gerekir mi ilaki kese dün en son 5 haftalıktı
Çok sevindim sizin adınıza plansız bir gebelikte benimkisi ama yine de devam etmesini isterdim hayırlısı böyleymiş demek kiHerkeste farklı olabilir benim 8 haftalikti bebeklerim 6. Haftada başladı lekelenme 8. Haftada düşük oldu bir 10 günde adet gördüm bitti bu arada bu günler geçecek ve çok üzülmüştüm şimdi bir tane bebeğim var Allah'ın izniyle hepsi geçiyor
Eğer düşükte içinizde hiç parça kalmazsa gerekmez mutlaka doktor kontrolüne gidin baksınlar ben kürtaj olmadım ikisi de evde spontane düşük oldu parça kalmadı şükü
rEğer düşükte içinizde hiç parça kalmazsa gerekmez mutlaka doktor kontrolüne gidin baksınlar ben kürtaj olmadım ikisi de evde spontane düşük oldu parça kalmadı şükür
Mutlaka gidicem zatenEğer düşükte içinizde hiç parça kalmazsa gerekmez mutlaka doktor kontrolüne gidin baksınlar ben kürtaj olmadım ikisi de evde spontane düşük oldu parça kalmadı şükür
Anladım hayırlısı olsun inşallahÇok sevindim sizin adınıza plansız bir gebelikte benimkisi ama yine de devam etmesini isterdim hayırlısı böyleymiş demek ki
SaolunAnladım hayırlısı olsun inşallah
Düşük olduğundan eminseniz dr gidin ben iki düşük yaptım kanamam vardı parcada düşmüştü fakat hepsi düşmeyince rahimde kalan parca aynı doğum sancısı gibi olmuştu dr kürtaj olmak zorunda kalmıştım her ikisindede.Merhaba Kızlar düşük nasıl başlar çok az kanama ile mi yoksa normal adet oluyor gibi mi düşük yapmam bekleniyordu fakat bu gün çok az miktarda peçeteye kan geldi kırmızı düşük bu şekilde mi başlıyor yaklaşık 10 saat geçti devamı gelmedi
Doktora mesaj attım kanama çok değilse bekle düşük başlangıcı dedi şuan çok az geliyor kahverengi renkte daha çok dünden beri devam ediyor perşembe gel dediDüşük olduğundan eminseniz dr gidin ben iki düşük yaptım kanamam vardı parcada düşmüştü fakat hepsi düşmeyince rahimde kalan parca aynı doğum sancısı gibi olmuştu dr kürtaj olmak zorunda kalmıştım her ikisindede.
4 haftalık kese görünüyordu fakat hiç ilerlemedi kese doktor kesin düşecek yada kürtaj olacak dedi ertesi gün kendiliğinden kanama başladıGeçmiş olsun kendiliğinden mi düştü bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?