• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük müydü?

esra4731

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
18
5
1
33
Arkadaşlar mrb.ben 1.5 aylık evliyim.hamileliğin tüm belirtilerini yaşadım.adetime 1 hafta kala sancıdan dolayı hastaneye gittim.ultrasyonda temizdi kist falan yoktu.sonra alttan muayene edecekti hazırlanırken peçeteyle temizliyim önce dedim çok pembe bir kan geldi peçeteye.tuhaf oldum.sonra muayene ederken anlamadığım birşeyle alttan muayene ederken çığlık attım canim çok acıdı.sonra karnıma ağrılar girdi. Sonuçlarda gebelik falan yok enfeksiyon var dedi.beta 0.1 di.ama karnımda ağrı çıkmadı.eve geldim çamur gibi tuhaf kahverengi çamaşrm batmıştı.adetime daha 1 hafta vardı.ve sancı bastrdı beni. Bugun 5 gün oldu .5 gun boyunca parça şeklinde pıhtı kan attım.ilk günler o pıhtı beni çok ağrıttı çıkarken.kasıldım hatta.kafama takildi.deneyimsizim yardimci olun düşük falanmı oldu.hala ufak parcalar geliyor. Benim normal adetlerim bu şekilde değildi kötü oldum.eğer olsaydı pozitif görünürmüydü düşükte olsa.

Zaten altdan muaynede agri olyor sonrasida arti adet sancisi
Geb olsaydi kan testin de cikardi
Dusuk olma ihtimali yok diyorum
Sadece stres etkilenmissin

Muhtemelen kendini kastiğin için zedelenme ve kanama oldu. Ya da bir darlık vardı muayene sırasında açılıp içerde biriken kanlar çıkmış olabilir.

Kimyasal gebelik olabilir. Adet olur gibi oluyor fakat cok agrili ve cok kanamali olur. Bazende hormon degisikliklerinden olur. Gecmis olsun.

Adetine bir hafta varmış ve kanda çıkmamış, düşük ya da kimyasal gebelik değildir büyük ihtimal. Dr. dedigi gibi enfeksiyondandır yeni evlisin olabilir dikkat et.

Adetine bir hafta varmış ve kanda çıkmamış, düşük ya da kimyasal gebelik değildir büyük ihtimal. Dr. dedigi gibi enfeksiyondandır yeni evlisin olabilir dikkat et.
Tsk ederim eve geldim kanama başladı ama tuhaftı 5 gün sürdü ve pıhtiydı hep adetime 1 hafta kala bugun olmam gerekirdi ama bitti.

Back