aralıklı olarak kanama normal değil doktora gidin gebelik olmasa bile miyom falan varsa erkenden öğrenmiş olursunuzKızlar bu ay bazı şüphelendiğim durumlar olduğu için erken gebelik testi yaptım.Testlerden Biri silik çizgi çıktı diğeri ise negatif.Anlam veremedim.Bir kaç gün sonra inanılmaz bir karın ağrısıyla çok yoğun bir k.nama yaşadım.Adetim beş gün sürdü.Üzerinden beş gün geçmişti ki tekrar k.nama başladı.2 gündür bu sürüyor.Öyle bir kaç damla da değil ama normal adet kadar da fazla değil.Kırmızı renkte ve çok sıvı.Bu k.namanın sebebi ne olabilir ve ne yapmalıyım?Lütfen yardımcı olun
Böyle yönlendirilmemeli bence , ağrısız sızısız düşük yaptım ben hiç olmamış gibi tabii ki de düşük te olabilir mutlaka doktora gidilmeliDüşük olsa dayanamazdınız mutlaka doktora giderdiniz öyle basit bir ağrısı yok düşüğün.
Yani üç tane düşük yaptım canımdan can gitti.mutlaka belli ederdi diye düşünüyorum.Böyle yönlendirilmemeli bence , ağrısız sızısız düşük yaptım ben hiç olmamış gibi tabii ki de düşük te olabilir mutlaka doktora gidilmeli
Çok geçmiş olsun üzüldüm , ben sadece keseyi görerek düşüğü farkettim ağrı sızı hiç yoktuYani üç tane düşük yaptım canımdan can gitti.mutlaka belli ederdi diye düşünüyorum.
Teşekkürler canım benimde kalp atışları kese vardı .öyle düşük yaptım yani doktor dedimi size düşük olmuş diyeÇok geçmiş olsun üzüldüm , ben sadece keseyi görerek düşüğü farkettim ağrı sızı hiç yoktu
Evet son dr kontrolünde gayet iyiydi herşeyi düşükten sonra rahim tertemizdi beta da sıfırlandı falanTeşekkürler canım benimde kalp atışları kese vardı .öyle düşük yaptım yani doktor dedimi size düşük olmuş diye
Allah yardımcın olsun canım benim sağlıklı gebelikler diliyorum zor işler gerçektenEvet son dr kontrolünde gayet iyiydi herşeyi düşükten sonra rahim tertemizdi beta da sıfırlandı falan
aralıklı olarak kanama normal değil doktora gidin gebelik olmasa bile miyom falan varsa erkenden öğrenmiş olurs
aralıklı olarak kanama normal değil doktora gidin gebelik olmasa bile miyom falan varsa erkenden öğrenmiş olursunuz
Aynı anlattığın durumu yaşadım, hatta ikincisinde çok yoğun kanamam vardı ağrımda vardı. Ama regl ağrısı gibi .Kimyasal gebelikmiş. Seninde öyledir muhtemelen silik çizgi vardı diyorsun cunkuKızlar bu ay bazı şüphelendiğim durumlar olduğu için erken gebelik testi yaptım.Testlerden Biri silik çizgi çıktı diğeri ise negatif.Anlam veremedim.Bir kaç gün sonra inanılmaz bir karın ağrısıyla çok yoğun bir k.nama yaşadım.Adetim beş gün sürdü.Üzerinden beş gün geçmişti ki tekrar k.nama başladı.2 gündür bu sürüyor.Öyle bir kaç damla da değil ama normal adet kadar da fazla değil.Kırmızı renkte ve çok sıvı.Bu k.namanın sebebi ne olabilir ve ne yapmalıyım?Lütfen yardımcı olun
Böyle yönlendirilmemeli bence , ağrısız sızısız düşük yaptım ben hiç olmamış gibi tabii ki de düşük te olabi
Yani aslımda kimyasal gebelik mi diye düşünmüştüm.Yaptığım testler erken genelik testleriydi ama test markasıYani üç tane düşük yaptım canımdan can gitti.mutlaka belli ederdi diye düşünüyorum.
Aynı anlattığın durumu yaşadım, hatta ikincisinde çok yoğun kanamam vardı ağrımda vardı. Ama regl ağrısı gibi .Kimyasal gebelikmiş. Seninde öyledir muhtemelen silik çizgi vardı diyorsun cunku
Kendi kendine durdu mu peki k.nama doktorlar bir şey yaptı mı?Yani aslımda kimyasal gebelik mi diye düşünmüştüm.Yaptığım testler erken genelik testleriydi ama test markası
hayır bisey yapmadı normal adet gibi bittiKendi kendine durdu mu peki k.nama doktorlar bir şey yaptı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?