Düşük mü yoksa başka bir şey mi?

MmMeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
7
1
1
28
Kızlar bu ay bazı şüphelendiğim durumlar olduğu için erken gebelik testi yaptım.Testlerden Biri silik çizgi çıktı diğeri ise negatif.Anlam veremedim.Bir kaç gün sonra inanılmaz bir karın ağrısıyla çok yoğun bir k.nama yaşadım.Adetim beş gün sürdü.Üzerinden beş gün geçmişti ki tekrar k.nama başladı.2 gündür bu sürüyor.Öyle bir kaç damla da değil ama normal adet kadar da fazla değil.Kırmızı renkte ve çok sıvı.Bu k.namanın sebebi ne olabilir ve ne yapmalıyım?Lütfen yardımcı olun

aralıklı olarak kanama normal değil doktora gidin gebelik olmasa bile miyom falan varsa erkenden öğrenmiş olursunuz

Düşük olsa dayanamazdınız mutlaka doktora giderdiniz öyle basit bir ağrısı yok düşüğün.
Böyle yönlendirilmemeli bence , ağrısız sızısız düşük yaptım ben hiç olmamış gibi tabii ki de düşük te olabilir mutlaka doktora gidilmeli

Aynı anlattığın durumu yaşadım, hatta ikincisinde çok yoğun kanamam vardı ağrımda vardı. Ama regl ağrısı gibi .Kimyasal gebelikmiş. Seninde öyledir muhtemelen silik çizgi vardı diyorsun cunku

Böyle yönlendirilmemeli bence , ağrısız sızısız düşük yaptım ben hiç olmamış gibi tabii ki de düşük te olabi

Yani üç tane düşük yaptım canımdan can gitti.mutlaka belli ederdi diye düşünüyorum.
Yani aslımda kimyasal gebelik mi diye düşünmüştüm.Yaptığım testler erken genelik testleriydi ama test markası
Aynı anlattığın durumu yaşadım, hatta ikincisinde çok yoğun kanamam vardı ağrımda vardı. Ama regl ağrısı gibi .Kimyasal gebelikmiş. Seninde öyledir muhtemelen silik çizgi vardı diyorsun cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…