• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yaşıyorum?

Arkadaşlar bana bir yardımcı olurmusunuz lütfenn

• Hamilelikte normal mi?

OY: 0 0,0%
  • Düşük mü?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

kdrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
3
0
1
Merhaba arkadaşlar,
Benim gibi durumda olan varsa yardımcı olursa sevinirim. ben 5 haftalık hamileyim ve 2-3 gündür kahverengi leke geliyor ne oldugunu anlamadım bir gün boyuncada ara ara çok az kanamam oldu ve hala kahverengi leke geliyor her tuvalete çıktıgımda ne oldugunu bilen varmı?

Merhaba arkadaşlar,
Benim gibi durumda olan varsa yardımcı olursa sevinirim. ben 5 haftalık hamileyim ve 2-3 gündür kahverengi leke geliyor ne oldugunu anlamadım bir gün boyuncada ara ara çok az kanamam oldu ve hala kahverengi leke geliyor her tuvalete çıktıgımda ne oldugunu bilen varmı?
Hamilelikte kanama hiç istenmeyen ve dr un bakması gereken bir durum. Normal değil yani doktora gitmen gerek...

Merhaba arkadaşlar,
Bende aynı sorunu yasıyorum dr progestan verdı bugun leke arttı bıraz daha yarın tekrar gıdıcem

Korktugum için doktora gitmedim bende leke fazla olunca yarın gitmeyi düşünüyorum, düşük olmaz değil mi?

Korkunca gebelik testi yaptım dün pozitif olan silik çıktı 3 testtede

Korktugum için doktora gitmedim bende leke fazla olunca yarın gitmeyi düşünüyorum, düşük olmaz değil mi?
İlk gördgnüzde gitmeliydiniz, korkuyorsnz ama doktorunn vereceği ilaclar bebegi kurtarıyor. Gitmezseniz düsükşe somuclananilir, umarım gec kalmamıssınızdır:KK12:

Merhaba arkadaşlar,
Günde 1 pedi doldurmayacak kadar kahverengi lekelenme normaldir. Yerleşme olduğunu gösterir. Ama dikkat etmelisiniz. Tam yerleşme döneminde herşey mümkün. Bol bol istirahat. Doktor kontrolünde olmak önemli. Sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğiniz

Back