düşük mü yaptım acaba :(

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
Merhaba kk bayanlari. Kendi hesaplamama göre 6 haftalık hamileyim. Geçen hafta ultrasona girdim herşey normaldi kan tahlili ve kalp atişini duymak için cuma gününe randevu verdi. Evvelsi gün sabah su gibi birşeyin aktığını hissettim çamaşırımda büyük bi alanda islaklik vardı bi dahada öyle birşey olmadı. Hamilelik başından beri renkli akıntım var. Acaba düşük belirtisi mi bunlar.

Allah korusn canm düşük olsa kanama olur ve çok ağrın olur herhalde. Doktora gitsene hemen inşallah kotu bir şey yoktur.

Kanama olmadı ama kasık ağrılarım oluo ara ara. Bebeğin sıvısı miydi diye düşünüyorum cuma doktora gideceğim inşallah birşey yoktur.

telefonla doktoruna ulaşma şansın yok mu canım en azından içini rahatlatacak bir şey söyler belki. ben olsam cumaya kadar ölüp ölüp dirilirdim

Devlet hastanesine gidiyorum canım. Hiç olmadı acile gitmeyi düşünüyorum.

bana da bebek sıvısı gibi geldi... bence bekleme cumayı, git bir hastanenin aciline, ne olur ne olmaz...

Dusuk olsa illaki kanaman olurdu bence.akinti gayet normal.kasik agrisi da gayet normal internette arastirirsin bebek baski yaptikca agri olurms

Teşekkürler yorumlariniz için. İnşallah bişey yoktur.

Kanama olmadı ama kasık ağrılarım oluo ara ara. Bebeğin sıvısı miydi diye düşünüyorum cuma doktora gideceğim inşallah birşey yoktur.
6 haftalık Bebeğin sıvısı olacağını pek sanmam düşük olsada mutlaka kanama olur zaten o şu an kan pıhtısı şeklinde düşseydi kan pıhtısı gelirdi düşmüş olması imkansız

İlk haftalarda yoğun akıntı olabiliyor. Ben bebek sıvısı vs olduğunu düşünmüyorum. Eğer düşük olsaydı bu sıvıdan sonra muhakkak kanaman başlardı ve dayanılmayacak derecede ağrın olurdu

Amniyoz sıvısı azalıomuş falan diye internette okudum ondan benimde mi öyle birşey acaba dedim suda gelince birde ilk hamileligim iyice evham yapıyorum :)

Doktoruna,kendisine acil durumlarda telefonla ulaşıp ulaşamayacağını sor bence canım.Hamilelikte ihtiyacın olacak.

Yarın ki randevuda almalı numarasini aklıma gelmemiştı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…