• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük mü yapıyorum:(

ikoloji

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
187
-12
641
İstanbul
kızlar bı kac gundur kahverengı akıntılarım vardı damla damla daha once boyle olmamıstı..doktora gıttım dün alttan muayeneyle baktı emın degılım ama polıp var parca alınacak dedı once kan ver dedı moralımı cok bozdu neyse öğleden sonra kan tahlılımı ogrenmek ıcın telefonla aradım gebelık müspet dedı pekı polıp dedıgınız sey ne olabılır dedım rahım kalınlıgıda olabılır dedı. ben ınanamadım hamıle olduguma baska bı hastanenenın acılınde kan testı yaptırdım 66 cıktı gebelık hormonum ama dün ogleden berı kırmızıya döndü kanamam adet gıbıyım..bugun bı daha gıttım kan verdım sonucunu cuma alıcam ama kanamam var hala adetlı gıbı kan gelıyor cok korkuyorum bebegımı mı kaybedıyorum doktor da hormon testıne bakıcaz dıyor cuma gunu ama kanamam ıcın bı sey yapmadı erken dusuk olabılır kımyasal gebelık olabılır dıyor..kanamam yüzünden hamile olduğuma bile sevinemıyorum böyle benım gıbı olup sorunsuz bebegıne kavusan var mı kızlar cok stres yaptım

kızlar bı kac gundur kahverengı akıntılarım vardı damla damla daha once boyle olmamıstı..doktora gıttım dün alttan muayeneyle baktı emın degılım ama polıp var parca alınacak dedı once kan ver dedı moralımı cok bozdu neyse öğleden sonra kan tahlılımı ogrenmek ıcın telefonla aradım gebelık müspet dedı pekı polıp dedıgınız sey ne olabılır dedım rahım kalınlıgıda olabılır dedı. ben ınanamadım hamıle olduguma baska bı hastanenenın acılınde kan testı yaptırdım 66 cıktı gebelık hormonum ama dün ogleden berı kırmızıya döndü kanamam adet gıbıyım..bugun bı daha gıttım kan verdım sonucunu cuma alıcam ama kanamam var hala adetlı gıbı kan gelıyor cok korkuyorum bebegımı mı kaybedıyorum doktor da hormon testıne bakıcaz dıyor cuma gunu ama kanamam ıcın bı sey yapmadı erken dusuk olabılır kımyasal gebelık olabılır dıyor..kanamam yüzünden hamile olduğuma bile sevinemıyorum böyle benım gıbı olup sorunsuz bebegıne kavusan var mı kızlar cok stres yaptım

Cnm benmde başıma kimyasal gebelik geldi beta hcg yaptırdım 31,8 cıktı sonra 18 sonrada 8 e düştü lekelenmeler vardı sonra doktora gittim alttan baktı kese göremedi 1 hafta sonra adetim başladı ve adet oldum bence seninde öyle olur

canım geçmiş olsun hevesini kırmak istemem ama sanırım düşük gibi belirtilerin çünkü aynısı bende bu ay yaşadım... kan değerin yükselirse sorun olmaz ama kan değerinin yükselmesi lazım onun içinde doktor kontrolünde olmalısın benim kanamam var diye doktor hastaneye yatırdı sırf hcg nin durumuna bakmak için...kan testini tekrarla derim ben...bu arada polip nedir onun hakkında net bir bilgim yok

Cnm benmde başıma kimyasal gebelik geldi beta hcg yaptırdım 31,8 cıktı sonra 18 sonrada 8 e düştü lekelenmeler vardı sonra doktora gittim alttan baktı kese göremedi 1 hafta sonra adetim başladı ve adet oldum bence seninde öyle olur

bencede kimyasal gebelik geçen ay benim de başıma geldi değer 50 dedi gebelik başlamış fakat sağlıklı ılerleyıp ılerlemediğine bakıcaz dedi 2 gün sonra 8.9 a düştü ve birden koyu kırmızı şekilde kanamam başladı çok sancılı bir adet dönemi geçirdim eğer öyle bir durumsa sakın üzülme derim çünkü sağlıksız olduğu için tutunamıyor..Allah sağlıklı evlat versin hepimize inş..

bencede kimyasal gebelik geçen ay benim de başıma geldi değer 50 dedi gebelik başlamış fakat sağlıklı ılerleyıp ılerlemediğine bakıcaz dedi 2 gün sonra 8.9 a düştü ve birden koyu kırmızı şekilde kanamam başladı çok sancılı bir adet dönemi geçirdim eğer öyle bir durumsa sakın üzülme derim çünkü sağlıksız olduğu için tutunamıyor..Allah sağlıklı evlat versin hepimize inş..

Hayırlısı cnm hakkımızda

Arkadaslar merhaba yeni katıldım araniza.adetime 2 gün kala kahverengi lekelenme oldu ve şiddetli bir agri.daha once hic boyle birsey basima gelmedi.hemen doktora gittm.beta hcg ye baktilar.19 cikti.doktor gebelik olabilir olmayadabilir dedi.2 gun sonra tekrarla dedi.2. Sonucta 29 cıktı.ogün eve geldikten sonra kanamam basladı parca seklinde.kimyasal olabilir dediler.beta hcg tekrarlnack dediler yine.bir hafta sonra değer 25 e düşmüş.iki gunsonra beta 22 oldu.en son 22 dekaldi.hicbir doktor kesin brsey soylemedi sasırdım kaldım.rahimde kist vs yok.düşük olsa bile beta hcgnin düşmesi bukadar uzun surermi?doktorun biri çok yavaş düşüyor değer kürtaj yapalm dedi.hamile olup olmadgimi bile doğru duzgun ogrenemeden kürtaja kadar geldim.degerin illaki sıfirlanmasi lazmmis.kürtaj olmak istemiyorum.böyle bir durumu yasayan varmı?

Eger kimyasal dusukse bebegini kaybediyorsun okadar kanaman olmus betahcg seviyen dusmustur ama en iyisi betahcg ne bakilip dusuk mu yoksa adet kanamasimi karar verilmesi adet kanamasida geciriyor olabilirsin

Arkadaslar merhaba yeni katıldım araniza.adettemizleyecektirverengi lekelenme oldu ve şiddetli bir agri.daha once hic boyle birsey basima gelmedi.hemen doktora gittm.beta hcg ye baktilar.19 cikti.doktor gebelik olabilir olmayadabilir dedi.2 gun sonra tekrarla dedi.2. Sonucta 29 cıktı.ogün eve geldikten sonra kanamam basladı parca seklinde.kimyasal olabilir dediler.beta hcg tekrarlnack dediler yine.bir hafta sonra değer 25 e düşmüş.iki gunsonra beta 22 oldu.en son 22 dekaldi.hicbir doktor kesin brsey soylemedi sasırdım kaldım.rahimde kist vs yok.düşük olsa bile beta hcgnin düşmesi bukadar uzun surermi?doktorun biri çok yavaş düşüyor değer kürtaj yapalm dedi.hamile olup olmadgimi bile doğru duzgun ogrenemeden kürtaja kadar geldim.degerin illaki sıfirlanmasi lazmmis.kürtaj olmak istemiyorum.böyle bir durumu yasayan varmı?
Arkadasim kurtaja yanasmak istemiyorsan birdahaki adetini beklersen o adetin ile rahim kendini temizleyecektir bu betahcg seviyen 25civariysa doktor bunu soylemeliydi genelde diger adet ile atiliyor kalan birsey varsa ozamn gidip betahcgne baktirirsin birsey varsa ozaman yapsinlar suan riske girme

Cevabın için teşekkur ediyorum.doktor bugün değerime bakmak icin çağırmisti düsmediyse kürtaj yapariz dedi.ama gitmedim.kanamam olali 16 gun oldu. 3-4 gun surdu sonrasi kahverengi leke.hala devam ediyor.kanamadan sonra beta hcg nin sıfırlanması bukadar mi uzun sürüyor anlamadım gitti.

Cevabın için teşekkur ediyorum.doktor bugün değerime bakmak icin çağırmisti düsmediyse kürtaj yapariz dedi.ama gitmedim.kanamam olali 16 gun oldu. 3-4 gun surdu sonrasi kahverengi leke.hala devam ediyor.kanamadan sonra beta hcg nin sıfırlanması bukadar mi uzun sürüyor anlamadım gitti.
Aslinda kanamayla birlikte hemen dusuyor bnde 512lerden 250lere dusmustu 2gunde 10gun sonra 25civarlariydi doktorum adet olduktan sonra gelirsin bakariz demisti bnm 250lerdeyken kurtaj yapabilirim dusmezse demisti senin seviyen cok dusuk bir adet kanamasiyla atilabilir sanirim adetinden sonra gidip baktirirsin ama

Back