Düşük mü yapıyorum ?

shngll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
9
4
1
24
Kızlar merhaba 2 ay önce kürtaj oldum . Yine hamile kaldım 10 Ocak son adet oldum sorum şu ki
5 + 2’de kese göründü ama çocuk görünmedi normalde gebe aldığımdan beri kaşık ağrım vardı yürürken batmam vardı ama şu an iki gündür ne kaşık ağrım var ne de kaşık da batmam var düşük mü yapıyorumdur. 24 kontrolüm var ama duramıyorum

Merhabalar düşük olsa kanamanız olurdu. Kasık ağrıları bir gün olur bir gün olmaz düzenli bi ağrı beklemeyin. Ama içiniz rahat etmiyosa yine de bi doktora görünün tabi, sağlıkla kavuşun inşallah

5+2 de keseyi görmeniz bile şans geç dollenmeden dolayı bir çok kişi göremiyor bende 5+1 de keseyi göremedim. Sonra 6+4 de kese ve kalp atışını gördük. 6. Haftadan sonra kalp atisini görürsünüz. Eğer bir sorun olsaydı kanamanız olurdu. Kasık ağrısı da normal bir gün olur ertesi gün hiç belirti olmaz. Mesela ben şuan 8 haftalığım hiç Kasık ağrısı hissetmedim. Mide yanma bulantı vs hiç yok. Belliki ekim annesi olacaksın 2025 ekim anneleri topigi var orda herkes bir birine yardımcı oluyorlar istediğiniz bütün soruları sorabilirsin bende ekim başı olacak inşallah

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Yahu durduk yere niye düşük yapasın. Kanaman yoksa ağrın yoksa iyidir bebiş vesvese yapma duanı et içini ferah tut bir şey olmaz inşallah

Ben çok yeni girdim buraya ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum

Kasık ağrısı oluyor zaten başlarda ama su içmeye önem ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…