Merhabalar düşük olsa kanamanız olurdu. Kasık ağrıları bir gün olur bir gün olmaz düzenli bi ağrı beklemeyin. Ama içiniz rahat etmiyosa yine de bi doktora görünün tabi, sağlıkla kavuşun inşallahKızlar merhaba 2 ay önce kürtaj oldum . Yine hamile kaldım 10 Ocak son adet oldum sorum şu ki
5 + 2’de kese göründü ama çocuk görünmedi normalde gebe aldığımdan beri kaşık ağrım vardı yürürken batmam vardı ama şu an iki gündür ne kaşık ağrım var ne de kaşık da batmam var düşük mü yapıyorumdur. 24 kontrolüm var ama duramıyorum
Teşekkür ederim5+2 de keseyi görmeniz bile şans geç dollenmeden dolayı bir çok kişi göremiyor bende 5+1 de keseyi göremedim. Sonra 6+4 de kese ve kalp atışını gördük. 6. Haftadan sonra kalp atisini görürsünüz. Eğer bir sorun olsaydı kanamanız olurdu. Kasık ağrısı da normal bir gün olur ertesi gün hiç belirti olmaz. Mesela ben şuan 8 haftalığım hiç Kasık ağrısı hissetmedim. Mide yanma bulantı vs hiç yok. Belliki ekim annesi olacaksın 2025 ekim anneleri topigi var orda herkes bir birine yardımcı oluyorlar istediğiniz bütün soruları sorabilirsin bende ekim başı olacak inşallah
Teşekkür ederim5+2 de keseyi görmeniz bile şans geç dollenmeden dolayı bir çok kişi göremiyor bende 5+1 de keseyi göremedim. Sonra 6+4 de kese ve kalp atışını gördük. 6. Haftadan sonra kalp atisini görürsünüz. Eğer bir sorun olsaydı kanamanız olurdu. Kasık ağrısı da normal bir gün olur ertesi gün hiç belirti olmaz. Mesela ben şuan 8 haftalığım hiç Kasık ağrısı hissetmedim. Mide yanma bulantı vs hiç yok. Belliki ekim annesi olacaksın 2025 ekim anneleri topigi var orda herkes bir birine yardımcı oluyorlar istediğiniz bütün soruları sorabilirsin bende ekim başı olacak inşallah
Yahu durduk yere niye düşük yapasın. Kanaman yoksa ağrın yoksa iyidir bebiş vesvese yapma duanı et içini ferah tut bir şey olmaz inşallahKızlar merhaba 2 ay önce kürtaj oldum . Yine hamile kaldım 10 Ocak son adet oldum sorum şu ki
5 + 2’de kese göründü ama çocuk görünmedi normalde gebe aldığımdan beri kaşık ağrım vardı yürürken batmam vardı ama şu an iki gündür ne kaşık ağrım var ne de kaşık da batmam var düşük mü yapıyorumdur. 24 kontrolüm var ama duramıyorum
İnşallahYahu durduk yere niye düşük yapasın. Kanaman yoksa ağrın yoksa iyidir bebiş vesvese yapma duanı et içini ferah tut bir şey olmaz inşallah
Ben çok yeni girdim buraya ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum5+2 de keseyi görmeniz bile şans geç dollenmeden dolayı bir çok kişi göremiyor bende 5+1 de keseyi göremedim. Sonra 6+4 de kese ve kalp atışını gördük. 6. Haftadan sonra kalp atisini görürsünüz. Eğer bir sorun olsaydı kanamanız olurdu. Kasık ağrısı da normal bir gün olur ertesi gün hiç belirti olmaz. Mesela ben şuan 8 haftalığım hiç Kasık ağrısı hissetmedim. Mide yanma bulantı vs hiç yok. Belliki ekim annesi olacaksın 2025 ekim anneleri topigi var orda herkes bir birine yardımcı oluyorlar istediğiniz bütün soruları sorabilirsin bende ekim başı olacak inşallah
Kasık ağrısı oluyor zaten başlarda ama su içmeye önem verKızlar merhaba 2 ay önce kürtaj oldum . Yine hamile kaldım 10 Ocak son adet oldum sorum şu ki
Kanamam yok ama bir önceki gebeliğim de ne ağrım ne kanamam oldu ondan tereddüt ettimDüşük nerden geldi ki aklına? Kanaman mı var?
Yok hayır tam tersi ağrım vardı 2 gündür yok kanamam da yokDüşük nerden geldi ki aklına? Kanaman mı var?
Konu '2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı' Popüler Konu - 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı bu mavilinin üstüne bas direk topige geçeceksin oraya yazabilirsinBen çok yeni girdim buraya ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?