• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yapıyorum ?????

Sanemsy345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
6
1
1
31
Kızlar ben ayın 10undan 10una adet oluyorum bundan 2 ay önce ilişkiye girdim ve adetim o ay gecikti aşırı derecede çok amaç çok beyaz kremsi akıntım vardı adet olmadım diğer ay nedense lekelenme olmaya başladı adet günüm değildi adet kanı gibi kan gelmeye başladı 4 gün sürdü durdu bitti ama 2 gün sonra kahvrengi leke sonrasında pembe çok ama çok acık leke vardi o gün yere düşüp bayıldım yani hala devamı ediyo bu olay şuan sizce düşük mü yapıyom :/?????

Kızlar ben ayın 10undan 10una adet oluyorum bundan 2 ay önce ilişkiye girdim ve adetim o ay gecikti aşırı derecede çok amaç çok beyaz kremsi akıntım vardı adet olmadım diğer ay nedense lekelenme olmaya başladı adet günüm değildi adet kanı gibi kan gelmeye başladı 4 gün sürdü durdu bitti ama 2 gün sonra kahvrengi leke sonrasında pembe çok ama çok acık leke vardi o gün yere düşüp bayıldım yani hala devamı ediyo bu olay şuan sizce düşük mü yapıyom :/?????
agrilariniz var mi düsük oldugunda dayanilmaz agri oluyor birde adet kanindan daha fazla kanama oluyor durduramicaniz sekilde

agrilariniz var mi düsük oldugunda dayanilmaz agri oluyor birde adet kanindan daha fazla kanama oluyor durduramicaniz sekilde
Ağrı yok ama 5 gün önce adet günüm bile değilken önce kahvrengi leke geldi sorma kan vardı durdu 3-4 gün sürdü kesildi 2-3 güne de leke gelmeye başladı resimnini atıyımi 😖

Düşük olsa duramazsiniz ama sağlık bu ertelemeye gelmez hastaneye gidin

Ağrı yok ama 5 gün önce adet günüm bile değilken önce kahvrengi leke geldi sorma kan vardı durdu 3-4 gün sürdü kesildi 2-3 güne de leke gelmeye başladı resimnini atıyımi 😖
resme gerek yok :110:ama dusuk olunca boyle bekleyemezdiniz ve baska sorunlar oldugu belli dis gebeliktede agrisiz lekelenme oluyor baska seyde olabilir ters giden durum var belliki siz dr a bi gidin

Düşük olsa duramazsiniz ama sağlık bu ertelemeye gelmez hastaneye gidin
Belirtilerini. Biliyorum amaç kişiden kişiye göre değiştiği için böyledüşük yapanlarda var o yüzden sormak istedim 1 haftadır kanama var kesilip duruyo leke geliyo ertesi günü kan şu an lekelenmem var pembe açık renk

Back