• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yapıyorum yoksa hamile miyim değil miyim bilmiyorum

MerakliabsnanajN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
170
57
28
26
hayırlı günleriniz olsun ben 22 yaşındayım PKo hastasıyım bu bilgileri vermek gerektiğini düşündüm ben adet tarihimi bilmiyorum ama 15 tatil de adet olmuştum diye hatırlıyorum 2 hafta önce 2 3 gün kanama oldum implantasyon kanaması gibi test yaptık negatif ama üzerinden iki hafta geçti ve ben 16 Mart’ta gine bugünle birlikte 3 gün kanama gördüm sizce hamilemiyim Hocam çok tedaviler uygulandı rahim filmi çekildi 2 ay önce bi dönüş yaparmısınız hastaneye dışarı çıkmaya da korkuyorum malum durumlar biliyosunuz

hayırlı günleriniz olsun ben 22 yaşındayım PKo hastasıyım bu bilgileri vermek gerektiğini düşündüm ben adet tarihimi bilmiyorum ama 15 tatil de adet olmuştum diye hatırlıyorum 2 hafta önce 2 3 gün kanama oldum implantasyon kanaması gibi test yaptık negatif ama üzerinden iki hafta geçti ve ben 16 Mart’ta gine bugünle birlikte 3 gün kanama gördüm sizce hamilemiyim Hocam çok tedaviler uygulandı rahim filmi çekildi 2 ay önce bi dönüş yaparmısınız hastaneye dışarı çıkmaya da korkuyorum malum durumlar biliyosunuz
Pkolu olduğunuzu yazmışsınız pkoluların baş belası adet gecikmeleridir zaten kanamanızın renginden anlayabilrisiniz ve yoğunluğundan yerleşme kanaması silik pembe yada kahve rengi olur adet kanaması yoğun ve kopkoyu kırmızı olur siz ne yaşadınız tam olarak ve biz böyle hamile olup olmadığını anlayamayız doktora bile anlatsan gel bi ultrasondan balalım der kan verdin mi der yani bizz böyle anlayamayız

Bunların hepsi iletisim bozuklugu yüzünden ahhhh
Hanım efendi uğraşmaya insanmı arıyorsunuz bir derdimi anlatmışım siz dalga geçiyosunuz sizce doğrumu tamam doktora yazdım ama aceleci dvranark buraya d sormak istedim yaptığınız doğru değil bence 😞

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bugün şöyle bişey geldi çok özür dileyerek atıyorum ama bundan şüphelenerek zAten yazdım yoksa basit bi pıhtı mı ?

Polikistik over de ara kanamalar da oluyor malesef ama kan testi yaptırın bence emin olmak için

Back