Canım hemen doktora gitmelisin , parça düşmesi hayırlı birşey oldugunu sanmıyorum. ALLAH YARDIMCIN OLSUNSAT tarihime göre 8 haftalık ultrasona göre 5 haftalık gebeyim 10 gündür ilk zamanlar kahve rengi sonradan kanlı akıntım var 1 hafta sonra direk kan gelmeye baslayinca acile gittim iğne ve progeston verdi ama 5 haftalık oldugu icin kalp atışı duyamadim dun dr dan gelincede ağır aşagiya baskili bi sancim oldu kanamam çoğaldi kivrandım resmen ve kan pıhtısımı parçamı anlamadim birden ufak birsey geldi sonra kanamam azaldı DÜŞÜK MÜ YAPIYORUM BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM
kan pıhtısını suya atıp bakabılırsın cnm eger erıyosa dusuk dııl ama erımıosa dusukSAT tarihime göre 8 haftalık ultrasona göre 5 haftalık gebeyim 10 gündür ilk zamanlar kahve rengi sonradan kanlı akıntım var 1 hafta sonra direk kan gelmeye baslayinca acile gittim iğne ve progeston verdi ama 5 haftalık oldugu icin kalp atışı duyamadim dun dr dan gelincede ağır aşagiya baskili bi sancim oldu kanamam çoğaldi kivrandım resmen ve kan pıhtısımı parçamı anlamadim birden ufak birsey geldi sonra kanamam azaldı DÜŞÜK MÜ YAPIYORUM BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM
SAT tarihime göre 8 haftalık ultrasona göre 5 haftalık gebeyim 10 gündür ilk zamanlar kahve rengi sonradan kanlı akıntım var 1 hafta sonra direk kan gelmeye baslayinca acile gittim iğne ve progeston verdi ama 5 haftalık oldugu icin kalp atışı duyamadim dun dr dan gelincede ağır aşagiya baskili bi sancim oldu kanamam çoğaldi kivrandım resmen ve kan pıhtısımı parçamı anlamadim birden ufak birsey geldi sonra kanamam azaldı DÜŞÜK MÜ YAPIYORUM BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM
SAT tarihime göre 8 haftalık ultrasona göre 5 haftalık gebeyim 10 gündür ilk zamanlar kahve rengi sonradan kanlı akıntım var 1 hafta sonra direk kan gelmeye baslayinca acile gittim iğne ve progeston verdi ama 5 haftalık oldugu icin kalp atışı duyamadim dun dr dan gelincede ağır aşagiya baskili bi sancim oldu kanamam çoğaldi kivrandım resmen ve kan pıhtısımı parçamı anlamadim birden ufak birsey geldi sonra kanamam azaldı DÜŞÜK MÜ YAPIYORUM BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM
geçmiş olsun Cnm.Kızlar verdiğiniz bilgiler için teşşkür ederim
O gelen parça keseymiş bebeğim 10 12 gün önce ölmüş ..
İçeride parçalar kaldiği için kürtaja aldilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?