Düşük mü yapıyorum lütfen yardımcı olun

cayli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
43
7
86
SAT tarihime göre 8 haftalık ultrasona göre 5 haftalık gebeyim 10 gündür ilk zamanlar kahve rengi sonradan kanlı akıntım var 1 hafta sonra direk kan gelmeye baslayinca acile gittim iğne ve progeston verdi ama 5 haftalık oldugu icin kalp atışı duyamadim dun dr dan gelincede ağır aşagiya baskili bi sancim oldu kanamam çoğaldi kivrandım resmen ve kan pıhtısımı parçamı anlamadim birden ufak birsey geldi sonra kanamam azaldı DÜŞÜK MÜ YAPIYORUM BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Canım bebek ultrason zamanı ile uyumlu olmadığı için sanırım bebek düşüyor. Ama bi doktora görün derim ben. Allah yardımcın olsun. Geçmiş olsun.

SAT tarihime göre 8 haftalık ultrasona göre 5 haftalık gebeyim 10 gündür ilk zamanlar kahve rengi sonradan kanlı akıntım var 1 hafta sonra direk kan gelmeye baslayinca acile gittim iğne ve progeston verdi ama 5 haftalık oldugu icin kalp atışı duyamadim dun dr dan gelincede ağır aşagiya baskili bi sancim oldu kanamam çoğaldi kivrandım resmen ve kan pıhtısımı parçamı anlamadim birden ufak birsey geldi sonra kanamam azaldı DÜŞÜK MÜ YAPIYORUM BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Canım hemen doktora gitmelisin , parça düşmesi hayırlı birşey oldugunu sanmıyorum. ALLAH YARDIMCIN OLSUN

kan pıhtısını suya atıp bakabılırsın cnm eger erıyosa dusuk dııl ama erımıosa dusuk :( bı doktora gtseydn keskee :(

kan pıhtısını suya atıp bakabılırsın cnm eger erıyosa dusuk dııl ama erımıosa dusuk :( bı doktora gtseydn keskee :(

kan pıhtısını suya atıp bakabılırsın cnm eger erıyosa dusuk dııl ama erımıosa dusuk :(

Canım benim aynı şekilde oldu malesef kaybettim bebeğimi :KK43: bthcg baktır düşüşe geçer eğer düşük yapıyorsan inşallah bebeğin seninle kalır

Korkma canm belki yerlesme kanamasidir ama dr a gitmen gerekir ..dusukte siddetli agrin olur yerinden kalkamazsin bhcg baktirmalisin bhcg dusuyorsa düşük yapıyorsun..dr kürtaj derse bi kaç gün bekleyip kendin dusurmeni tavsiye ederim bende ocak ayinda yasadim martta tekrar hamile kaldim kürtaj olsaydim belki hemen hamile kalamazdim

Kızlar verdiğiniz bilgiler için teşşkür ederim
O gelen parça keseymiş bebeğim 10 12 gün önce ölmüş ..
İçeride parçalar kaldiği için kürtaja aldilar :(

Geçmiş olsun.İnş kısa zamanda yeniden bebek sahibi olursunuz:KK60:

Geçmiş olsun canm bendr ilk bebegimi kaybetmistim bi buçuk ay sonra tekrar hamile kaldım rabbim inşallah senide cok bekletmez Allah sabır versin

Saol elifcim2. Gebeliğimdi 2.5 yaşinda bi kizin var süpriz olmuştu 2. Si kadir gecesi öğrenmiştim 3. De olsa 5. De olsa çok kötü bi duygu veren de allah alanda o isyan etmem ama annelik duygusu...
Sanki hayat avuçlarımın içinden kayıp gitti parmağımı böle kıpırdatamadım :(

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Back