• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yapıyorum lütfen destek olun lütfen

Buggsra19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
30
13
3
29
Arkadaşlar merhaba eczaneden aldığım gebelik testi ile geçen hafta hamile (tam 7 gün gecikmiştim) olduğumu öğrendim çalıştığımdan dolayı kan testi yaptırmadım yeni yıldan sonra giderim diye 2 gündür yoğun kanamam var parça parça pıhtı şeklinde devam ediyor inanılmaz kasın karın ağrım sırt ağrılarım ve ateşim var düşük yapıyor olabilir miyim hastaneye gitsem farkedilir mi bu durum çok erken hamile olduğumu öğrenmiştim lütfen yardım edin ilk kez başıma geliyor

Arkadaşlar merhaba eczaneden aldığım gebelik testi ile geçen hafta hamile (tam 7 gün gecikmiştim) olduğumu öğrendim çalıştığımdan dolayı kan testi yaptırmadım yeni yıldan sonra giderim diye 2 gündür yoğun kanamam var parça parça pıhtı şeklinde devam ediyor inanılmaz kasın karın ağrım sırt ağrılarım ve ateşim var düşük yapıyor olabilir miyim hastaneye gitsem farkedilir mi bu durum çok erken hamile olduğumu öğrenmiştim lütfen yardım edin ilk kez başıma geliyor
Parça parça geliyosa ve çok ağrı varsa düşük olabilir hemen hastaneye gidin :( geçmiş olsun

Pıhtı li yoğun bir kanama ise düşük ola bilir canim.
Bende keseyi görmeme rağmen birden Pıhtı li kanama ile düşük yaptım evde..
Yarin dr a git bi görün istersen

Canım ateşinde varmış zaman kaybetme düşük yapıyo olabilirsin belki gidersen müdahe ederle
Canım ateşinde varmış zaman kaybetme düşük yapıyo olabilirsin belki gidersen müdahe ederler☹️

Pıhtı li yoğun bir kanama ise düşük ola bilir canim.
Bende keseyi görmeme rağmen birden Pıhtı li kanama ile düşük yaptım evde..
Yarin dr a git bi görün istersen
Evet arkadaşlarım malesef 😪😪😪

Ben de aynı senin gibi oldum canım 5. haftanın sonunda yoğun kanamam oldu sonra kahverengiye döndü, doktor hep yerleşme kanamasıdır dedi. Sonra 7. haftada ateş, üşüme, titreme oldum hatta covid testine bile gittim , kontrole gittiğimde de düşüğüm başlamış, kürtaj olmadım komple temizlendi 1 haftada, fakat kanamam devam ediyor. Geçmiş olsun, çok zor bişeymiş en kısa sürede hamile kalmamızı dilerim, inşallah da bir daha yaşatmaz Allah :(

Back
X